Casall stakmaskin

Större delen av året är skidspåren inte snötäckta. Det innebär att du som vill träna stakning måste hitta andra sätt. Förutom rullskidåkning kan man använda en stakmaskin. Casall Benefit är en stakningsmaskin som har två parallella band med fästen för stavspetsar. Stavkuddar medföljer leverans och ger bra fäste i mattan.

Du kan styra motståndet och lutningen för att göra dina träningspass hårdare. Stakmaskinen tar en del plats men går att fälla ihop och rulla iväg tack vare de transporthjul som finns undertill.

Liknar riktig stakning allra bäst

Det finns flera sätt att träna stakning på inomhus. Man kan använda gummiband eller stakmaskiner med handtag. Det finns dock inget som slår Casalls stakmaskin eftersom du i den använder riktiga skidstavar. Träningen blir så lik det bara går utan snö.

Maskinen har en display på vilken du kan utläsa din hastighet, förfluten tid, distans och kaloriförbrukning om du använder pulsmätare.

Klicka på bilden för att se en instruktionsfilm och läsa specifikationer.

Populärt inom Casall stakmaskin

  • XC Ski Trainer, Casall

    XC Ski Trainer, Casall
    Träna upp din stakning inför skidåkningen med Casall XC Trainer!- Passar även till allmän träning av kondition och styrka- Både för dig som inte kommer ut i snön ofta och även som uppvärmning innan du ger dig ut.- Fästs enkelt i en dörr eller stolpe.