Master Fitness motionscykel

Motionscyklarna från Master Fitness finns i flera olika modeller. De allra enklaste låter dig träna din grundkondition på ett bra sätt, hemma, när du vill. Är du en som köper värstinggrejjer finns det även såna modeller i Master Fitness sortiment. Ta en titt på B50 och läs om alla funktioner som finns på cykeln.

Populärt inom Master Fitness motionscykel

 • Master Fitness B4210, Motionscykel

  Master Fitness B4210, Motionscykel
  Master B4210 är en lättanvänd motionscykel med lågt insteg som gör den enkel att använda i alla åldrar. Motionscykelns display visar tydligt tid, distans, hastighet, energiförbrukning mm. Alltså precis den grundläggande information men vill veta under träningspasset. Motståndet regleras enkelt mellan 8 nivåer med en ratt under styret. Sadeln är justerbar både framåt och bakåt för maximalt position. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon
 • Master Fitness B40, Motionscykel

  Master Fitness B40, Motionscykel
  Denna träningscykel är stadig och stark och är lätt att kliva i och ur utan att behöva ta några stora kliv. Den maximala användarvikten är hela 200 Kg vilket innebär att den fungerar utmärkt att använda på företag, föreningar, hotell eller inom vården. Motståndet är elektromagnetiskt så motståndet är mjukt och tyst. Mätaren visar: Tid, Hastighet, Distans, Kcl, Puls och RPM. Avstånd från sits i högsta läget till golvet är 106 mm. Högsta avstånd från sits till pedal i lägsta läget är 93 mm. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilke
 • Master Fitness B30, Motionscykel

  Master Fitness B30, Motionscykel
  Denna motionscykel är avsedd för den krävande hemmaanvändaren eller mindre företag / föreningar. Cykelns motstånd är mjukt och behagligt vilket ger en god känsla i träningen och hela träningspasset blir på så sätt en positiv upplevelse. Cykelns display har blåtandsfunktion och ger därför möjlighet att använda appar i Ipaden för att ge större träningsvariation. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • Master Fitness B50, Motionscykel

  Master Fitness B50, Motionscykel
  B50 har en hög maximal användarvikt vilket krävs för att kunna placeras på Hotell, föreningar eller mindre gym. Mätaren är i fyrfärg och mycket lättnavigerad. Skärmen är av touchscreen modell vilket ytterligare förstärker det exklusva intrycket för denna cykel. Motståndet är självgenererande vilket gör träningen enkel och miljövänlig. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.

Fler tips på Master Fitness motionscykel

 • Master Fitness B50, Motionscykel

  Master Fitness B50, Motionscykel
  B50 har en hög maximal användarvikt vilket krävs för att kunna placeras på Hotell, föreningar eller mindre gym. Mätaren är i fyrfärg och mycket lättnavigerad. Skärmen är av touchscreen modell&hellip:
 • Motionscykel Master Fitness B30

  Motionscykel Master Fitness B30
  Motionscykel Master Fitness B30 ingår i serien Yellow Edition som är en serie träningsmaskiner som huvudsakligen vänder sig till den kräsne hemanvändaren.B30 är en?
 • Motionscykel Master Fitness B35

  Motionscykel Master Fitness B35
  B35 är en modern modell med ett mjukt formspråk - en motionscykel som är enkel att komma upp på och som tåler även lite tyngre användare.Maximal användarvikt är 150 KgMotståndet?
 • Master Fitness Wire Motionscykel B30

  Master Fitness Wire Motionscykel B30
 • Master Fitness B4210, Motionscykel

  Master Fitness B4210, Motionscykel
  Master B4210 är en lättanvänd motionscykel med lågt insteg som gör den enkel att använda i alla åldrar. Motionscykelns display visar tydligt tid, distans, hastighet, energiförbrukning mm. Alltså&hellip:
 • Master Fitness Master B35, Motionscykel

  Master Fitness Master B35, Motionscykel
  B35 är en modern modell med ett mjukt formspråk - en motionscykel som är enkel att koma upp på och som tåler även lite tyngre användare. Motståndet består av magnetmotstånd som ger ett mjukt&hellip:
 • Motionscykel B40

  Motionscykel B40
  Motionscykel B40 från Master Fitness är den perfekta cykeln vid rehabilitering.
 • Master Fitness Vevarm B4210, Reservdel

  Master Fitness Vevarm B4210, Reservdel
 • Master Fitness Motor Motionscykel B30

  Master Fitness Motor Motionscykel B30
 • Motionscykel B35

  Motionscykel B35
  Motionscykel B35 från Master Fitness är en modern cykel som även tål lite tyngre användare
 • Motionscykel Master Fitness B20

  Motionscykel Master Fitness B20
  Master Fitness B20 är en motionscykel med bekväm sittställning och fungerar bra för alla som vill hålla igång sin kondition på ett enkelt sätt hemma. Motståndet är magnetstyrt?
 • Master Fitness Crank Axis Motionscykel B30

  Master Fitness Crank Axis Motionscykel B30
 • Master Fitness Sensor Motionscykel B30

  Master Fitness Sensor Motionscykel B30
 • Master Fitness B40, Motionscykel

  Master Fitness B40, Motionscykel
  Denna träningscykel är stadig och stark och är lätt att kliva i och ur utan att behöva ta några stora kliv. Den maximala användarvikten är hela 200 Kg vilket innebär att den fungerar utmärkt&hellip:
 • Master Fitness Tillbehörspaket Motionscykel 3

  Master Fitness Tillbehörspaket Motionscykel 3
  Tillbehörspaket till motionscyklar. Pusselmatta liten innehåller 12 rutor på 30 x 30 cm (tjocklek 1 cm). Ej påbyggningsbara med fler paket Skyddar golvet och dämpar ljudet från motionscykeln. Funktionell&hellip:
 • Master Fitness Tillbehörspaket Motionscykel 2

  Master Fitness Tillbehörspaket Motionscykel 2
  Tillbehörspaket till motionscyklar. Pusselmatta liten innehåller 12 rutor på 30 x 30 cm (tjocklek 1 cm). Ej påbyggningsbara med fler paket Skyddar golvet och dämpar ljudet från motionscykeln. Pulsklocka&hellip:
 • Motionscykel B20

  Motionscykel B20
  Motionscykel B20 är en enkel och perfekt cykel att börja träna med även för den ovane. Med denna motionscykel är du snabb vara en av de erfarna.
 • Master Fitness Master B35, Motionscykel

  Master Fitness Master B35, Motionscykel
  B35 är en modern modell med ett mjukt formspråk – en motionscykel som är enkel att koma upp på och som tåler även lite tyngre användare. Motståndet består av magnetmotstånd som ger ett mjukt och följsamt motstånd. Datorn är utrustad med många varierande träningsprogram och även bluetooth som gör att man kan använda exempelvis appen zwift för att göra träningen ännu mer underhållande.
 • Master Fitness Wire Motionscykel B30

  Master Fitness Wire Motionscykel B30
 • Master Fitness Display B4210, Reservdel

  Master Fitness Display B4210, Reservdel
 • Motionscykel B20 - Master

  Motionscykel B20 - Master
 • Master Fitness B4210 Black Edition, Motionscykel

  Master Fitness B4210 Black Edition, Motionscykel
  Superpopulära B4210 finns nu tillgängligt i Black Edition. Master B4210 är en lättanvänd motionscykel med lågt insteg som gör den enkel att använda i alla åldrar. Motionscykelns display visar tydligt tid, distans, hastighet, energiförbrukning mm. Alltså precis den grundläggande information men vill veta under träningspasset. Motståndet regleras enkelt mellan 8 nivåer med en ratt under styret. Sadeln är justerbar både framåt och bakåt för maximalt position. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra e
 • Master Fitness Adapter B30, Reservdel

  Master Fitness Adapter B30, Reservdel
 • Motionscykel B40 - Master

  Motionscykel B40 - Master
 • Master Fitness Master B30 Pedal L/R

  Master Fitness Master B30 Pedal L/R
 • Master Fitness Sensor Motionscykel B30

  Master Fitness Sensor Motionscykel B30
 • Master Fitness Motor Motionscykel B30

  Master Fitness Motor Motionscykel B30
 • Motionscykel Master Fitness B50

  Motionscykel Master Fitness B50
  Master Fitness B50 är en kraftig motionscykel med hög maximal användarvikt vilket krävs för att kunna placeras på Hotell, föreningar eller mindre gym.Displayen är?
 • Master Fitness Seat Motionscykel B30

  Master Fitness Seat Motionscykel B30
 • Motionscykel B30 - Master

  Motionscykel B30 - Master
 • Master Fitness B30, Motionscykel

  Master Fitness B30, Motionscykel
  Denna motionscykel är avsedd för den krävande hemmaanvändaren eller mindre företag / föreningar. Cykelns motstånd är mjukt och behagligt vilket ger en god känsla i träningen och hela träningspasset&hellip:
 • Master Fitness B15, Motionscykel

  Master Fitness B15, Motionscykel
  Master B15 är en nyare modell i Masters serie av träningscyklar. Motståndet är givetvis en magnet som mjukt och tyst reglerar motståndet utan något skrap eller irriterande ljud. Motståndet regleras enkelt genom ett vridreglage på styrstolpen och det finns 8 olika motstånd. Vevarmarna är löstagbara och vevpartiet är tredelat vilket inte är vanligt på mindre motionscyklar men i Skandinavien så är vi vana vid att ha en lite högre kvalite på motionscyklarna.
 • Master Fitness Anslutningssladd Adapter Motionscykel B30

  Master Fitness Anslutningssladd Adapter Motionscykel B30
 • Master Fitness Master B30 Crankl/R

  Master Fitness Master B30 Crankl/R
 • Master Fitness B20, Motionscykel

  Master Fitness B20, Motionscykel
  Master B20 är enkel att börja träna med även för den ovane. Motståndet är magnetstyrt och ger möjlighet att träna med många olika träningsprogram på olika träningsnivåer. Sadeln är justerbar både framåt och bakåt för maximalt position. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • Master Fitness Motorns Kommunikationssladd Motionscykel B30

  Master Fitness Motorns Kommunikationssladd Motionscykel B30
 • Master Fitness Master B4210 handpulssensorer

  Master Fitness Master B4210 handpulssensorer
 • Master Fitness B15, Motionscykel

  Master Fitness B15, Motionscykel
  Master B15 är en nyare modell i Masters serie av träningscyklar. Motståndet är givetvis en magnet som mjukt och tyst reglerar motståndet utan något skrap eller irriterande ljud. Motståndet regleras&hellip:
 • Motionscykel Master Fitness B40

  Motionscykel Master Fitness B40
  Master Fitness B40 är en stadig motionscykel som är lätt att kliva i och ur utan att behöva ta några stora kliv.Den maximala användarvikten är hela 200 Kg vilket innebär?
 • Master Fitness Seat Motionscykel B30

  Master Fitness Seat Motionscykel B30
 • Motionscykel Master Fitness B15

  Motionscykel Master Fitness B15
  Master B15 är en motionscykel som passar användare som söker en cykel för grundläggande konditionsträning. Magnetmotståndet ger tyst och jämnt motstånd som justeras enkelt med ett?
 • Master Fitness Tillbehörspaket Motionscykel 1

  Master Fitness Tillbehörspaket Motionscykel 1
  Tillbehörspaket till motionscyklar. Pusselmatta liten innehåller 12 rutor på 30 x 30 cm (tjocklek 1 cm). Ej påbyggningsbara med fler paket Skyddar golvet och dämpar ljudet från motionscykeln. Pulsklocka&hellip:
 • Master Fitness B4210 Pedal Vänster+Höger, Reservdel

  Master Fitness B4210 Pedal Vänster+Höger, Reservdel
 • Master Fitness Motorkåpa (H) Motionscykel B30

  Master Fitness Motorkåpa (H) Motionscykel B30
 • Motionscykel B15

  Motionscykel B15
  Motionscykel B15 är en av Master Fitness nyare modeller i deras serie av träningscyklar.
 • Master Fitness B20, Motionscykel

  Master Fitness B20, Motionscykel
  Master B20 är enkel att börja träna med även för den ovane. Motståndet är magnetstyrt och ger möjlighet att träna med många olika träningsprogram på olika träningsnivåer. Sadeln är justerbar&hellip:
ilead