Jackor med hjälmkompatibel huva

Vill du köpa en jacka som du också kan ha som skidjacka med hjälmkompatibel huva? Det här är våra tips på huvjackor som funkar med hjälm.

Skaljackor med hjälmkompatibel huva

 • Houdini Women's D Jacket Bucket Blue

  Houdini Women's D Jacket Bucket Blue
  Women's D Jacket från Houdini är en mångsidig skaljacka som är vattentätt och andas. Använd jackan för skidåkning, klättring, vandring, paddling eller för vilken aktivitet där fullt väderskydd och ohindrad rörelsefrihet är avgörande. Apex 3L Hardshell är ett helt vattentätt och ventilerande material gjord i återvunnen polyester. Det är dessutom återvinningsbart, vilket gör produkten helt cirkulär. Membranet är gjort i vårt väl testade material Atmos, ett hydrofilt membran helt fritt från skadliga flourkarboner.Normal passformVattentät och ventilerandeTejpade sömmarMade to Move för full rörelsefrihet Vattenavvisande dragkedjorHand-, bröst- och innerfickorHjälmkompatibel huvaRyggsäckskompatibel armventileringKardborrestängning vid ärmarDragsko i nedre fållenAvtagbart snölåsCirkulär (återvunnen och återvinningsbar)Flourkarbonfritt membranBluesign®-godkändMaterial: 100% polyester
 • Bergans Women's Cecilie 3L Jacket Clear Ice Blue/Deep Sea Blue

  Bergans Women's Cecilie 3L Jacket Clear Ice Blue/Deep Sea Blue
  Women's Cecilie 3L Jacket från Bergans är en mångsidig och fullt utrustad 3-lagers skaljacka för dam. I sidorna finns ventilationsdragkedjor som låter dig ventilera efter aktivitetsnivå och fram finns rymliga napoleonfickor för enkel åtkomst till dina prylar. Fickorna är strategiskt placerade så att varken klättersele eller ryggsäckens höftbälte är i vägen för dem. Hjälmkompatibel huva med förstärkt skärm ger utmärkt skydd mot väder och vind. Extra långa ärmar och inga sidosömmar ger stor rörelsefrihet och motverkar skav. Cecilie 3L Jacket har utvecklats i samarbete med den professionella äventyraren och bergsklättraren Cecilie Skog.Tvåvägsdragkedja framInnerficka i meshRecco®-chip på huvanKardborrejustering i ärmslutFörlängt ryggpartiIngen sidosöm för att motverka skav.  3-lagers Dermizax®NX: 100 % polyester, varav 15 % växtbaserad Ecodear®-polyesterMaterial: 100 % polyester
 • Haglöfs Roc GTX Jacket Men

  Haglöfs Roc GTX Jacket Men
  Detta är en av de produkter som vi tycker är mycket lätta att rekommendera till våra kunder. Mångsidig, redo för action året runt och hållbar, utan att vara överdrivet dyr. Tack vare sin Gore-Tex-struktur i tre lager fungerar den som en jacka om det börjar regna, och när temperaturen sjunker, bär du den bara med rätt bas och mellanlager för fullt väderskydd. Se storlekstabell avsnitt B. För ett par år sedan var många skaljackor ganska mycket midjelånga, men nuförtiden har tillverkare tänkt mer på skyddet, och tack och lov har den här Roc-jackan en fin, längre fåll också. - Två fickor med dragkedja - Justerbar, hjälmkompatibel huva - Alla dragkedjor är spraysäkra - Justerbara ärmslut - Justeringssnöre för fåll - Vattentät, vindtät och ventilerande Gore-Tex 3L - Struktur i tre lager: yttyget, Gore-membranet och fodret har laminerats till ett enda paket - Bluesign certifierad - PFCEC-fri - Längd mitt bak i storlek L: 78 cm Viktdata avser storlek L. Haglöfs produkter i ROC-serien svarar på de utmaningar som bergs- och fjällförhållanden ställer, året runt. ROC-produkter är gjorda för att hålla och gynnas inte bara av kvalitetsmedvetna entusiaster utan även av proffs.
 • Haglöfs Roc GTX Jacket Women

  Haglöfs Roc GTX Jacket Women
  Detta är en av de produkter som vi tycker är mycket lätta att rekommendera till våra kunder. Mångsidig, redo för action året runt och hållbar, utan att vara överdrivet dyr. Tack vare sin Gore-Tex-struktur i tre lager fungerar den som en jacka om det börjar regna, och när temperaturen sjunker, bär du den bara med rätt bas och mellanlager för fullt väderskydd. Se storlekstabell avsnitt B. Denna modell är inte konturerad på kroppen utan ger plats för flera typer av mellanlager. För ett par år sedan var många skaljackor ganska mycket midjelånga, men nuförtiden har tillverkare tänkt mer på skyddet, och tack och lov har den här Roc-jackan en fin, längre fåll också. - Två fickor med dragkedja - Justerbar, hjälmkompatibel huva - Alla dragkedjor är spraysäkra - Justerbara ärmslut - Justeringssnöre för fåll - Vattentät, vindtät och ventilerande Gore-Tex 3L - Struktur i tre lager: yttyget, Gore-membranet och fodret har laminerats till ett enda paket - Bluesign certifierad - PFCEC-fri Haglöfs produkter i ROC-serien svarar på de utmaningar som bergs- och fjällförhållanden ställer, året runt. ROC-produkter är gjorda för att hålla och gynnas inte bara av kvalitetsmedvetna entusiaster utan även av proffs.
 • Isbjörn of Sweden Kids' Expedition Hard Shell Jacket Denim

  Isbjörn of Sweden Kids' Expedition Hard Shell Jacket Denim
  Expedition Hard Shell Jacket är en vattentät 3-lagers jacka från Isbjörn. Med vattentäta dragkedjor och integrerad, justerbar och hjälmkompatibel huva.
 • Haglöfs Vassi GTX Jacket M Sand/Cinnamon Brown

  Haglöfs Vassi GTX Jacket M Sand/Cinnamon Brown
  Gör dig redo för en oförglömlig dag på fjället. Jackan som är tillverkade av trelagers GORE-TEX-tyg kompromissar inte mellan hållbarhet eller vattentäthet. Den har en stor hjälmkompatibel huva,&hellip:
 • Haglöfs Vassi GTX Jacket W Steel Blue/Tarn Blue

  Haglöfs Vassi GTX Jacket W Steel Blue/Tarn Blue
  Gör dig redo för en oförglömlig dag på fjället. Jackan som är tillverkade av trelagers GORE-TEX-tyg kompromissar inte mellan hållbarhet eller vattentäthet. Den har en stor hjälmkompatibel huva,&hellip:
 • Haglöfs Vassi GTX Jacket W Thyme Green/Olive Green

  Haglöfs Vassi GTX Jacket W Thyme Green/Olive Green
  Gör dig redo för en oförglömlig dag på fjället. Jackan som är tillverkade av trelagers GORE-TEX-tyg kompromissar inte mellan hållbarhet eller vattentäthet. Den har en stor hjälmkompatibel huva,&hellip:

Som skidjacka är skaljackan ett flexibelt klädesplagg då du kan reglera hur många lager kläder du behöver för dagen. Med en huva som går att justera och är tillräcklig i omfång för att sättas över huvan kan du förhindra kall luft från att leta sig in mot ansikte, hals och nacke.

Dunjackor med huva som rymmer skidhjälm

 • Rab Women's Positron Pro Jacket Deep Heather

  Rab Women's Positron Pro Jacket Deep Heather
  Positron Pro Jacket Women's är en extremt varm dunjacka från Rab för expeditioner på upp till 6000 meters höjd. Skal i Pertex Quantum Pro för väderskydd och högkvalitets gåsdun med 800 fill power ger värme även under riktigt kyliga väderförhållanden. Box-wall konstruktion över torso och extra isolering på utsatta områden med stitch through på underarmar och sidor för smidighet och lätt vikt. Tvåvägs dragkedja med synteisolerad baffle för värme och dunfylld hjälmkompatibel huva som är lätt att justera med handskar på. Rab fluorokarbonfritt hydrofobiskt dun utvecklat i samarbete med Nikwax.
 • Bergans Women's Cecilie V3 Down Jacket Light Golden Yellow/Solid Dark

  Bergans Women's Cecilie V3 Down Jacket Light Golden Yellow/Solid Dark
  Women's Cecilie V3 Down Jacket från Bergans är en varm och lätt dunjacka för dam, lämplig för bergsklättring, vandring och toppturer. Jackan har en tekniskt avancerad konstruktion med ett lätt yttermaterial som är vind- och vattenavvisande samt dunet placerat i en boxkonstruktion för bästa isoleringsförmåga och för att förhindra köldbryggor. Axelpartiet är förstärkt med ett lager syntetisk isolering utanför dunet för att förhindra att dunet kollapsar när du bär ryggsäck. Cecilie V3 Down Jacket ingår i en kollektion som Bergans har designat i nära samarbete med den professionella äventyraren och bergsklättraren Cecilie Skog. Kollektionen utgörs av högteknologiska plagg utvecklade för att uppfylla kraven från kvinnliga friluftsentusiaster.PFAS-fri impregneringYttertyg tillverkat i återvunnen polyamidFodrad med återvunnet dunAxelpartiet fodrat med: PrimaLoft® Black Eco InsulationHjälmkompatibel och justerbar huvaFrontfickor med dragkedjaInnerficka i mesh som också fungerar som kompressionsfickaÄrmslut med resårFörböjda armbågar för större rörelsefrihetIngen sidosöm Förskjutna axelsömmar och sidosömmarFörlängt ryggpartiMaterial: 100 % polyamidVaddering: 90 % dun, 10 % fjädrar
 • Bergans Women's Senja Down Light Jacket With Hood Dark Shadow Grey/Husky Blue

  Bergans Women's Senja Down Light Jacket With Hood Dark Shadow Grey/Husky Blue
  Women's Senja Down Light Jacket With Hood från Bergans är en lätt och komprimerbar dunjacka för dam. Jackan går att komprimera i sin egen ficka och är perfekt att ha med sig i ryggsäcken under skidturen och ta fram när temperaturen sjunker. Pertex Quantum®-materialet är vindtätt och vattenavvisandeHög krageHjälmkompatibel huvaAxelsömmar och sidosömmar är förskjutna bakåt för att förebygga slitage och höja komforten när du bär ryggsäckFrontfickor med dragkedja. En av fickorna går att använda som kompressionsfickaFörlängt ryggpartiGenomsydda sömmarMaterial: 100 % polyamidVaddering: 95 %, 5 % fjädrar
 • Bergans Men's Senja Down Light Jacket With Hood Golden Field/Husky Blue

  Bergans Men's Senja Down Light Jacket With Hood Golden Field/Husky Blue
  Men's Senja Down Light Jacket With Hood från Bergans är en lätt, isolerande och komprimerbar dunjacka för herr. Jackan går att packa ner i sin egen ficka och är därför det perfekta förstärkningsplagget att ha med sig när temperaturen sjunker. En hög krage och en hjälmkompatibel huva ger hals och huvud optimalt skydd. Axelsömmarna och sidosömmarna är förskjutna bakåt för att förebygga friktionsslitage och höja komforten när du bär ryggsäck. Frontfickor med dragkedjaResår nedtill och i ärmslutFörlängt ryggpartiRDS-certifierad gåsdunPertex-Quantum-yttermaterialMaterial: 100% PolyamidIsolering: 95 % Dun, 5 % Fjädrar
 • Bergans Women's Senja Down Jacket Light Golden Yellow/Orion Blue

  Bergans Women's Senja Down Jacket Light Golden Yellow/Orion Blue
  Women's Senja Down Jacket från Bergans är en varm dunjacka för dam. Jackan är utformad för att ge maximal värme med lägsta möjliga vikt och minsta packvolym. Dunet är RDS-certifierat och placerad i en boxkonstruktion för att utnyttja dunets isoleringsförmåga och förhindra köldbryggor. Yttertyget är vindtätt och vattenavvisande som skyddar mot väta. Pertex Quantum- yttertygHjälmkompatibel huvaAxelsömmar och sidosömmar är förskjutna bakåt för att förebygga friktionsslitage och höja komfort när du bär ryggsäckÄrmslut med resårFörböjda armbågar för större rörelsefrihet. Elastisk dragsko nedtill.Förlängt ryggpartiJusterbar huvaMaterial: 100 % polyamid Vaddering: 95 % dun, 5 % fjädrar
 • Mountain Equipment Men's Trango Jacket Cosmos/Dusk

  Mountain Equipment Men's Trango Jacket Cosmos/Dusk
  Men's Trango Jacket från Mountain Equipment är en dunjacka för herr som ger tillräckligt med värme för expeditionsäventyr. Jackan har en unik konstruktion och ett värmereflekterande tyg på insidan som ger hög värme i förhållande till vikten - jackan väger endast 730 gram. Yttertyget är helt vindtätt och mycket vattenresistent som ger ett gott skydd även i mycket kallt väder. Hjälmkompatibel, justerbar och isolerad huvaTvåvägsdragkedja framTvå sidofickor och en bröstficka med dragkedjaInnerficka med dragkedjaTvå innerfickor med meshtygElastiska muddarJusterbar nederkantFörvaringspåse ingårMaterial: 100 % polyamidIsolering: 90 % dun, 10 % fjädrar
 • Rab Women's Axion Pro Down Jacket Beluga

  Rab Women's Axion Pro Down Jacket Beluga
  Women's Axion Pro Down Jacket från Rab är en teknisk dunjacka för dam. Jackan passar utmärkt för vandring, bergsklättring och andra krävande utomhusaktiviteter i kyligare temperaturer. Women's Axion Pro Down Jacket är tillverkad av slitstark och återvunnen Pertex Quantum Pro Ripstop-nylon, med en otroligt tunn och vattentät beläggning för ökad motståndskraft under växlande väderförhållanden. För maximal värme är jackan fylld med P.U.R.E, återvunnet dun, i kombination med en Nikwax® hydrofobbehandling. Hjälmkompatibel och avtagbar huva med syntetisk isolering2-vägs YKK® Natulon-dragkedja framtillHandfickor med dragkedjaFullt justerbara manschetterJusterbar fåll och muddarPackpåse ingårMaterial: 100 % nylonFyllning: 100 % dun
 • Rab Women's Alpine Pro Jacket Deep Ink

  Rab Women's Alpine Pro Jacket Deep Ink
  Women's Alpine Pro Jacket från Rab är en lätt och mångsidig dunjacka för dam. Jackan ger god isolering, har låg vikt och tar liten plats i packningen. Denna jacka passar perfekt till klättring, under en skaljacka i skidbacken eller till vardags. Huvan är hjälmkompatibel och de två fickorna är inte i vägen för klätterselen. YKK-dragkedjor Hakskydd och stormklaff Lycra-muddar Separat packpåse 1000 mm i vattenpelare Yttermaterial: Pertex® Quantum Pro Innermaterial: Pertex® Quantum Europeiskt gåsdun Material: 100 % Polyester