Master Fitness motionscykel

Motionscyklarna från Master Fitness finns i flera olika modeller. De allra enklaste låter dig träna din grundkondition på ett bra sätt, hemma, när du vill. Är du en som köper värstinggrejjer finns det även såna modeller i Master Fitness sortiment. Ta en titt på B50 och läs om alla funktioner som finns på cykeln.

Populärt inom Master Fitness motionscykel

 • Master Fitness B4210, Motionscykel

  Master Fitness B4210, Motionscykel
  Master B4210 är en lättanvänd motionscykel med lågt insteg som gör den enkel att använda i alla åldrar. Motionscykelns display visar tydligt tid, distans, hastighet, energiförbrukning mm. Alltså precis den grundläggande information men vill veta under träningspasset. Motståndet regleras enkelt mellan 8 nivåer med en ratt under styret. Sadeln är justerbar både framåt och bakåt för maximalt position. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon
 • Master Fitness B40, Motionscykel

  Master Fitness B40, Motionscykel
  Denna träningscykel är stadig och stark och är lätt att kliva i och ur utan att behöva ta några stora kliv. Den maximala användarvikten är hela 200 Kg vilket innebär att den fungerar utmärkt att använda på företag, föreningar, hotell eller inom vården. Motståndet är elektromagnetiskt så motståndet är mjukt och tyst. Mätaren visar: Tid, Hastighet, Distans, Kcl, Puls och RPM. Avstånd från sits i högsta läget till golvet är 106 mm. Högsta avstånd från sits till pedal i lägsta läget är 93 mm. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilke
 • Motionscykel B40, Master

  Motionscykel B40, Master
  En mycket stabil och högpresterande motionscykel från Master med elektromagnetiskt motstånd i 32 st olika nivåer som ger en härligt tyst och mjuk drift.Master B40 är idealisk för rehab och med robusta&hellip:
 • Master Fitness B30, Motionscykel

  Master Fitness B30, Motionscykel
  Denna motionscykel är avsedd för den krävande hemmaanvändaren eller mindre företag / föreningar. Cykelns motstånd är mjukt och behagligt vilket ger en god känsla i träningen och hela träningspasset blir på så sätt en positiv upplevelse. Cykelns display har blåtandsfunktion och ger därför möjlighet att använda appar i Ipaden för att ge större träningsvariation. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.

Fler tips på Master Fitness motionscykel

 • Motionscykel Master Fitness B35

  Motionscykel Master Fitness B35
  B35 är en modern modell med ett mjukt formspråk - en motionscykel som är enkel att komma upp på och som tåler även lite tyngre användare.Maximal användarvikt är 150 KgMotståndet?
 • Master Fitness Master B30 Crankl/R

  Master Fitness Master B30 Crankl/R
 • Master Fitness B50, Motionscykel

  Master Fitness B50, Motionscykel
  B50 har en hög maximal användarvikt vilket krävs för att kunna placeras på Hotell, föreningar eller mindre gym. Mätaren är i fyrfärg och mycket lättnavigerad. Skärmen är av touchscreen modell vilket ytterligare förstärker det exklusva intrycket för denna cykel. Motståndet är självgenererande vilket gör träningen enkel och miljövänlig. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin. Recension från Bäst i test
 • Master Fitness Wire Motionscykel B30

  Master Fitness Wire Motionscykel B30
 • Motionscykel B20, Master

  Motionscykel B20, Master
  Motionscykel för hemmaträning från Master med magnetmotstånd i 16 st olika nivåer som ger en härligt tyst och mjuk drift.Motionscykel B20 är enkel att börja träna med även för den ovane, den&hellip:
 • Master Fitness B20, Motionscykel

  Master Fitness B20, Motionscykel
  Master B20 är enkel att börja träna med även för den ovane. Motståndet är magnetstyrt och ger möjlighet att träna med många olika träningsprogram på olika träningsnivåer. Sadeln är justerbar både framåt och bakåt för maximalt position. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • Motionscykel B30, Master

  Motionscykel B30, Master
  En mycket solid motionscykel från Master för användning på mindre arbetsplatser och föreningar men är förstås även ett bra val för den som tränar hemma med högre krav på sin utrustning.- Användarvikt&hellip:
 • Motionscykel Master Fitness B30

  Motionscykel Master Fitness B30
  Motionscykel Master Fitness B30 ingår i serien Yellow Edition som är en serie träningsmaskiner som huvudsakligen vänder sig till den kräsne hemanvändaren.B30 är en?
 • Master Fitness B4210 Black Edition, Motionscykel

  Master Fitness B4210 Black Edition, Motionscykel
  Superpopulära B4210 finns nu tillgängligt i Black Edition. Master B4210 är en lättanvänd motionscykel med lågt insteg som gör den enkel att använda i alla åldrar. Motionscykelns display visar tydligt tid, distans, hastighet, energiförbrukning mm. Alltså precis den grundläggande information men vill veta under träningspasset. Motståndet regleras enkelt mellan 8 nivåer med en ratt under styret. Sadeln är justerbar både framåt och bakåt för maximalt position. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra e
 • Master Fitness Sensor Motionscykel B30

  Master Fitness Sensor Motionscykel B30
 • Motionscykel B15

  Motionscykel B15
  Motionscykel B15 är en av Master Fitness nyare modeller i deras serie av träningscyklar.
 • Motionscykel B20

  Motionscykel B20
  Motionscykel B20 är en enkel och perfekt cykel att börja träna med även för den ovane. Med denna motionscykel är du snabb vara en av de erfarna.
 • Motionscykel B30 - Master

  Motionscykel B30 - Master
 • Master Fitness B15, Motionscykel

  Master Fitness B15, Motionscykel
  Master B15 är en nyare modell i Masters serie av träningscyklar. Motståndet är givetvis en magnet som mjukt och tyst reglerar motståndet utan något skrap eller irriterande ljud. Motståndet regleras enkelt genom ett vridreglage på styrstolpen och det finns 8 olika motstånd. Vevarmarna är löstagbara och vevpartiet är tredelat vilket inte är vanligt på mindre motionscyklar men i Skandinavien så är vi vana vid att ha en lite högre kvalite på motionscyklarna.
 • Motionscykel Master Fitness B50

  Motionscykel Master Fitness B50
  Master Fitness B50 är en kraftig motionscykel med hög maximal användarvikt vilket krävs för att kunna placeras på Hotell, föreningar eller mindre gym.Displayen är?
 • Master Fitness Master B35, Motionscykel

  Master Fitness Master B35, Motionscykel
  B35 är en modern modell med ett mjukt formspråk – en motionscykel som är enkel att koma upp på och som tåler även lite tyngre användare. Motståndet består av magnetmotstånd som ger ett mjukt och följsamt motstånd. Datorn är utrustad med många varierande träningsprogram och även bluetooth som gör att man kan använda exempelvis appen zwift för att göra träningen ännu mer underhållande.
 • Master Fitness Master B30 pedal (Left & Right pedal)

  Master Fitness Master B30 pedal (Left & Right pedal)
 • Motionscykel B40 - Master

  Motionscykel B40 - Master
 • Motionscykel Master Fitness B20

  Motionscykel Master Fitness B20
  Master Fitness B20 är en motionscykel med bekväm sittställning och fungerar bra för alla som vill hålla igång sin kondition på ett enkelt sätt hemma. Motståndet är magnetstyrt?
 • Spinningcykel S4050, Master

  Spinningcykel S4050, Master
  Master S4050 är en kraftig remdriven och pulverlackerad spinningcykel från Master med tungt svänghjul på hela 20 kg som ger bra känsla i träningen. Cykeln är stabil och har många inställningsmöjligheter&hellip:
 • Motionscykel Master Fitness B40

  Motionscykel Master Fitness B40
  Master Fitness B40 är en stadig motionscykel som är lätt att kliva i och ur utan att behöva ta några stora kliv.Den maximala användarvikten är hela 200 Kg vilket innebär?
 • Motionscykel B50, Master

  Motionscykel B50, Master
  En mycket stabil och högpresterande motionscykel från Master med självgenererande elektromagnetiskt motstånd i 24 st olika nivåer som ger en härligt tyst och mjuk drift.Motionscykel Master B50 är&hellip:
 • Master Fitness Adapter B30, Reservdel

  Master Fitness Adapter B30, Reservdel
 • Spinningcykel S4080, Master

  Spinningcykel S4080, Master
  En kommersiell spinningcyklel med styre i racermodell som passar perfekt på gym och liknande institutionerMaster S4080 är remdriven med ett magnetiskt bromssystem och har ett svänghjul som väger så&hellip:
 • Master Fitness Vevarm B4210, Reservdel

  Master Fitness Vevarm B4210, Reservdel
 • Master Fitness Motor Motionscykel B30

  Master Fitness Motor Motionscykel B30
 • Motionscykel B40

  Motionscykel B40
  Motionscykel B40 från Master Fitness är den perfekta cykeln vid rehabilitering.
 • Motionscykel B35

  Motionscykel B35
  Motionscykel B35 från Master Fitness är en modern cykel som även tål lite tyngre användare
 • Master Fitness Motorkåpa (H) Motionscykel B30

  Master Fitness Motorkåpa (H) Motionscykel B30
 • Motionscykel B4210 - Master

  Motionscykel B4210 - Master
ilead