The North Face vandringsbyxor

Populärt inom The North Face vandringsbyxor

 • Women's Speedlight Pant

  Women's Speedlight Pant
  Med perfekt passform och strömlinjeformad design är byxan anpassad för vandring. Ett elastiskt midjeband med ett extra bälte garanterar att Men's Speedlight Pant passar alla. Blixtlåsförsedda framfickor för säker förvaring. Material: 85 % polyamid och 15 % elastan
 • Women's Exploration Convertible Pant

  Women's Exploration Convertible Pant
  142.0 g/m2 - 95% nylon, 5% elastan
 • Women's Utility Hybrid Hiker Tight

  Women's Utility Hybrid Hiker Tight
  Damstorlekar.Slim fit21,6 cm benöppningMixed FlashDry-XD™ vävda paneler för hållbarhetHandfickor med blixtlås och två bakfickorVerktygsfickor på sidan av benen för förvaring av små sakerLogo på höger bakfickaMaterial95% Nylon, 5% Elastan.Panel: 88% Nylon, 12% Elastan.
 • Women's Inlux Cropped Pant

  Women's Inlux Cropped Pant
  Material95% Nylon, 5% Elastan.

Fler tips på The North Face vandringsbyxor

 • Men's Granite Face Pant

  Men's Granite Face Pant
  Material100% Polyester.
 • Men's Paramount Active Convertible Pant

  Men's Paramount Active Convertible Pant
  Tyget FlashDry XD™ är mycket nötningsbeständigt och framtaget för att avleda mer fukt än vanligt tyg, speciellt under hård träning.Resår i midjan och invändig justerbar dragsnodd för exakt passformFicka med säkerhetsdragkedja på höger benKil i grenen för extra rörlighetFörböjda knän för extra smidighetTyget FlashDry XD™ är framtaget för att avleda mer fukt än vanligt tyg och hålla dig torr, speciellt under hård träningMaterial: 165 g/m², 90% polyester, 10% elastan med FlashDry XD™ och slitstark vattenavstötande yta (DWR).
 • The North Face W Quest Pant

  The North Face W Quest Pant
  The North Face W Quest Pant är en lätt, men slitstark vandringsbyxa för damer, som tack vare snabbtorkande FlashDry-teknologi effektivt leder bort fukt och hjälper till att minimera den svettiga kä...
 • Men's Lightning Pant

  Men's Lightning Pant
  Tyget FlashDry-XD™ är mycket nötningsbeständigt och framtaget för att avleda mer fukt än vanligt tyg, speciellt under hård träning.Två framfickorBälte i midjanBakfickaLårficka med dragkedjaMaterial: 95% nylon, 5% elastan.
 • Men's Paramount Active Pant

  Men's Paramount Active Pant
  Tyget FlashDry-XD™ är mycket nötningsbeständigt och framtaget för att avleda mer fukt än vanligt tyg, speciellt under hård träning.Smal passformTryckknapp fram med tvåfärgad delvis Y-resår i midjan och dragsnodd på insidanFicka med säker dragkedja på höger benKil i grenen för extra rörlighetFörböjda knän för extra smidighetVärmeapplicerad logotyp på höger lårMaterial: 90% polyester, 10% elastan med FlashDryXD™ och slitstark vattenavstötande yta (DWR).
 • Youth Fleece Pant

  Youth Fleece Pant
  Byxor med smal passform, ribbstickade muddar och resårband i midjanTvå sidofickorJusterbar dragsnoddThe North Face™ broderad logotyp på ben, fram och bakMaterial: 100% bomull.
 • Women's Diablo Pant

  Women's Diablo Pant
  DamstorlekarAvtagbart elastiskt bälteGrenkilFörböjda knänMaterial: 160D, 272 g/m2 94% nylon/6% elastan med DWR
 • The North Face W Exploration Pant

  The North Face W Exploration Pant
  The North Face W Exploration Pant är en bekväm vandringsbyxa för damer, som tillverkas av ett slitstarkt, vattenavvisande stretchmaterial med UPF 50 som rör sig med dig när du går. Den upprullade f...
 • Men's TKA Glacier Pant

  Men's TKA Glacier Pant
  StandardpassformFleece i viktklass 100Resår och dragsko i midjanHandfickorSäker bakficka med blixtlåsLedig passform över låren och smalare nedanför knätMaterial: 100% återvunnen polyester.
 • The North Face M Exploration Pant

  The North Face M Exploration Pant
  The North Face M Exploration Pant är en bekväm vandringsbyxa för herrar, som tillverkas av ett slitstarkt, vattenavvisande stretchmaterial som rör sig med dig när du går. Den upprullade fållen ger ...
ilead