Master Fitness träningsbänk

Populärt inom Master Fitness träningsbänk

 • Träningsbänk Master Black Bench III - Fold

  Träningsbänk Master Black Bench III - Fold
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna.Bänken har en enkelt justerbar ryggdel.När?
 • Träningsbänk Master Fitness Black II Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black II Fold
  Ihopfällbar och mycket funktionell och praktisk träningsbänk.Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning.Ryggen?
 • Träningsbänk justerbar Master Fitness Black

  Träningsbänk justerbar Master Fitness Black
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande.Ryggen är?
 • Träningsbänk Master Bench Silver 1

  Träningsbänk Master Bench Silver 1
  Träningsbänk där rygg och sittdyna är ställbar i flera olika lägen.Ryggdelen kan justeras i 5 olika lägen från till 90 gr.

Fler tips på Master Fitness träningsbänk

 • Träningsbänk Master Bench X3

  Träningsbänk Master Bench X3
  Master X3 är en bänk som är konstruerad för användning på kommersiella gym såväl som för den krävande hemmaträningen.Ryggstödet är lätt att justera från -10 - 85 graders lutning.Handtag?
 • BLACK BENCH III

  BLACK BENCH III
  Bänken har en enkelt justerbar ryggdel.När bänken fälls ihop kan den enkelt skjutas in under sängen. Praktiska fotstöd samt transporthjul.Fotbredd 47 cmTotal längd 141 cmSitthöjd 46 cmBredd ryggdyna 30 cmMaxvikt 250kgVikt 35 kg  10 justerbara höjdlägen för ryggen även “decline”
 • Träningsbänk Master Fitness Black Bench LX Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black Bench LX Fold
  Smidig och praktisk träningsänk som levereras färdigmonterad i kartong, bara att plocka upp och börja träna. Efter avslutad träning är det lika enkelt att fälla ner den till ett platt?
 • Master Fitness Bench LX Fold II, Träningsbänk

  Master Fitness Bench LX Fold II, Träningsbänk
  Med denna bänken är du alltid redo för ditt nästa träningspass - fäll enkelt upp bänken och börja träna. Träningsbänken är utrustad med en rygg som kan justeras i 6 lägen och har en 5 cm tjock dyna för högsta bekvämlighet. Sittdynan är i ett fast, vinklat läge oavsett vilket läge ryggen är vinklad i. Observera att fötterna måste monteras på bänken, dessa kommer ej fastsvetsade som på bilden.
 • Master Fitness Royal F-I-D Bench, Träningsbänk

  Master Fitness Royal F-I-D Bench, Träningsbänk
  Masters Royal serie är mycket solid och anpassad för att fungera I gymmiljö. Bänken är bade funktionell och med en god design. Egenskaper Sitsen justerbar I 4 lägen Ryggen justerbar I 6 lägen från -10 grader till 80 grader. Regleringen av höjden är enkel och väl tilltagen Kraftigt handtag samt transporthjul för enkel förflyttning.
 • Master Fitness Flat Bench Silver, Träningsbänk

  Master Fitness Flat Bench Silver, Träningsbänk
  En stadig och platt träningsbänk som fungerar utmärkt för bänkpress eller liknande övningar.
 • Träningsbänk Master Fitness Bench Silver III

  Träningsbänk Master Fitness Bench Silver III
  Bench Silver III är en kraftig bänk som passar utmärkt även på företag eller brf.Justerbar rygg 0, 35, 45, 60, 85 gader.Transporthjul?
 • Master Fitness Preaches Curl Silver

  Master Fitness Preaches Curl Silver
  Denna curlbänk är optimerad för effektiv träning av biceps. Justerbar dyna för armarna gör den anpassningsbar för användare av olika längd. Den breda basen gör bänken stabil även vid riktigt tung träning.
 • Master Fitness Home Bench, Träningsbänk

  Master Fitness Home Bench, Träningsbänk
  Stabil träningsbänk som fungerar utmärkt för styrketräning i hemmiljö. Ramdelen är tillverkad av 50 x 1,5 mm slitstarkt stål. Ryggdelen kan justeras i 5 olika lägen och sitsen kan justeras i två lägen.
 • Master Fitness Träningsbänk Black, Träningsbänk

  Master Fitness Träningsbänk Black, Träningsbänk
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande. Ryggen är justerbar i 5 fasta lägen och sitsen är justerbar i två fasta lägen.
 • Master Fitness Träningsbänk Silver I, Träningsbänk

  Master Fitness Träningsbänk Silver I, Träningsbänk
  Stabil träningsbänk för allsidig styrketräning. Ryggplattan kan justeras i fem lägen från 0-90 grader. Sitsen kan justeras i tre lägen.
 • Bench Gold II

  Bench Gold II
  Transporthjul samt handtag för enkel förflyttning. Ryggdynan har mått: Längd 80, Bredd 27 - 22 cm - 35 cm av den övre delen av dynan är 22 cm bred.  Sits bredd 28 - 19 cm. Sits Längd 31 cm. Mått: LxBxH 121x74x45 cm. Max Belastning 370 Kg
 • Master Fitness Silver Bench III, Träningsbänk

  Master Fitness Silver Bench III, Träningsbänk
  Kraftig bänk som passar utmärkt även på företag eller brf. Justerbar rygg 0, 35, 45, 60, 85 gr. Transporthjul och handtag. Nu förbättrad med b ekvämare sits i triangulär form.
 • Master Bench X3

  Master Bench X3
  Master Bench X3Master Bench X3 ä:r en trä:ningsbä:nk fö:r proffsbruk. Den ä:r konstruerad fö:r anvä:ndning på: kommersiella gym så:vä:l som fö:r den krä:vande&hellip:
 • Träningsbänk Master Bench Gold II

  Träningsbänk Master Bench Gold II
  Profesionell träningsbänk som är en vidareutveckling av den populära Silver III bänken.Ramen är förstärkt för att tåla tyngre belastning och med en ännu mer stadig?
 • Träningsbänk Master Royal Bench F-I-D

  Träningsbänk Master Royal Bench F-I-D
  Royal Bench F-I-D är en krafit träningsbänk med justerbar sits och ryggstöd. Ett kraftigt handtag och transporthjul gör det enkelt att flytta bänken.Bänken ingår i?
 • Träningsbänk Master Fitness Home

  Träningsbänk Master Fitness Home
  Stabil träningsbänk som fungerar utmärkt för styrketräning i hemmiljö.Maxbelastning 160 KgRamdel tillverkad av 50 x 1,5 mm stålLxBxH 125 x 59 x 45
 • Master Fitness Black II Foldable Bench, Träningsbänk

  Master Fitness Black II Foldable Bench, Träningsbänk
  En mycket funktionell och praktisk träningsbänk. Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning. Rygg justerbar i 6 lägen och sits justerbar i 3 lägen.
 • Master Fitness Bench X3, Träningsbänk

  Master Fitness Bench X3, Träningsbänk
  X3 är en kraftig träningsbänk med bra justeringsmöjligheter. Ryggstödet kan justeras från -10 - 85 graders lutning. Träningsbänken är kraftigt konstruerad och passar därför för användning på kommersiella gym såväl som för den krävande hemmaträningen. Handtag samt transporthjul gör bänken väldigt lätt att flytta.
 • Master Fitness Royal Utility Bench, Träningsbänk

  Master Fitness Royal Utility Bench, Träningsbänk
  Denna träningsbänk från Master är gjord för användning på gym eller liknande mycket krävande träningsmiljöer. Bänken har ett kraftigt handtag samt transporthjul för enkel förflyttning.
 • Plan Träningsbänk Gold II - Master

  Plan Träningsbänk Gold II - Master
 • Träningsbänk Silver I - Master

  Träningsbänk Silver I - Master
 • Master Fitness Black Bench III - Fold, Träningsbänk

  Master Fitness Black Bench III - Fold, Träningsbänk
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna. Bänken har en enkelt justerbar ryggdel När bänken fälls ihop kan den enkelt skjutas in under sängen. Praktiska fotstöd samt transporthjul. 10 justerbara höjdlägen för ryggen även decline
 • Fast Träningsbänk Master Royal Utility Bench

  Fast Träningsbänk Master Royal Utility Bench
  Master Royal Utility Bench är en träningsbänk med fast rygg- och sittdyna.Bänken har ett kraftigt handtag samt transporthjul för enkel förflyttning.Träningsbänken?
 • Träningsbänk Black - Master

  Träningsbänk Black - Master
 • Master Fitness Bench Gold II, Träningsbänk

  Master Fitness Bench Gold II, Träningsbänk
  Denna bänk är en vidareutveckling av den populära Silver III bänken. Ramen är förstärkt för att tåla tyngre belastning och med en ännu mer stadig och stabil rygg och ännu mer exakta justeringslägen. Transporthjul samt handtag för enkel förflyttning. NEDLADDNINGSBARA FILER Master Bench Gold II produktblad
 • Master Fitness Flat Bench Gold II, Träningsbänk

  Master Fitness Flat Bench Gold II, Träningsbänk
  För tung grundläggande styrketräning så är en fast träningsbänk med smalare dyna och gedigen stomme ett optimalt val. NEDLADDNINGSBARA FILER Master Flat Bench Gold II produktblad
 • Ställbar Träningsbänk Gold II - Master

  Ställbar Träningsbänk Gold II - Master
 • Royal F-I-D Bench - Master

  Royal F-I-D Bench - Master
  Bänken är bade funktionell och med en god design.Sitsen justerbar I 4 lägenRyggen justerbar I 6 lägen från -10 grader till 80 grader.Regleringen av höjden är enkel och väl tilltagen.Maxbelastning 350 KgHöjd 48 cmLängd rygg/nackdyna 94 cmBredd rygg/nackdyna 32-36 cmLängd sits 30 cmBredd sits 32 cmKraftigt handtag samt transporthjul för enkel förflyttning.
 • Master Fitness Träningsbänk Silver

  Master Fitness Träningsbänk Silver
  Master Fitness Trä:ningsbä:nk Silver IKraftig bä:nk som huvudsakligen ä:r avsedd fö:r hemmabruk. Justerbar rygg i 5 lä:gen frå:n 90°:. Sits justerbar i 3 lä:gen. Maxbelastn&hellip:
 • Master Fitness FLAT BENCH VT, Träningsbänk

  Master Fitness FLAT BENCH VT, Träningsbänk
  Denna bänk från Master Fitness är helt plan och är ett utmärkt alternativ för exempelvis bänkpress. VT modellen har vi utvecklat för att vi fått mycket efterfrågan på en fast och smal modell som är lite längre.
ilead