Styrkemaskin för Bröst och Axlar

Träna upp dina bröstmuskler och axlar i någon av dessa styrketräningsmaskiner. Vi listar maskiner för både hem och gym. Här finns allt från Peck Decks till Chest Press. Kör du regelbundet i dessa träningsmaskiner kommer du att blir starkare och mer vältränad i överkroppen.

Populärt inom styrkemaskin för bröst och axlar

 • Dipsställning PT050

  Dipsställning PT050
  Ramen är tillverkad av 70x50 mm fyrkantsrör, 2 mm tjocka. Det garanterar en lång livslängd. Antihalk-greppMått  LxBxH 88x66x120 cm Max användarvikt 150 kgVikt 18 kg 
 • TuffStuff CALGYM Sittande bröstpress

  TuffStuff CALGYM Sittande bröstpress
  Professionell singelmaskin för effektiv bröstpress. Hela 95kg. viktmagasin och med en totalvikt på över 230kg. Garanterar en lugn och jämn gång på denna toppmaskin. Det vinklade presshandtaget gör att man kan variera sin pressvinkel för att få ut maximalt av sina övningar, givetvis så är den rejält poltstrade sitsen justerbar.En riktig kvalitetsmaskin. 
 • SBI-FITNESS BÄNKPRESS/AXEL COMBI

  SBI-FITNESS BÄNKPRESS/AXEL COMBI
  SBI-Fitness Bänkpress/Axelcombi är en maskin där man utför tunga basövningar på ett enkelt vis.Övningen Bänkpress kan göras både med vinklad dyna och helt plant och Axelpress kan utföras med ryggstödet i nittio grader eller lätt vinklat.Maskinen har dubbel greppvid och justerbar i en mängd vinklar,hela tiden med det sidoställda viktmagasinet lätt åtkommligt.(LxBxH) 1924x1325x1518mm.
 • TuffStuff CALGYM AXELPRESS

  TuffStuff CALGYM AXELPRESS
  Professionell singelmaskin för effektiv axelpress. Hela 95kg. viktmagasin och med en totalvikt på över 230kg. garanterar en lugn och jämn gång på denna toppmaskin. Det vinklade presshandtaget gör att man kan variera sin pressvinkel för att få ut maximalt av sina övningar, givetvis så är den rejält poltstrade sitsen justerbar.En riktig kvalitetsmaskin. 

Fler tips på styrkemaskin för bröst och axlar

 • TuffStuff CALGYM Peck-deck

  TuffStuff CALGYM Peck-deck
  Professionell singelmaskin för effektiv peckdeckträning. Hela 95kg. viktmagasin och med en totalvikt på över 230kg. Garanterar en lugn och jämn gång på denna toppmaskin. Givetvis så är den rejält poltstrade sitsen justerbar. En riktig kvalitetsmaskin för gymmet. 
ilead