Skidhjälmar med högtalare

Integrerade högtalare i skidhjälmen är en cool funktion som kan användas till musik eller svara i telefon om någon ringer i backen. När du susar ner för pisten kan det dock vara lite riskabelt att inte höra omgivningen. Tänk därför på hur du använder dina inbyggda hörlurar. Kanske det bara ska vara när du är ensam i backen, i pipen, parken eller offpist. I liften är det ju inga problem att dunka på med musik i sitt headset som kopplas till telefonen med bluetooth.

Tips på skidhjälmar kompatibla med hörlurar

 • POC Obex Pure Hydrogen White/Aragonite Brown Matte

  POC Obex Pure Hydrogen White/Aragonite Brown Matte
  Skydd behöver inte vara komplicerat för att vara säkert. Med sin opretentiösa design och minimalistiska konstruktion är Obex Pure från POC en av de lättaste hjälmarna i sin klass, men ändå anpassningsbar för att vara perfekt för en mängd olika åkförhållanden. OBEX Pure har utvecklats med hjälp av konceptet whole-helmet för komfort, passform och prestanda, och har främre och bakre ventilationshål för naturlig ventilering. Integrerade öppningar hjälper ånga att komma ut från skidglasögonen. Hjälmen delar samma anmärkningsvärda justeringssystem som andra hjälmar i Obex-familjen, vilket möjliggör enkel och säker justering utan att behöva byta vaddering.Hjälmen är kompatibel med Obex Communication Headset (säljs separat) och är konstruerad för sömlös kompatibilitet med POC-skidglasögon.Säkerhetscertifieringar: CE EN 1077-B, ASTM F2040PC-skalEPS-kärnaJusteringssystem för hela huvudet ger en perfekt passform utan att ändra vaddering.Sömlös kompatibilitet med POC-glasögonAvtagbara öronkuddarKompatibel med Obex Communication Headset (säljes separat)
 • POC Obex Spin Communication Uranium Black

  POC Obex Spin Communication Uranium Black
  Obex Spin Communication är i grunden samma pris-vinnande hjälm som Obex Spin, men här med ett förinstallerat bluetooth-system med högtalare och mikrofon för att slippa trassel med sladdar. POCs SPIN&hellip:
 • Sweet Protection Audio Chips Wireless Black

  Sweet Protection Audio Chips Wireless Black
  Trådlösa Bluebooth hörlurar designade för att leverera högkvalitativt ljud från din hjälm. Kopplas smidigt till samtliga Bluetooth-enheter.

Hörlurar som får plats i skidhjälmen

Audio Chips hörlurar, Sweet Protection

Ett annat alternativ till integrerade högtalare är att ha lösa hörlurar med bluetooth och som får plats under hjälmen. Sweet Protection Audio Chips är ett exempel på såna och som ska monteras bakom öronvärmarna i Sweet Protections skidhjälmar.