Tarp

Kanske är tarp den ultimata lösningen för dig som jagar vikt i din packning. En tarp är ett minimalt tält, eller mer som ett regn- och vindskydd. Lite som att sova under bar himmel. En del kallar det också för popup-tält även om det kanske mer beskriver de kupoltält som snabbt kan fällas upp utan stagning osv.

Köpa Tarp online

Här har vi plockat fram ett par olika förslag på tarp du kan köpa online. Du kan använda det som ett skydd mot regn eller sol. Vissa använder det som förlängning av vanligt tält och du som tycker ditt enmanstält är lite för litet ibland kan komplettera med just en tarp.

Populärt inom tarp

 • Tarp Large

  Tarp Large
  Rör dig fritt och lätt tills du är trött, slå läger var du vill och sov tryggt. Bergans Tarp Large ger utmärkt skydd från väder och vind och flexibilitet när du behöver spara vikt och inte har så mycket plats i packningen. Många fästpunkter och lätt att sätta upp när du snabbt vill ta skydd eller vill ha tak över huvudet under natten. Allt för att komma nära naturen!
 • Tarp Medium

  Tarp Medium
  Rör dig fritt och lätt tills du är trött, slå läger var du vill och sov tryggt. Bergans Tarp Medium ger utmärkt skydd från väder och vind och flexibilitet när du behöver spara vikt och inte har så mycket plats i packningen. Många fästpunkter och lätt att sätta upp när du snabbt vill ta skydd eller vill ha tak över huvudet under natten. Allt för att komma nära naturen!
 • Tarp 10 UL

  Tarp 10 UL
  Det finns faktiskt många som föredrar att övernatta utomhus i en Tarp för att de vill känna att de verkligen sover utomhus. Hur mycket “utomhus” du väljer att vara är helt upp till dig eftersom valmöjligheterna är många i en Tarp. Egentligen är det bara din fantasi och tillgång till material som sätter gränser. Kombinera din Tarp med Hillebergs Bivanorak och du har ett mycket väl fungerande skydd mot väder och vind med mycket låg vikt. En Tarp kan också ge ditt vanliga tält en ytterligare funktion. Sätt upp en Tarp ovanför tältöppningen och du får en härligt luftig och regnskyddande baldakin, eller slå upp en tarp för att laga mat en bit bort från tältet, perfekt om du i björnrika marker vill slippa påhälsning i sovsäcken av en hungrig nalle. Hillebergs Tarp finns i två storlekar: Tarp 10 och 20 (där siffran står för tarpens yta i m2). . Båda modellerna finns i både ultralätt- och mer kraftfull XP variant där den lätta modellen är tillverkad i Kerlon 1200 och den starkare i Kerlon SP. Båda två är tåliga, silikonbelagda lättviktsvävar, Kerlon 1200 är nylon och Kerlon SP är polyester. På alla modeller finns ett flertal ringar och långa staglinor med linsträckare. Dessutom är packpåsen integreradi själva Tarpen vilket underlättar upp- och nedpackning och eliminerar risken för borttappad packpåse. *Skydd mot väder och vind med en mycket låg vikt. *Kan användas som baldakin till ditt tält *Tillverkat i det tåliga materialet "Kerlon" *Packpåse integrerad i själva Tarpen. *OBS! tarpstänger ingår ej! *Yta: 10m2
 • Escapist 15D Tarp Large

  Escapist 15D Tarp Large
  Escapist 15D Tarp Large är 3x3 m och väger 402 g (varav tarp 350 g). och kan användas som förtält, solskydd, regnskydd eller som koja till barnen. Bara fantasin sätter gränser.

Fler tips på tarp

 • Voss 9 SI Tarp

  Voss 9 SI Tarp
  *Kan användas tillsammans med flera andra tarpar *Förstärkta kanter med fästen för tältpinnar/vandringsstavar
 • Skaring Tarp 11

  Skaring Tarp 11
  *DWR REACH RUDOLF C0 *Packpåsen sitter fast i skyddet, vilket gör att den inte försvinner *Synliga rep underlättar vid upp- och nedpackning *Stängbara fickor för att på ett enkelt sätt organisera stormlinorna *Storlek: 11 kvadratmeter *UV-säkert materialMaterial: 100 % polyester
 • Hammock Tarp Ultralight

  Hammock Tarp Ultralight
  Hammock Tarp Ultralight från Cocoon är en lätt tarp för skydd av hängmatta. Tarpen har med fluorkarbonfri ripstop-nylon och en PU-beläggning med 3000 vattenpelare, samt vattentäta, tejpade sömmar för slitstarkt regnskydd. Samtliga hörn har gömda fickor för förvaring av rep. Hammock Tarp Ultralight kommer med aluminiumkrokar och Y-peggar.
 • Skaring Tarp 11 Ultralight

  Skaring Tarp 11 Ultralight
  *Stänger och tältspik medföljer ej *Förvaringspåsen är fastsydd i tarpen för att inte komma bort *Förvaringspåse i mesh *Tältlinor med reflexer *Material: Sun-Nylon ripstop 40 D dubbel silikonMaterial: 100 % nylon
 • Tarp 3 X 3 M

  Tarp 3 X 3 M
  *Mångsidigt snabbrest skydd *Fungerar ensamt eller med tält
 • Adventure Tarp 2

  Adventure Tarp 2
  Adventure Tarp 2 från Terra Nova är en lättviktig tarp som kan monteras på flera olika sätt. Tarpen har förstärkta öglor och band för god hållbarhet. Tältstänger ingår inte.
 • Challenger 4 Tarp

  Challenger 4 Tarp
  *Två öppningar med dragkedja *Myggnät från tak till marken *Rundade sidor för maximalt väderskydd *Hörnen är förstärkta med öljetter *Inbyggd förvaringsväska *Tältlinor ingår
 • Tarp 4 X 4 M

  Tarp 4 X 4 M
  Tarp 4 X 4 M är ett robust, pålitligt och mångsidigt tarp från Robens som kan användas på många sätt för att ge skydd. I första hand kan den resas lätt och snabbt med hjälp av Robens tarpstänger, Perfekt för användning som basläger, lunchstopp, bivacker och annat. vandringsstavar eller på ett flertal andra sätt för att skapa en skyddad boyta.
 • Tarp 10 XP

  Tarp 10 XP
  Det finns faktiskt många som föredrar att ofta övernatta utomhus i en Tarp av just det skälet, de vill känna att de verkligen sover utomhus. Hur mycket “utomhus” du väljer att vara är helt upp till dig eftersom valmöjligheterna är många i en Tarp. Egentligen är det bara din fantasi och tillgång till material som sätter gränser. Kombinera din Tarp med Hillebergs Bivanorak och du har ett mycket väl fungerande skydd mot väder och vind med mycket låg vikt. En Tarp kan också ge ditt vanliga tält en ytterligare funktion. Sätt upp en Tarp ovanför tältöppningen och du får en härligt luftig och regnskyddande baldakin, eller slå upp en tarp för att laga mat en bit bort från tältet, perfekt om du i björnrika marker vill slippa påhälsning i sovsäcken av en hungrig nalle. Hillebergs Tarp finns i två storlekar: Tarp 10 och 20 (där siffran står för tarpens yta i m2). . Båda modellerna finns i både ultralätt- och mer kraftfull XP variant där den lätta modellen är tillverkad i Kerlon 2500 och den starkare i Kerlon SP. Båda två är tåliga, silikonbelagda lättviktsvävar, Kerlon 2500 är nylon och Kerlon SP är polyester. På alla modeller finns ett flertal ringar och långa staglinor med linsträckare. Dessutom är packpåsen integreradi själva Tarpen vilket underlättar upp- och nedpackning och eliminerar risken för borttappad packpåse. *Skydd mot väder och vind med en mycket låg vikt. *Kan användas som baldakin till ditt tält *Tillverkat i det tåliga materialet "Kerlon 2500" *Packpåse integrerad i själva Tarpen. *OBS! tarpstänger ingår ej!
 • Adventure SL 4 Tarp

  Adventure SL 4 Tarp
  *Rundade hörn förstärkta med öljetter *Tältlinor ingår *Förvaringsväska ingår
 • Tarp 5

  Tarp 5
  Tarp 5 från Hilleberg är en smidig tarp som ger dig ett skydd mot vädrets makter utan att du behöver stänga in dig. Tarpen är designad för att skydda en person och personens utrustning. Formen gör det enkelt att komma in och ut och tarpen kan sättas upp ganska högt från marken för att få den rätta, luftiga tarp-känslan – eller med kanterna nära marken för bra skydd under tuffa väderförhållanden.
 • Voss Tech Tarp

  Voss Tech Tarp
  Funktioner: *Multifunktionell presenning *Flera fästpunkter *Förstärkt; längd och mitt *Nödbår med 9 bärhandtag *Hängmatta - vik för användning för enstaka personer *Använd som poncho med insydd huva
 • Tarp 20 UL

  Tarp 20 UL
  Det finns faktiskt många som föredrar att ofta övernatta utomhus i en Tarp av just det skälet, de vill känna att de verkligen sover utomhus. Hurmycket "utomhus" du väljer att vara är helt upp till dig eftersom valmöjligheterna är många i en Tarp. Egentligen är det bara din fantasi och tillgång till material som sätter gränser. Kombinera din Tarp med Hillebergs Bivanorak och du har ett mycket väl fungerande skydd mot väder och vind med mycket låg vikt. En Tarp kan också ge ditt vanliga tält en ytterligare funktion. Sätt upp en Tarp ovanför tältöppningen och du får en härligt luftig och regnskyddande baldakin, eller slå upp en tarp för att laga mat en bit bort från tältet, perfekt om du i björnrika marker vill slippa påhälsning i sovsäcken av en hungrig nalle. Hillebergs Tarp finns i två storlekar: Tarp 10 och 20 (där siffran står för tarpens yta i m2). . Båda modellerna finns i både ultralätt- och mer kraftfull XP variant där den lätta modellen är tillverkad i Kerlon 1200 och den starkare i Kerlon SP. Båda två är tåliga, silikonbelagda lättviktsvävar, Kerlon 1200 är nylon och Kerlon SP är polyester. På alla modeller finns ett flertal ringar och långa staglinor med linsträckare. Dessutom är packpåsen integreradi själva Tarpen vilket underlättar upp- och nedpackning och eliminerar risken för borttappad packpåse. *Skydd mot väder och vind med en mycket låg vikt. *Kan användas som baldakin till ditt tält *Tillverkat i det tåliga materialet "Kerlon" *Packpåse integrerad i själva Tarpen. *OBS! tarpstänger ingår ej!
 • Hammock Tarp

  Hammock Tarp
  *Längre punkter på långsidorna för att stå emot regn och vind. *Ultra-Sil® Nano 15D nylonväv *Anpassad för att användas som skydd ovanför din hammock
 • Tarp 20 XP

  Tarp 20 XP
  Det finns faktiskt många som föredrar att ofta övernatta utomhus i en Tarp av just det skälet, de vill känna att de verkligen sover utomhus. Hur mycket “utomhus” du väljer att vara är helt upp till dig eftersom valmöjligheterna är många i en Tarp. Egentligen är det bara din fantasi och tillgång till material som sätter gränser. Kombinera din Tarp med Hillebergs Bivanorak och du har ett mycket väl fungerande skydd mot väder och vind med mycket låg vikt. En Tarp kan också ge ditt vanliga tält en ytterligare funktion. Sätt upp en Tarp ovanför tältöppningen och du får en härligt luftig och regnskyddande baldakin, eller slå upp en tarp för att laga mat en bit bort från tältet, perfekt om du i björnrika marker vill slippa påhälsning i sovsäcken av en hungrig nalle. Hillebergs Tarp finns i två storlekar: Tarp 10 och 20 (där siffran står för tarpens yta i m2). . Båda modellerna finns i både ultralätt- och mer kraftfull XP variant där den lätta modellen är tillverkad i Kerlon 1200 och den starkare i Kerlon SP. Båda två är tåliga, silikonbelagda lättviktsvävar, Kerlon 1200 är nylon och Kerlon SP är polyester. På alla modeller finns ett flertal ringar och långa staglinor med linsträckare. Dessutom är packpåsen integreradi själva Tarpen vilket underlättar upp- och nedpackning och eliminerar risken för borttappad packpåse. *Skydd mot väder och vind med en mycket låg vikt. *Kan användas som baldakin till ditt tält *Tillverkat i det tåliga materialet "Kerlon" *Packpåse integrerad i själva Tarpen. *OBS! tarpstänger ingår ej!
 • Moontarp

  Moontarp
  *Material: 210T vattentät nylon polyester med PU coating *4 stormlinor och två tältpinnar ingår *10 års garanti *Passar alla Ticket To The Moons hammockar förutom Mammock
 • Lightest Tarp

  Lightest Tarp
  Lightest Tarp är en tarp från Ticket to the moon i 20D ripstop Sil-Nylon som skyddar mot regn, sol och vind. Passar alla TTTM hammockar utom Honeymoon och Mammock. Vikt: 412 g Mått: 250 x 250 cm
 • Skaring Tarp 9

  Skaring Tarp 9
  *DWR REACH RUDOLF C0 *Packpåsen sitter fast i skyddet, vilket gör att den inte försvinner *Synliga rep underlättar vid upp- och nedpackning *Stängbara fickor för att på ett enkelt sätt organisera stormlinorna *Storlek: 9 kvadratmeter *UV-säkert materialMaterial: 100 % polyester
 • Skaring Tarp 9 Ultralight

  Skaring Tarp 9 Ultralight
  *Stänger och tältspik medföljer ej *Förvaringspåsen är fastsydd i tarpen för att inte komma bort *Förvaringspåse i mesh *Tältlinor med reflexer *Material: Sun-Nylon ripstop 40 D dubbel silikonMaterial: 100 % nylon
 • Hammock Trekking Tarp

  Hammock Trekking Tarp
  Hammock Trekking Tarp från Exped är en tarp som passar utmärkt som tak över hängmattan och din utrustning. Fem integrerade linor ger dig olika uppsättningsmöjligheter.
 • Seeker 4 Tarp

  Seeker 4 Tarp
  *Rundade hörn förstärkta med öljetter *Tältlinor ingår *Förvaringsväska ingår
 • Skaring Tarp 19

  Skaring Tarp 19
  *DWR REACH RUDOLF C0 *Packpåsen sitter fast i skyddet, vilket gör att den inte försvinner *Synliga rep underlättar vid upp- och nedpackning *Stängbara fickor för att på ett enkelt sätt organisera stormlinorna *Förvaringsfack till fästlinorna *Storlek: 19 kvadratmeter *UV-säkert materialMaterial: 100 % polyester
 • Tarp 5

  Tarp 5
  Tarp 5 är Hillebergs senaste tillskott, och detta smidiga tarp ger dig ett skydd mot vädrets makter utan att du behöver stänga in dig. Tarp 5, är designad speciellt för att skydda en person och utrustningen. Formen gör det enkelt att komma in och ut och tarpen kan sättas upp ganska högt från marken för att få den rätta, luftiga tarp-känslan – eller med kanterna nära marken för bra skydd under tuffa väderförhållanden.
 • Voss Diamond PU Tarp

  Voss Diamond PU Tarp
  Funktioner: *Liten förpackningsstorlek *Flera fästpunkter; kant och yta *Förstärkta kanter med fickor för stolpar eller liknande *Designad för tält med ytterdörr eller som fristående
 • Voss 20 Pu Tarp

  Voss 20 Pu Tarp
  *Liten packstorlek *Förstärkta kanter med fickor
 • Skaring Tarp 15

  Skaring Tarp 15
  *DWR REACH RUDOLF C0 *Packpåsen sitter fast i skyddet, vilket gör att den inte försvinner *Synliga rep underlättar vid upp- och nedpackning *Stängbara fickor för att på ett enkelt sätt organisera stormlinorna *Förvaringsfack till fästlinorna *Storlek: 15 kvadratmeter *UV-säkert materialMaterial: 100 % polyester
 • Profly Sil Tarp

  Profly Sil Tarp
  Den ultralätta ENO ProFly Sil tarp kan användas till många aktiviteter men är främst avsedd för att skydda mot regn.Spänner du upp den mellan två träd så kan du till och med sova under tarpen i en hammock eller på marken.Du får även skydd mot solen, vinden och såklart mot insyn på tex en camping.Endast din fantasi sätter gränserna för vad du kan använda den till. Tillverkat av 30D Ripstop-nylon och väger endast 454 gram. ENO ProFly Sil Tarp har sex fästpunkter. Detaljer:Mått: 3,2 x 1,9 mPackad: 9 x 18 cmVikt: 454 gMaterial: 30D Silicone impregnerad nylon med 1000mm PU Coating
 • Wild Country Adventure Tarp - Tarp Cactus Green Size 1 (1,48 m x 2,45 m)

  Wild Country Adventure Tarp - Tarp Cactus Green Size 1 (1,48 m x 2,45 m)
 • Nordisk Kari 8 - Tarp Sandshell Unik

  Nordisk Kari 8 - Tarp Sandshell Unik
 • Nordisk Voss 14 PU Tarp (Grön (DARK OLIVE))

  Nordisk Voss 14 PU Tarp (Grön (DARK OLIVE))
 • MSR Thru-Hiker Mesh House 2 V2 - Tarp Unik

  MSR Thru-Hiker Mesh House 2 V2 - Tarp Unik
 • Snug Ripstop Tarp

  Snug Ripstop Tarp
  Lättviktstarp med justerbara linor och markspik. Ett enkelt men pålitligt sätt att få till ett snabbt väderskydd. Använd den under en blåsig eller regnig lunchpaus, som solskydd eller för att ge&hellip:
 • Nordisk Voss 9 PU Tarp (Grön (DARK OLIVE))

  Nordisk Voss 9 PU Tarp (Grön (DARK OLIVE))
 • Ferrino Rain Tarp 240 x 240 cm Unik

  Ferrino Rain Tarp 240 x 240 cm Unik
 • Sovutrymme Till Tältet Tarp Mt900 Två Personer

  Sovutrymme Till Tältet Tarp Mt900 Två Personer
  Vi har tagit fram det här sovutrymmet för att byta ut det gamla på tältet Tarp MT900 2P.
 • Hammock/Tarp/Madrass REG Lightweight

  Hammock/Tarp/Madrass REG Lightweight
  Hammock med nästan helt plan sovyta. Den perfekta hammocken för dig som vill sova lika skönt som i din egen säng. Denna hammock har något som de flesta inte har, nämligen en nästan helt plan sovyta och det är något som många efterfrågar. Sov på rygg, sida eller varför inte på magen - i denna hammock kan du sova som du brukar i sängen. Den är dessutom mer stabil än många andra då den hänger ner en bit nedanför själva linan som spänner upp hammocken, det gör den inte alls lika vinglig och du gungar lite lätt när du somnar in. I detta paket så medföljer hammock, upphängningsremmar, madrass och tarp dvs allt som behövs för att kunna dra ut på äventyr! Komplettera med en bra sovsäck så kan du sova lika skönt som hemma men här vaknar du till fågelsång och skogens sus. Hammocken har många smarta förvaringsfickor på insidan och både vid fotändan och huvudändan. Det som också gör denna hammock mer rymlig är de så kallade bar spreaders som sitter i varje ände, en tältbåge som spänner ut hammocken så det bildas ett nästan helt fyrkantingt utrymme. Det gör att oavsett om du ligger på sidan eller på rygg så har du lika stort ytrymme i hammocken. Det finns såklart även ett insektsnät med dragkedja på varje sida så du enkelt kan kliva i och ur där du vill. Uppe i taket går själva upphängningslinan som ger dig möjlighet att hänga blöta kläder på tork, hänga upp en lykta eller andra prylar som du vill ha tillgängligt. Madrassen är helt anpassad för denna hammock och ligger still oavsett hur du rör dig, den har samma mått som hammocken! I varje ände finns dessutom en liten ficka som håller madrassen på plats. R-värdet är hela 4 så du kan använda den åtminstone 3 säsonger. Och du, den är hela 10 cm tjock så du kan sova som en prinsessa! Pumpa madrassen antingen med en powerpump från Haven tents(tillbehör) eller med pumppåse som följer med, det är samma som du förvarar madrassen i. Det medföljer även en tarp som du enkelt kan spänna över för att skydda mot regn och vind. Det finns många olika sätt att spänna upp en tarp så justera efter dina önskemål och behov. Tarpen har 4000 mm vattenpelare så den håller dig torr mot regn men skyddar som sagt även mot vind. Även hammocken har en vattenpelare på 3000 mm så den klarar en del regn som eventuellt skulle komma från sidan. Denna modell Regular passar för dig som väger upp till ca 80 kg, väger du mer ska du kolla in XL modellen. Fördelen med en Haven Tents hammock är om du inte skulle hitta några träd som passar så kan du även använda dig av tex dina vandringsstavar och på så sätt spänna upp en form av tält på marken! Detaljer Hammock: Mått: 198x60 cm. Vikt: 1657 g. Rekommenderad maxvikt: 80 kg. Detaljer Madrass: Mått: 61x189x10cm. Vikt: 971 g. Mått packad: 33x12 cm. R-värde: 4. Material: 40D Ripstop Nylon. Detaljer Lightweight Tarp: Mått: 185x261 cm. Vikt: 320 g. Vattenpelare: 4000 mm. Material: 20d ripstop nylon. Total vikt: 2948 g. Total packvolym: 35x15x20 cm. Innehåll i paketet: Hammock med insektsnät Tarp Stormlinor 4 st Madrass med pumppåse Upphängningsremmar 2 st, 205 cm långa Tältspikar 4 st Karbinhakar 2 st
 • Tarp Poncho 15D Ultra-Sil Nano Blue

  Tarp Poncho 15D Ultra-Sil Nano Blue
  Ultralätt tarp som också fungerar som poncho. Vattentät i ultralätt 15D Ultra-Sil Nano-material. En given kompanjon för gramjägaren eller resenären som vill ha ett pålitligt skydd till låg vikt.&hellip:
 • Campingtält Tarp - 1 Perrson - Mt900 Minimal Edition - Undyed

  Campingtält Tarp - 1 Perrson - Mt900 Minimal Edition - Undyed
  Vårt team har designat detta enmannatält för erfarna vandrare som letar efter en ultralätt bivacklösning i bergen.
 • Nordisk Voss Tech Tarp 260x220 cm (Grön (DARK MOSS))

  Nordisk Voss Tech Tarp 260x220 cm (Grön (DARK MOSS))
 • Sea To Summit Hamac Ultrlight 15D - Tarp Blue One Size

  Sea To Summit Hamac Ultrlight 15D - Tarp Blue One Size
 • Profly Sil Tarp XL

  Profly Sil Tarp XL
  Den ultralätta ENO ProFly Sil tarp kan användas till många aktiviteter men är främst avsedd för att skydda mot regn. Spänner du upp den mellan två träd så kan du till och med sova under tarpen i en hammock eller på marken.Du får även skydd mot solen, vinden och såklart mot insyn på tex en camping.Endast din fantasi sätter gränserna för vad du kan använda den till. Tillverkat av 30D Ripstop-nylon. ENO ProFly Sil Tarp har sex fästpunkter.4 tältspikar i aluminium ingår. Detaljer:Mått: 4 x 2,8 mPackad: 11 x 23 cmVikt: 709 gMaterial: 30D Silicone impregnerad nylon med 1000mm PU Coating Artikelnummer: JROPXS001EAN-kod: 811201015669Varumärke: ENO
 • Sea To Summit Tarp Escarpist 15D Lime One Size

  Sea To Summit Tarp Escarpist 15D Lime One Size
 • DD Hammocks DD Superlight Tarp 3 X 2,9 (Grön (OLIVE GREEN))

  DD Hammocks DD Superlight Tarp 3 X 2,9 (Grön (OLIVE GREEN))
 • DD Hammocks DD Tarp 3 X 3 (Grön (DD MULTICAM))

  DD Hammocks DD Tarp 3 X 3 (Grön (DD MULTICAM))
 • Hammock/Tarp/Madrass REG Lightweight

  Hammock/Tarp/Madrass REG Lightweight
  Hammock med nästan helt plan sovyta. Den perfekta hammocken för dig som vill sova lika skönt som i din egen säng. Denna hammock har något som de flesta inte har, nämligen en nästan helt plan sovyta och det är något som många efterfrågar. Sov på rygg, sida eller varför inte på magen - i denna hammock kan du sova som du brukar i sängen. Den är dessutom mer stabil än många andra då den hänger ner en bit nedanför själva linan som spänner upp hammocken, det gör den inte alls lika vinglig och du gungar lite lätt när du somnar in. I detta paket så medföljer hammock, upphängningsremmar, madrass och tarp dvs allt som behövs för att kunna dra ut på äventyr! Komplettera med en bra sovsäck så kan du sova lika skönt som hemma men här vaknar du till fågelsång och skogens sus. Hammocken har många smarta förvaringsfickor på insidan och både vid fotändan och huvudändan. Det som också gör denna hammock mer rymlig är de så kallade bar spreaders som sitter i varje ände, en tältbåge som spänner ut hammocken så det bildas ett nästan helt fyrkantingt utrymme. Det gör att oavsett om du ligger på sidan eller på rygg så har du lika stort ytrymme i hammocken. Det finns såklart även ett insektsnät med dragkedja på varje sida så du enkelt kan kliva i och ur där du vill. Uppe i taket går själva upphängningslinan som ger dig möjlighet att hänga blöta kläder på tork, hänga upp en lykta eller andra prylar som du vill ha tillgängligt. Madrassen är helt anpassad för denna hammock och ligger still oavsett hur du rör dig, den har samma mått som hammocken! I varje ände finns dessutom en liten ficka som håller madrassen på plats. R-värdet är hela 4 så du kan använda den åtminstone 3 säsonger. Och du, den är hela 10 cm tjock så du kan sova som en prinsessa! Pumpa madrassen antingen med en powerpump från Haven tents(tillbehör) eller med pumppåse som följer med, det är samma som du förvarar madrassen i. Det medföljer även en tarp som du enkelt kan spänna över för att skydda mot regn och vind. Det finns många olika sätt att spänna upp en tarp så justera efter dina önskemål och behov. Tarpen har 4000 mm vattenpelare så den håller dig torr mot regn men skyddar som sagt även mot vind. Även hammocken har en vattenpelare på 3000 mm så den klarar en del regn som eventuellt skulle komma från sidan. Denna modell Regular passar för dig som väger upp till ca 80 kg, väger du mer ska du kolla in XL modellen. Fördelen med en Haven Tents hammock är om du inte skulle hitta några träd som passar så kan du även använda dig av tex dina vandringsstavar och på så sätt spänna upp en form av tält på marken! Detaljer Hammock: Mått: 198x60 cm. Vikt: 1657 g. Rekommenderad maxvikt: 80 kg. Detaljer Madrass: Mått: 61x189x10cm. Vikt: 971 g. Mått packad: 33x12 cm. R-värde: 4. Material: 40D Ripstop Nylon. Detaljer Lightweight Tarp: Mått: 185x261 cm. Vikt: 320 g. Vattenpelare: 4000 mm. Material: 20d ripstop nylon. Total vikt: 2948 g. Total packvolym: 35x15x20 cm. Innehåll i paketet: Hammock med insektsnät Tarp Stormlinor 4 st Madrass med pumppåse Upphängningsremmar 2 st, 205 cm långa Tältspikar 4 st Karbinhakar 2 st
 • Camper Tarp

  Camper Tarp
  En tarp är ett mycket praktiskt tillbehör till lägerliv, camping, vandringar eller annat uteliv. Du kan använda den både som sol- och vindskydd eftersom tarpen är vattentät. Stor och rejäl tarp&hellip:
 • Yttertält Reservdel Till Tältet Tarp Mt900 - 1 Person

  Yttertält Reservdel Till Tältet Tarp Mt900 - 1 Person
  Vi har tagit fram det här yttertältet för att byta ut det gamla på tältet Tarp MT900 1P.
 • Sea to Summit Escapist 15d Tarp Medium 2m X 2,6m (Grön (LIME))

  Sea to Summit Escapist 15d Tarp Medium 2m X 2,6m (Grön (LIME))

Alternativ till tarp

Du kanske tänker köpa tarp på grund av enkelheten och att de i regel väger lite? Innan du bestämmer dig tycker vi att du kan överväga alternativen som till exempel enmannatält eller minimalistisk bivacksäck där det finns modeller som går att stänga igen som ett tält.