MaximalFritid » Utrustning » Ryggsäckar » Cykling

Märken på cykelryggsäckar

Cykelryggsäckar

Cykelryggsäcken är ett praktiskt sätt att packa med sig extra kläder, mat och cykelutrustning. Det är en väska som används av många MTB-cyklister som gillar att vara ute på långturer och kör långa cykeltävlingar. Ryggsäck för cykelpendling ska ha plats för kläder och kanske även laptop eller surfplatta.

 • Radial 26

  Laptopfickans dimensioner LxBxD: 43x25x5 cm
 • Raptor 10

  Raptor 10 från Osprey är en cykelryggsäck med en integrerad 3L Hydraulics™-blåsa och garanterar att du kan ta med all den utrustning och vätska du behöver för att prestera ditt bästa.
 • Raven 14

  Raven 14 från Osprey är en cykelryggsäck med en integrerad 3L Hydraulics™-blåsa är anpassad för kvinnor och garanterar att du kan ta med all den utrustning och vätska du behöver för att prestera ditt bästa.
 • Bike2B 30 - Cykelryggsäck 30 l - 50 cm mermaid

 • Raven 10

  Raven 10 från Osprey är en cykelryggsäck med en integrerad 3L Hydraulics™-blåsa är anpassad för kvinnor och garanterar att du kan ta med all den utrustning och vätska du behöver för att prestera ditt bästa.
 • Tool Pouch - Verktygsväska 1 l black

 • BE3 Enduro - Cykelryggsäck 10 l - S black

 • M.u.l.e. Lr 15

  Camelbaks M.u.l.e. Lr 15 är en lätt och smidig MTB-ryggsäck. En 3 liters vätskeblåsa och bra med förvaring gör ryggsäcken optimal för lite längre turer. Till skilland från många andra ryggsäckar så läggs inte tyngden på axlarna utan här förflyttas lasten till höfterna för en lägre tyngdpunkt för en stabilare åktur och mer rörelsefrihet.
 • Verve 9

  Verve 9 från Osprey är en cykelryggsäck med en integrerad 2.5L Hydraulics™-blåsa är anpassad för kvinnor och garanterar att du kan ta med all den utrustning och vätska du behöver för att prestera ditt bästa.
 • Viper 9

  Viper 9 från Osprey är en cykelryggsäck med en integrerad 2.5L Hydraulics™-blåsa och garanterar att du kan ta med all den utrustning och vätska du behöver för att prestera ditt bästa.
 • Rogue 2,5L

  2L Crux ™ reservoaren kan enkelt fyllas på, utan att du behöver ta ut den, via en snabböppning på framsidan av säcken. Två utvändiga fickor för småsaker som nycklar, plånbok, telefon eller förvaring av ett skallager. Den har också reflekterande detaljer för att hålla dig synlig på mörka morgnar och kvällar.
 • FR Trail 20L - Cykelryggsäck 20 l - XL red

 • FR Trail Team 20L - Cykelryggsäck 20 l - XL blue

 • Raptor 14

  Raptor 14 från Osprey är en cykelryggsäck med en integrerad 3L Hydraulics™-blåsa och garanterar att du kan ta med all den utrustning och vätska du behöver för att prestera ditt bästa.
 • Omnis 26

  I Omnis 26 finns den en stoppad ficka där du säkert kan förvara en läsplatta eller dator (upp till 15"). Den asymetriska dragkedjan gör att du enkelt kommer in i ryggsäcken både från sidan och uppifrån. Den gör också att du lätt kommer åt din dator trots att säcken är fullpackad. Inne i ryggsäcken finns det fack för t.ex. USB och extra batteri till datorn. På utsidan finns den stretchfickor där du kan förvara din dricka och regnjacka. På axelremmen finns det en ficka för telefon så den enkelt nås. Söker du en ryggsäck för daglig användning så har du den här!
 • Cycle Pack 18 - Cykelryggsäck 18 l blue

 • Cycle Pack 25 - Cykelryggsäck 25 l grey

 • Escapist 32

  Escapist 32 från Osprey är en ryggsäck som passar perfekt vare sig om du cyklar långa eller korta sträckor. AirScape™-ryggpanelen ger dig rätt ventilation och stöd samtidigt som Biostretch™-höftbältet och bärremmarna håller ryggsäcken bekvämt på plats.
 • Hydrobak

  När allt du vill ha är vatten, har denna minimalistiska cykelryggsäck nogmed vatten för en 2-timmars pass. Värdeficka med dragkedja för nycklar och väsentligheter. Crux ™-vätskesystemet med en kapacitet på 1,5L ger dig snabb och smidig åtkomst av vatten när du som mest behöver det.
 • Kiruna Backpack

  Material: 65% återvunnen polyester, 35% ekologisk bomull.
 • Hugger 30

  Material: 600D PolyesterFrontficka med dragkedjaBärhandtag på ovansidanVadderad ryggBlixtlås öppning på toppenFäste för cykelljus
 • Helmet Handsfree Kit

  Inkluderar drickrör, bitventil, tätningskopplingssats och fästdonPassar i helansiktshjälmar med avtagbart / tvättbart innerfoder.Passar vätskesystem från USWE
 • Vertical 4

  Patenterat "No Dancing Monkey™ harness technology"Dubbela utgångar för rör från H2O-facket1.5L Shape-Shift ™ vätskesystemFästsystem för stavarMulti-storlek, justerbar: M-XL (Bröst 80-115cm)Unisex passformDetta är en officiella produkt för Vasaloppet 2018.
 • Stage 6 + 2L Bladder - Cykelryggsäck 6 + 2 l black

 • Tokul X.C. 5.0 - Cykelryggsäck 5 l dawn patrol

 • Hydrobak

  När allt du vill ha är vatten, har denna minimalistiska cykelryggsäck nogmed vatten för en 2-timmars pass. Värdeficka med dragkedja för nycklar och väsentligheter. Crux ™-vätskesystemet med en kapacitet på 1,5L ger dig snabb och smidig åtkomst av vatten när du som mest behöver det.
 • Airborne 2

  PATENTERAD "No Dancing Monkey harness-teknik"Ultralätt bakstycke i meshDubbelpa utgångar för rör från H2O-facket1,5L Shape-Shift vätskesystem Fästsystem förhjälmInbyggt nyckelfäste och fickaOrganiseringsfack (bred öppning)Vattentålig (ej vattentät) smartphonefickaFäste för LED-cykelljusReflekterxer fram och bakMulti-storlek justerbar: M-XL (Ca. Bröst: 84-110cm)Unisex passformDetta är en officiella produkt för Vasaloppet 2018.
 • Duthie A.M. 15.0 - Cykelryggsäck 15 l carbon envy;moss

 • Subterra Backpack 30l

  Skyddar din laptop (15-tums MacBook Pro® eller 15,6-tums dator) i den vadderade laptopfickan med SafeEdge-konstruktionSkydda din surfplatta i den särskilda förvaringsfickan med mjukt foderSladdarna mellan enheten och laddaren hålls snyggt på plats i PowerPocket-fickan på insidanNå din laptop via facket med lock upptill eller via dragkedjan på sidanBär väskan bekvämt med perforerade axelremmar i skumgummi med meshyta och vadderad ryggpanelStabiliserande bärremmar och justerbar, avtagbar bröstrem ökar komfortenFörenkla resandet genom att fästa väskan över handtaget på en rullväska med hjälp av panelens genomgående hålDen vadderade innerfickan skyddar telefonen, solglasögonen eller andra värdesakerMed de praktiska förvaringsfickorna kan du enkelt hålla ordning på småsakerFörvara dina småsaker säkert och ha en vattenflaska nära till hands i den expanderbara sidofickan med dragkedja
 • Escapist 25

  Escapist 25 från Osprey är en ryggsäck som passar perfekt vare sig om du cyklar långa eller korta sträckor. AirScape-ryggpanelen ger dig rätt ventilation och stöd samtidigt som Biostretch-höftbältet och bärremmarna håller ryggsäcken bekvämt på plats.
 • Hydrobak

  När allt du vill ha är vatten, har denna minimalistiska cykelryggsäck nogmed vatten för en 2-timmars pass. Värdeficka med dragkedja för nycklar och väsentligheter. Crux ™-vätskesystemet med en kapacitet på 1,5L ger dig snabb och smidig åtkomst av vatten när du som mest behöver det.
 • Metro 32l

  SäckStort huvudutrymme med plats för A4-pärm, dator, böcker etc. Vadderad rygg och botten för att skydda böckerna.FickorInvändigt datorfack. Frontfack med invändigt nätfack med dragkedja och nyckelkrok. Expanderande fack med dragkedja i sidan..Material:Nylon 840D Ballistic, Polyester 600D Canvas
 • Omnis DLX 26

  Cykellås, hjälm och cykellyse fästes enkelt på framsidan av Omnis DLX 26. Den vattenresistenta 3-vägsdragkedjan är strategiskt placerad för att du ska kunna öppna ryggsäcken både från toppen och sidan och lätt få tag i laptopen även om ryggsäcken är fullpackad.vadderad ryggasymmetrisk öppning för enklare åtkomst till packningenvattentät dragkedja på huvudfacketplats för 15;6" laptophuvudfack med organisertvå sidofickor med stretchmobilficka på axelremmarnakompressionsremmarHuvudmaterial: 100% polyester 400 D skrynkelfritt PU impregneratKontrasttyg: 100% polyester (återvunnen) 1000 D PU impregneratFoder: 100% polyester med bomullsmjuk känsla
 • Lizard 16 JR XS-M

  PATENTERAD "No Dancing Monkey harness-teknik"Ventilerad bakpanel med skumkanterKompatibel med vätskesystemFästsystem för hjälmInbyggt nyckelfäste och fickaOrganiseringsfack (bred öppning)Vattentålig (ej vattentät) smartphonefickaFäste för LED-cykelljusReflekterxer fram och bakMulti-storlek justerbar: M-XL (Ca. Bröst: 80-105cm)Unisex passform
 • Airborne 15

  Denna ryggsäck är den största MTB-ryggsäcken i sortimentet, med smart och genomtänkta lösningar och 2,5 liter vätskekapacitet som täcker dina behov. Den revolutionerande No Dancing Monkey-seleen stöder dig till 100% och håller packningen balanserad och säkrad på din rygg oavsett om du åker uppför eller utför. Den ventilerade bakpanelen ger ökad luftflödescirkulation och hög komfort. Den inre väderbeständiga fickan kommer att hålla din smartphone torr, även i svåra förhållanden, medan dina verktyg, mat och förstahjälpenkit fortfarande är lätttillgängliga i de intilliggande facken.PATENTERAD "No Dancing Monkey harness-teknik"Högventilerad bakpanel med skumkanterDubbelport utgång för rör från H2O-facket2,5L Shape-Shift vätskesystem Fästsystem förhjälmInbyggt nyckelfäste och fickaOrganiseringsfack (bred öppning)Vattentålig (ej vattentät) smartphonefickaFäste för LED-cykelljusReflekterxer fram och bakMulti-storlek justerbar: M-XL (Ca. Bröst: 84-110cm)Unisex passformDetta är en officiella produkt för Vasaloppet 2018.
 • Airborne 9

  Multi-size justerbara axelremmar minskar trycket, ger en anpassad passform och full kroppsrörelse och andningskapacitet i kombination med NDM 4-punkts sele. Förhöjer luftflödet med högventilerad bakpanel med slitstarka skumremsor för optimal passform. AIRBORNE 9 stöder dig med en praktisk organizer för till exempel verktyg, mat, första hjälpen kit och den vattensäkra (ej vattentäta) telefonfickan ger extra skydd mot dåliga väderförhållanden. PATENTERAD "No Dancing Monkey harness-teknik"Högventilerad bakpanel med skumkanterDubbelport utgång för rör från H2O-facket2,5L Shape-Shift vätskesystem Fästsystem förhjälmInbyggt nyckelfäste och fickaOrganiseringsfack (bred öppning)Vattentålig (ej vattentät) smartphonefickaFäste för LED-cykelljusReflekterxer fram och bakMulti-storlek justerbar: M-XL (Ca. Bröst: 84-110cm)Unisex passform
 • Lizard 16

  PATENTERAD "No Dancing Monkey harness-teknik"Ventilerad bakpanel med skumkanterKompatibel med vätskesystemFästsystem för hjälmInbyggt nyckelfäste och fickaOrganiseringsfack (bred öppning)Vattentålig (ej vattentät) smartphonefickaFäste för LED-cykelljusReflekterxer fram och bakMulti-storlek justerbar: M-XL (Ca. Bröst: 84-110cm)Unisex passform
 • Aurora 2,5L

  Liten men mäktiga, Aurora är precis rätt storlek för att kunna leverera vätska i upp till 2 timmar på sadeln. Insidan har ett elastisk band för din pump och en organizer för att hålla dina verktyg i ordning. Det finns också en tänjbar yttre ficka för de dagar när du behöver ta med lite mer kläder. Reflekterande detaljer håller dig synlig i svagt ljus. Magnetisk Tube Trap ™ håller slangen säkert på plats och tillgänglig när du behöver den.
 • Viper 3

  Viper 3 från Osprey är en cykelryggsäck med en integrerad 2.5L Hydraulics™-blåsa och garanterar att du kan ta med all den utrustning och vätska du behöver för att prestera ditt bästa.
 • Women's Airzone Velo ND 25 - Cykelryggsäck 25 l - 41 cm black

 • Urban Ex Rolltop 28l

  Flera öglor att fästa karbinhakar, cykellås eller vad du än vill iLaptop-fack med plats för en 15" datorReflekterande detaljerVattentät konstruktion600 D polyester/nylon tyg upptillSlittåligt Hypalon® i botten
 • Rogue 2,5L

  2L Crux ™ reservoaren kan enkelt fyllas på, utan att du behöver ta ut den, via en snabböppning på framsidan av säcken. Två utvändiga fickor för småsaker som nycklar, plånbok, telefon eller förvaring av ett skallager. Den har också reflekterande detaljer för att hålla dig synlig på mörka morgnar och kvällar.
 • Questa 27

  Designad för kvinnorElastiskt snörsystem på framsidanFramficka för organisationInnerfack för dokumentInvändig säkerhetsklämma för nycklarInnerfickor för organisationFäste för cykellampaVadderad ficka med dragkedja för laptop eller surfplattaKompressionsremmar på sidornaBröstrem med visselpipaStretchfickor på sidornaDragkedjeförsedd panelöppningDragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik
 • Palea 26

  AirSpeed™ som ger luftflöde mellan din rygg och ryggsäckenDesignad för kvinnorFicka med dragkedja på framsidanIntegrerat stöd håller ryggsäcken på rätt köl och gör innehållet lättillgängligtInvändig säkerhetsklämma för nycklarInnerfickor för organisationFäste för cykellampaVadderad dragkedja för laptop eller surfplattaReflekterande tryckLöstagbart näthöftbälteKompressionsremmar på sidornaBröstrem med visselpipaStretchficka på framsidanStretchfickor på sidornaDragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik
 • Pandion 28

  AirSpeed™ som ger luftflöde mellan din rygg och ryggsäckenFicka med dragkedja på framsidanIntegrerat stöd håller ryggsäcken på rätt köl och gör innehållet lättillgängligInvändig säkerhetsklämma för nycklarInnerfickor för organisationFäste för cykellampaVadderad dragkedja för laptop eller surfplattaReflekterande tryckLöstagbart näthöftbälteKompressionsremmar på sidornaBröstrem med visselpipaStretchficka på framsidanSidofickor i stretchnätDragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik
 • Quasar 28

  Elastiskt snörsystem på framsidanFramficka för organisationInnerfack för dokumentInvändig säkerhetsklämma för nycklarInnerfickor för organisationFäste för cykellampaVadderad dragkedja för laptop eller surfplattaReflekterande tryckKompressionsremmar på sidornaBröstrem med visselpipaSidofickor i stretchnätDragkedjeförsedd panelöppningDragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik
 • Tropos 32

  Stretchnätfickan på framsidan är ett praktiskt ställe att förvara handskar eller en jacka, och det finns också två sidofickor som är stora nog att rymma en vattenflaska. När det inte används kan det integrerade stödet fällas in för smidigare förvaring.Fickan framtill med vertikal dragkedja är ett praktiskt ställe att förvara handskar eller en jacka, och det finns också två nätsidofickor som är stora nog att rymma en vattenflaska.AirSpeed™ som ger luftflöde mellan din rygg och ryggsäckenFramficka för organisationIntegrerat stöd håller ryggsäcken på rätt köl och gör innehållet lättillgängligInvändig säkerhetsklämma för nycklarInnerfickor för organisationFäste för cykellampaVadderad ficka med dragkedja för laptop eller surfplattaReflekterande tryckLöstagbart näthöftbälteKompressionsremmar på sidornaBröstrem med visselpipaStretchfickor på sidornaVertikalt centrerad ficka med dragkedja
 • Talia 30

  AirSpeed™ som ger luftflöde mellan din rygg och ryggsäckenDesignad för kvinnorFramficka för organisationIntegrerat stöd håller ryggsäcken på rätt köl och gör innehållet lättillgängligInvändig säkerhetsklämma för nycklarInnerfickor för organisationFäste för cykellampaVadderad ficka med dragkedja för laptop eller surfplattaReflekterande tryckLöstagbart näthöftbälteKompressionsremmar på sidornaBröstrem med visselpipaStretchfickor på sidornaVertikalt centrerad ficka med dragkedjaDragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik
 • Nebula 34

  Framficka för organisationInnerfack för dokumentInvändig säkerhetsklämma för nycklarInnerfickor för organisationFäste för cykellampaVadderad dragkedja för laptop eller surfplattaVadderad ficka med dragkedja för laptop eller surfplattaReflekterande tryckLöstagbart näthöftbälteKompressionsremmar på sidornaBröstrem med visselpipaStretchficka på framsidanSidofickor i stretchnätDragkedjeförsedd panelöppningDragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik
 • Nova 33

  Designad för kvinnorFramficka för organisationInnerfack för dokumentInvändig säkerhetsklämma för nycklarInnerfickor för organisationFäste för cykellampaVadderad ficka med dragkedja för laptop eller surfplattaReflekterande tryckKompressionsremmar på sidornaBröstrem med visselpipaStretchficka på framsidanStretchfickor på sidornaDragkedjeförsedd panelöppningDragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik
 • Blaster Bite Valve 45

  Blaster Bite Valve 45 från USWE är ett 45º bitmunstycke för bättre ergonomi. Bra flöde och avstäningningsventil.
 • Patriot 15CB

  Air-Mag ryggplatta med anti-slip vadderingBra ventilation för ryggen genom integrerade luftkanalerDubbel utgång för dryckesslangShape-Shift 2.5 liters drinking systemSupportsystem för MTB och heltäckningshjälmOrganizerVattentät smartphonefickaFästa LED-belysningReflexer på fram- och baksidaNo Dancing Monkey TeknologiAir-Meg teknologiKompatibel med vätskesystem (ej inkluderat)