Abilica roddmaskin

Som ett ledande märke inom träningsmaskiner för både gym och hemmabruk har Abilica såklart bra roddmaskiner i sortimentet. Här finns allt från enkla roddapparater som 820 Rower till lågt pris upp till lite dyrare, men mer funktionella roddmaskiner som Magnetic Rower. Premium Rower har både luft och magnetmotstånd för optimal känsla. Det är en modell som tål väldigt hög användning och därför ofta köps in till gym.

Galleri med roddmaskiner från Abilica

För att göra det lättare för dig att hitta en bra roddmaskin från Abilica har vi här satt ihop ett överskådligt galleri. Ett galleri där du ser de olika modellerna med bild och aktuellt pris. Klicka på den maskin du vill läsa specifikationer för. Vi börjar med de populäraste maskinerna först.

Populärt inom Abilica roddmaskin

 • Roddmaskin Turbine Rower, Abilica

  Roddmaskin Turbine Rower, Abilica
  En trendig och elegant roddmaskin. Abilicas toppmodell för hemmaträning!Abilicas omåttligt populära Turbine Rower är tillbaka. En efterfrågad toppmodell som har blivit en favorit hos våra kunder.-&hellip:
 • Abilica Premium Row 90

  Abilica Premium Row 90
  Abilica Premium Row 90 är en toppmodell utvecklad för företagsmarknaden och idrottare med de högsta kraven på funktionalitet och design inom roddmaskiner.
 • Roddmaskin 20 *Bäst i test 2023*, Abilica

  Roddmaskin 20 *Bäst i test 2023*, Abilica
  En stabil roddmaskin i kompakt design för hemmet från Abilica.- Hopfällbar konstruktion- Magnetmotstånd i 8 olika nivåer- Lättanvänd datorUtsedd av bäst-i-test.se till:Bästa Bugetval 2023
 • Roddmaskin 90 Premium *Bäst i test 2024*, Abilica

  Roddmaskin 90 Premium *Bäst i test 2024*, Abilica
  En mycket solid roddmaskin från Abilicas Premium-serie som är utvecklad för mer kommersiellt bruk.- 10 st olika motståndsnivåer- Kompakt förvaring- Viktkapacitet 150 kgUtsedd av bäst-i-test.se till:BÄST&hellip:

Fler tips på Abilica roddmaskin

 • Roddmaskin 40, Abilica

  Roddmaskin 40, Abilica
  En stabil roddmaskin från Abilica i kompakt design.Roddmaskinen har konstruerats med luftmotstånd som både ger en mer realistisk rokänsla och gör det mer följsamt att anpassa motståndet efter användarens&hellip:
 • Abilica Premium Row 90, Roddmaskin

  Abilica Premium Row 90, Roddmaskin
  Vår toppmodell Abilica Premium Row 90 är utvecklad för företagsmarknaden och idrottare med höga krav på roddmaskinens funktionalitet och design. Solid konstruktion, med ett motståndssystem baserat på luft, detta är en roddmaskin utvecklad för den som vill ha det bästa. Storlek, beständighet och komponentsammansättning är anpassade till den skandinaviska marknaden. De 10 motståndsnivåerna ger känslan av en rejäl roddmaskin som tål tuffa träningspass och ger dig kvalitet i varje lyft. Kan delas i två under förvaring. Avancerad dator där du kan förinställa önskad måluppfyllelse för träningspasset. Välj mellan att räkna distans, kalorier eller tid. Datorn kommer även med olika alternativ för intervaller och en snygg layout som gör det enkelt att hålla koll på alla värden längs vägen. Max använ
 • Abilica Rower 20

  Abilica Rower 20
  Abilica Rower 20 är en användarvänlig och bra roddmaskin som gör att du enkelt kan träna hela kroppen hemma.Roddmaskinen har 8 olika motståndsnivåer som enkelt kan ändras genom att vrida på&hellip:
 • Abilica Rower 40, Roddmaskin

  Abilica Rower 40, Roddmaskin
  Abilica Rower 40 är en platsbesparande och solid roddmaskin för träning av hela kroppen hemma. Roddmaskinen har luft- och magnetmotstånd, något som ger en god känsla och gör det enkelt att anpassa intensiteten efter önskat nivå. I tillägg till luftmotstånd ger de 8 olika magnetmotståndsnivåerna möjlighet till hög motstånd med låg frekvens. Du kan enkelt justera intensiteten och gradvis öka utmaningen efter varje som du blir starkare och mer uthållig. Abilica Rower 40 har dator med 8 funktioner, som visar bla. tid, distans, roddtag, kaloriförbrukning och puls. För de som önskar att trena efter pulszon, har Abilica Rower 40 en innebygd pulsmottagare som ger möjligheter för trådlös överföring av pulsdata till datorer. Pulsbälte säljs separat. Detta ger dig en god feedback på träningen och kan
 • Abilica - Rower 40 Roddmaskin

  Abilica - Rower 40 Roddmaskin
  Abilica Row 40 är en liten men mycket rejäl roddmaskin för hemmaträning.Roddmaskinen har luftmotstånd vilket ger en mer realistisk känsla av rodd och gör det lättare att anpassa intensiteten&hellip:
 • Abilica Premium TopRower 2.0 Computer, Roddmaskin tillbehör

  Abilica Premium TopRower 2.0 Computer, Roddmaskin tillbehör
  Dator med ny setup som ger en bra överblick över alla värden som behövs under ett träningspass. Med bra anpassningar till både nedräkningsfunktionen och intervallfunktionen är denna dator en säker motivationsboost i din träning. Du kan också förinställa önskad måluppfyllelse för träningspasset och få en bra sammanfattning efteråt. Datorn kan även kopplas till Kinomap om du vill se träningsfilmer, eller till D-Fit för att logga träningspass. Skillnaderna och förbättringarna från datorn på Abilica Premium TopRower är markerade i den tekniska infon nedan. Teknisk information Tid och datum Total meter och beräknad total meter/30 min (Nyhet!) Tid, beräknad tid på 500 meter och medeltid per 500 meter (Nyhet!) Rotag per minut och total rotag Kalorier och beräknade kalorier/60 min Watt och genomsn
 • Abilica Rower 20, Roddmaskin

  Abilica Rower 20, Roddmaskin
  Abilica Rower 20 är en användarvänlig och bra roddmaskin som gör att du enkelt kan träna hela kroppen hemma. Abilica Rower 20 har 8 olika motståndsnivåer som enkelt kan ändras genom att vrida på motståndshjulet. Magnetisk motståndssystem producerar minimalt med ljud, så att du kan träna hemma utan att störa andra. Abilica Rower 20 har en stor och överskådlig dator med de 6 viktigaste funktionerna som ger dig feedback på din träning. Abilica Rower 20 har en modern utrymmeseffektiv design och är hopfällbar för minimal utrymmesanvändning. Den har transporthjul som gör den lätt att flytta när den inte används. Max användarvikt är 110 kg. Recension från Bäst i test Kompakt roddmaskin med magnetiskt motstånd och en utfällbar hylla för surfplatta Abilica Rower 20 är en lättviktare till roddmaskin
 • Abilica - Premium Row 90 Roddmaskin

  Abilica - Premium Row 90 Roddmaskin
  Abilicas toppmodell är speciellt utvecklad för företagsmarknaden och krävande användare som har höga krav på roddmaskiners funktioner och design. Med en stabil konstruktion och ett luftbaserat motståndssystem&hellip:
ilead