Datorryggsäck

En datorryggsäck är en ryggsäck med datorfack. På resa, oavsett om det är en kort pendling till jobbet eller om det är på semester är det många som vill ha med sig sin dator. För att inte din laptop ska ligga och skumpa behöver det finnas ett fack som håller den på plats. Datorfacket är också skyddande mot eventuellt andra saker i packningen som annars kan skada datorn.

Exempel på ryggsäckar med datorfack

I galleriet med bilder nedan har vi samlat ihop förslag på snygga dataryggsäckar från flera olika ryggsäckstillverkare. Om du vill läsa mer detaljerade specifikationer om en datorväska, klicka dig vidare till produktbeskrivningen.

Populärt inom datorryggsäck

 • Thule Landmark 70L W

  Thule Landmark 70L W
  Thule Landmark 70L W är en praktisk och rymlig ryggsäck för damer, som håller ordning på alla dina saker under äventyren runt om i världen. Från laptops och surfplattor till solglasögon och sladdar...
 • Lap 25L - Ryggsäck i 360-serien med Laptopfack

  Lap 25L - Ryggsäck i 360-serien med Laptopfack
  Lap 25L har en volym på 25 liter och är en väderbeständig ryggsäck med ett lättåtkomligt laptopfack (15") - för dig som pendlar i alla väder.
 • LAP 18L - Ryggsäck i 360-serien med Laptopfack

  LAP 18L - Ryggsäck i 360-serien med Laptopfack
  Lap 18L har en volym på 18 liter och är en väderbeständig ryggsäck med ett lättåtkomligt laptopfack (13") - för dig som pendlar i alla väder.
 • Snap Roll Top 25L

  Snap Roll Top 25L
  Snap Roll Top 25L är en rymlig ryggsäck med flera olika fack och fickor. Ryggsäcken tillverkas av återvunna material, och har en fast bröstrem, rullstängning och ett vadderat laptopfack. Specifika...

Fler tips på datorryggsäck

 • Atomic Travel Pack 35L

  Atomic Travel Pack 35L
  Atomic Travel Pack 35L är en cool litet ryggsäck med rulltopp som du kan ta som handbagage, komplett med laptop- och skoficka
 • Snap Backpack 18L

  Snap Backpack 18L
  Snap Backpack 18L är en kompakt, vattenresistent ryggsäck för både klätteräventyr och vardag. Ryggsäcken tillverkas av återvunnet material, och har ett vadderat fack för en laptop, sidoficka för di...

Köp ryggsäcken med datorfack för din laptop

Innan du köper din datorryggsäck, kolla upp vilken storlek du har på din laptop. Läs sedan noga hur stort datorfacket är på ryggsäcken. Det anges i tum hur stor den bärbara datorn maximalt kan vara.

Men köp inte en onödigt stor för du vill inte att din dator ska skumpa omkring. Datorfacket ska helst vara anpassat exakt efter din laptops tumstorlek.

En del laptopryggsäckar har finessen med ett USB-uttag på utsidan. Genom den kan man till exempel ladda sin mobil från datorns batteri eller en powerbank inuti ryggsäcken. Denna funktion finns bland annat på Segway Backpack.

Är du tjej och har provat flera ryggsäckar men ogillar komforten? Då kanske en laptop ryggsäcksmodell dam är något för dig.

ilead