Master Fitness multigym

Populärt inom Master Fitness multigym

 • Master Fitness Dragstång Vinklad, Multigymtillbehör

  Master Fitness Dragstång Vinklad, Multigymtillbehör
  Vinklat draghandtag som ger mycket bra träning för biceps och triceps. Det ledade fästet gör att vinkeln kan ställas in optimalt.
 • Master Fitness Functional Trainer X12, Multigym

  Master Fitness Functional Trainer X12, Multigym
  Denna träningsmaskin har mängder av funktioner och fördelar. Viktmagasin på 6 kg x 15 plattor på varje sida. Enhandsjustering av höjd gör inställningen mycket enkel. Extra handtag/grepp på bilden ingår.
 • Master Fitness Mjukt Draghandtag, Multigymtillbehör

  Master Fitness Mjukt Draghandtag, Multigymtillbehör
  Mjukt och bekvämt draghandtag. Säljs styckvis.
 • Master Fitness X7, Multigym

  Master Fitness X7, Multigym
  Master Multigym X7 är ett multigym anpassat för företagsgym och den kräsne hemanvändaren. Snygg svart design. Bra ergonomi i handtag, sits och ryggplatta. Viktpaketet är på 90 kg samt helt i järn. Ramkonstruktionen är väl tilltagen för att multigymmet ska kännas riktigt stabilt i alla positioner. Köp gärna till Master Fitness X7 Benpress Latsdrag Tricepsdrag Sittande rodd Sittande bröstpress med fyra olika alternativ på grepp. Omvänd rodd av bröstpress. Två armar för funktionell träning, ställbara i höjdled. Sits justerbar i höjdled.

Fler tips på Master Fitness multigym

 • Master Fitness Dip Handle XT10/XT14

  Master Fitness Dip Handle XT10/XT14
  Diphandtag för racken XT10 / XT14 / XT 16 med 70 x 70 ram. Mycket tåligt och starkt diphandtag som enkelt placeras på valfri höjd
 • Master Fitness Handtagsset Multigym, Multigymtillbehör

  Master Fitness Handtagsset Multigym, Multigymtillbehör
  Ett komplett set av olika draghandtag som används till ex ett multigym eller dragapparat. Paketet innehåller: Roddgrepp i metall Fot/handledsmanschett Enhandsgrepp Fast tricepshandtag Dragrep
 • Master Fitness Functional Trainer X20, Multigym

  Master Fitness Functional Trainer X20, Multigym
  En maskin som fungerar utmärkt även på gym och större träningsanläggningar. Linhjul av aluminium garanterar lång livslängd. Varje viktmagasin består av 6 Kg viktplattor och t otalt 20 plattor på varje sida. Enkel höjdjustering med en hand.
 • Benpress till Multigym Master Fitness X7

  Benpress till Multigym Master Fitness X7
  Utöka träningsmöjligheterna med Multigymmet Master Fitness X7 med denna benpress.Både sits och ryggstöd har generös och bekväm stoppning. själva fotplattan är tillräckligt bred för?
 • Master Fitness Draghandtag Rakt, Multigymtillbehör

  Master Fitness Draghandtag Rakt, Multigymtillbehör
  Tillbehör till multigym/dragapparat. Längd: 52 cm.
 • Master Fitness Functional Trainer X17, Multigym

  Master Fitness Functional Trainer X17, Multigym
  En maskin som fungerar utmärkt även på företagsgym eller mindre gym. Linhjul av kraftig ABS plast samt starka stålwires. Höjdjusteringen är smidig och enkel, den kan med fördel göras även med en hand.
 • Master Fitness Functional trainer X13

  Master Fitness Functional trainer X13
  Denna kabelmaskin kan med fördel placeras i ett hörn i träningslokalen och tar då minimalt med utrymme och erbjuder mycket träningsmöjligheter. Draghandtagen går enkelt att justera uppåt och nedåt med ett enhandsgrepp - detta gör att alternativen för olika övningar blir väldigt många. Linhjulen på respektive sida kan roteras 180 grader - vilket ger stor rörelsefrihet. Linjhjulen förflyttas på skenor av rostfritt stål, likaså glider viktpaketen smidigt och säkert med styrning i rostfritt stål. Överliggaren är utrustad med två st chinsgrepp. Medföljer gör även tillbehör i form av rephandtag, fot / handledsmanschett, rakt tricepsgrepp samt latsdrag för att koppla samman bägge viktmagasinen. 2 st viktmagasin med solida järnvikter med 60 Kg i varje paket. Utväxlingen kan man själv välja genom a
 • Master Fitness Kabelmaskin golv 72 Kg, Multigym

  Master Fitness Kabelmaskin golv 72 Kg, Multigym
  Denna kabelmaskin ger möjlighet till mängder av olika övningar och en maskin som kan användas för såväl mindre gym, företag, föreningar, sjukgymnaster eller för krävande hemmabruk. De dubbla draghandtagen är kopplade med en wire som är testad för hela 900 kg belastning. Viktmagasinet består av solida järnvikter som ger ett jämnt och behagligt motstånd – detta samtidigt med den stadiga konstruktionen av ramverket ger ett solitt intryck. Samtliga linhjul har kullager invändigt samt är nylonklädda för många timmars träning. Utväxling mot viktmagasin är 1:2. Draghandtagen kan justeras i 16 olika höjdlägen. Specifikationer Viktmagasin: 72 Kg solida järnplattor Totalvikt: 119 kg Höjd: 220 cm Bredd: 117 cm Djup: 100 cm Linhjul: 90 mm Max belastning: 900 kg
 • Master Fitness LATPULL X16-X19, Multigym tillbehör

  Master Fitness LATPULL X16-X19, Multigym tillbehör
  För att träna på ett optimalt sätt med latsdraget på X16 eller X19 så rekommenderar vi att man adderar detta tillbehör. Om man dessutom kompletterar med den separat sitsen så får man en optimal träningsstation på sin multimaskin.
 • Master Fitness Cable Cross Tillbehör X12

  Master Fitness Cable Cross Tillbehör X12
  Med dessa tillbehör bygger man enkelt ut X12 till att bli en Cross cable maskin. Bredden blir då 3055 mm. Detta set består av två långa armar som bildar bakstycke samt en lång överliggare. Mått för X12 med dessa armar monterade: Längd framkant: 3055 mm Höjd: 2245 mm
 • Master Fitness WEIGHTPEG X19, Multigym tillbehör

  Master Fitness WEIGHTPEG X19, Multigym tillbehör
  För att ytterligare addera vikt till en X19 maskin så kompletterar man med denna vikthållare: Dessa säljs styckvis och man trycker in den direkt i viktpaketet och hänger sedan på 50 mm viktskivor på denna vikthållare. Om man ska lasta riktigt tungt så kan man avlägsna plåtskyddet på baksidan av viktpaketet och applicera vikthållare på båda sidor av viktpaketet, då får man även en bättre balans.
 • Master Fitness Brett Roddhandtag, Multigymtillbehör

  Master Fitness Brett Roddhandtag, Multigymtillbehör
  Tillbehör till multigym/dragapparat.
 • Master Fitness Kabelmaskin vägg 95 Kg, Multigym

  Master Fitness Kabelmaskin vägg 95 Kg, Multigym
  Denna kabelmaskin ger möjlighet till mängder av olika övningar och en maskin som kan användas för såväl mindre gym, företag, föreningar, sjukgymnaster eller för krävande hemmabruk. Denna kabelmaskin är otroligt platsbesparande och kompakt – ett helt gym ryms på någon kvadratmeter. De dubbla draghandtagen är kopplade med en wire som är testad för hela 900 kg belastning. Viktmagasinet består av solida järnvikter som ger ett jämnt och behagligt motstånd – detta samtidigt med den stadiga konstruktionen av ramverket ger ett solitt intryck. Samtliga linhjul i aluminium för att garantera högsta tänkbara precision. Medföljer gör ett brett latsdrag med dubbla öglor för att kunna kopplas med dubbla karbinhakar, Dessutom medföljer ett smalare tricepsdrag samt två st mjuka draghandtag. Utväxling mot v
 • Master Fitness Weight Stack System X16-X19

  Master Fitness Weight Stack System X16-X19
  Med detta paket av viktmagasin bygger man enkelt om sin X16 maskin till en X19. Om du tröttnat på att använda viktplattor som motvikt på din X16 maskin så får du med denna utrustning ett komplett paket av dubbla viktmagasin och de tillbehör som behövs för att konvertera din multimaskin.
 • Master Fitness Vinklat Draghandtag, Multigymtillbehör

  Master Fitness Vinklat Draghandtag, Multigymtillbehör
  Tillbehör till Multigym/Dragapparat.
 • Master Fitness Roddhandtag Massivt, Multigymtillbehör

  Master Fitness Roddhandtag Massivt, Multigymtillbehör
  Massivt roddhandtag med gummiklädda grepp.
 • Master Fitness Sit-Up Silver, Magbänk

  Master Fitness Sit-Up Silver, Magbänk
  Denna justerbara magbänk är mycket effektiv och anpassningsbar. Bekväma rullar skyddar underbenen under övningen, dessutom finns ett grepp som underlättar för att komma upp igen efter avslutad träning Den praktiska lutningsfunktionen gör den användbar för såväl nybörjare som den mest träningserfarne. Justerratten kan ändras mellan 12 olika positioner för att göra magövningen mer eller mindre jobbig.
 • Master Fitness Kabelmaskin 100 kg

  Master Fitness Kabelmaskin 100 kg
  Masterfitness presenterar stolt en av de mest prisvärda och kompakta kabelmaskinerna på marknaden. Denna kabelmaskin har ett viktmagasin på hela 100 Kg och fästes på fyra punkter mot väggen. Med dubbla handtagsgrepp så ger maskinen möjlighet till mängder av olika övningar. Kabelmaskinen har ett viktmagasin med solida stålplattor vilket gör maskinen solid och gedigen. Rörelserna blir mjuka och följsamma i denna dragmaskin. Totalhöjden är på en nivå vilket gör att den ex även kan monteras i rum med förhållandevis låg takhöjd. Djupet på hela maskinen är endast 134 mm , så den tar inte onödigt stor plats. Viktmagasinet är uppdelat i 20 olika nivåer och man väljer enkelt vilken vikt man önskar träna med. Man väljer enkelt med ett enhandsgrepp på vilken höjd man önskar att arbeta, det finns 28 s
 • Master Fitness Ergo grips - set

  Master Fitness Ergo grips - set
  När man vill träna i en dragmaskin så blir träningen mycket mer effektiv och övningarna blir mer ändamålsenliga om man använder ergonomiska draghandtag. Våra set av draghandtag består av hela 5 olika grepp i olika storlekar och dimensioner för olika övningar. Med dessa handtag så kan du träna säkert och aktivera rätt muskelgrupper, träna latsdrag, bred rodd, smal rodd, tricepsdrag mm Greppen har en stålkärna och klädda med neopren för bästa känslan. Max belastning är 200 kg.
 • Master Fitness Roddhandtag, Multigymtillbehör

  Master Fitness Roddhandtag, Multigymtillbehör
  Tillbehör till multigym/dragapparat.
 • Master Fitness Draghandtag, Multigymtillbehör

  Master Fitness Draghandtag, Multigymtillbehör
  Tillbehör till multigym/dragapparat. Används för att göra dragövningar.
 • Multigym Master Fitness X7

  Multigym Master Fitness X7
  Multigym X7 från Master erbjuder många övningsalternativ där de mest nödvändiga tillbehören ingår.Viktpaketet består av hela 90 kg i riktigt järnpaket.Ramen är rejält tilltagen?
 • Master Fitness X7 Benpress, Multigym Tillbehör

  Master Fitness X7 Benpress, Multigym Tillbehör
  Om man har investerat i Masters multigym X7 så är denna benpress ett skräddarsytt alternativ för att komplettera med en benpress. Både sits och ryggstöd har generös och bekväm stoppning. själva fotplattan är tillräckligt bred för att man enkelt ska få plats med bägge fötterna under träningen. Ryggstödet går att reglera i djupled så man får plats även om man är lång.
 • Master Fitness Multirack X19, Multigym

  Master Fitness Multirack X19, Multigym
  X19 multimaskin ger möjlighet till massor av olika övningsalternativ. Fördelar X19 erbjuder solida diphandtag på varje sida – dessa är möjliga att enkelt plocka bort efter användning. Dessa grepp är mycket stabila och ger möjlighet för flera olika greppalternativ. Justerhandtagen för att dra upp och ner trissorna är enkla att manövrera med ett smidigt enhandsgrepp. Dessutom finns det tydliga markering som visar på vilken höjd man valt att placera draghandtaget. Eftersom multimaskinen X19 har en inbyggd smithstång så tränar man alltid säkert, oavsett om man är ensam under träningen. I den främre överliggaren så finns det chinsgrepp som ger möjlighet till flera olika alternativ på övningar och placeringar av händerna. Maskinen är byggd med dubbla viktmagasin i massiva stålplattor. På baksida
 • Master Fitness Fotmanschett Neopren, Multigymtillbehör

  Master Fitness Fotmanschett Neopren, Multigymtillbehör
  Tillbehör till multigym/dragapparat.
 • Master Fitness Triceps Rope, Multigymtillbehör

  Master Fitness Triceps Rope, Multigymtillbehör
  Tillbehör till multigym/dragapparat.
 • Master Fitness Multirack X16, Multigym

  Master Fitness Multirack X16, Multigym
  X16 multimaskin ger möjlighet till massor av olika övningsalternativ. Maskinen är byggd för att belastas med 50 mm internationella viktskivor. På baksidan finns även förvaringsplats av fria viktskivor. Vikterna belastas genom dubbel vajrar samt dubbla linhjul som ger mjuka rörelser och fördelar vikten väl. Avtagbara dipsgrepp med dubbla grepp på respektive sida. Det främre ramverket i hårdkrom är utrustat med både J-hook samt långa säkerhetsarmar för att kunna använda en lös skivstång. I fronten finns multigrepp för variationsrik träning av chins. Smithstången är lettrad och har en greppdiameter på 30 mm. I nedre delen av maskinen finns en stålplatta i 5 mm massivt stål som ger ett stöd vid ex roddträning. I bakkanten finns förvaringshylsa för en lös skivstång. Moduler att komplettera denn
 • Master Fitness Fotledsmanschett Läder, Multigymtillbehör

  Master Fitness Fotledsmanschett Läder, Multigymtillbehör
  Dessa Master fotmanschetter är tillverkade i kraftigt läder som är vadderat på insidan för att inte skava eller göra ont under träning. Säljes i par.
 • Master Fitness Ergogrip Set, Multigym tillbehör

  Master Fitness Ergogrip Set, Multigym tillbehör
  När man vill träna i en dragmaskin så blir träningen mycket mer effektiv och övningarna blir mer ändamålsenliga om man använder ergonomiska draghandtag. Våra set av draghandtag består av hela 5 olika grepp i olika storlekar och dimensioner för olika övningar. Med dessa handtag så kan du träna säkert och aktivera rätt muskelgrupper, träna latsdrag, bred rodd, smal rodd, tricepsdrag mm. Greppen har en stålkärna och klädda med neopren för bästa känslan.
 • Master Fitness Lat-Row XT12, Multigym tillbehör

  Master Fitness Lat-Row XT12, Multigym tillbehör
  Träna rodd eller latsdrag med detta praktiska tillbehör. Monteras enkelt på baksidan av Master powerrack XT12. Detaljer Ingår ett biceps/rodd handtag samt ett Latshandtag Vikt 35 Kg Höjd: 219,7 cm Djup – överdel: 76,8 cm Bredd – Vikthållare: 72,8 cm
 • Master Fitness X9, Multigym

  Master Fitness X9, Multigym
  Master Multigym X9 är ett multigym anpassat för företagsgym och den kräsne hemanvändaren. Snygg svart design. Dubbla träningsstationer med en klassisk multigymdel samt en benpress med dubbel utväxling mot viktpaketet. Bra ergonomi i handtag, sits och ryggplatta. Viktpaketet är på 90 kg samt helt i järn. Ramkonstruktionen är väl tilltagen för att multigymmet ska kännas riktigt stabilt i alla positioner. Latsdrag Tricepsdrag Sittande rodd Sittande bröstpress med fyra olika alternativ på grepp. Omvänd rodd av bröstpress. Benpress Två armar för funktionell träning, ställbara i höjdled. Sits justerbar i höjdled.
 • Master Fitness Diphandle XT5

  Master Fitness Diphandle XT5
  Ett diphandtag som är specifikt utvecklats på att använda på smitrack XT5. Diphandtaget har 4 krokar som man hänger upp på valfri höjd på racket.
 • Master Fitness Multimaskin X22

  Master Fitness Multimaskin X22
  Masters Multismith X22 kombinerar ett otalig massa funktioner och alternativ på en liten yta. Maskinen håller hög kvalitet in i minsta detalj. Med denna maskin så kombinerar man många maskiner i en och samma. Power Rack, Functional Trainer, Smith, Leg Press, Lat Pulldown, Low Row - allt i en enda maskin.- X22 är utrustad med dubbla viktmagasin och har en unik funktion - att man kan använda smithdelen med vitkskivor - vilket är tillbehör, eller att koppla smithstången till viktmagasinen vilket sparar utrymme och minskar antalet tillbehör som används för att utnyttja maskinens fulla kapacitet. Linhjul i aluminimum ger mjuka och tysta rörelser. Linhjulspaket justeras med enhandsgrepp på rostfri hålskena. Överliggaren har breda chinsgrepp som ger möjlighet till varierad träning. 2 x 90 Kg vikt
 • Master Fitness Lat-Row XT5 / XT6 / XT8, Multigym tillbehör

  Master Fitness Lat-Row XT5 / XT6 / XT8, Multigym tillbehör
  Med detta tillbehör går det att förvandla några av Masters populära ställningar till en riktig multimaskin. Passar till XT5 – XT6 – XT8. Träna rodd eller latsdrag med detta praktiska tillbehör. Monteras enkelt på baksidan av någon av ställningarna från Master – XT5 – XT6 eller XT8. XT6/XT8 blir då 166 cm lång (eller djup) om man adderar det här tillbehöret. Dessutom får man räkna med en viktplatta som ska få plats på denna Lat/Row. Detaljer Ingår ett biceps/rodd handtag samt ett latshandtag. Bredd vikthållare: 72,8 cm Djup överdel: 76,8 cm
 • Master Fitness Cross Cable Tillbehör X17 / X20, Multigymtillbehör

  Master Fitness Cross Cable Tillbehör X17 / X20, Multigymtillbehör
  X17 och X20 functional trainer kan man enkelt bygga om till en cross cable. Den totala bredden efter ombyggnad blir 306 cm. I överliggaren finns det dubbla handtag för chins. Specifikationer Mått: 306 cm
 • Master Fitness Jammerarm XT10/XT14 (Par), Multigym tillbehör

  Master Fitness Jammerarm XT10/XT14 (Par), Multigym tillbehör
  Kraftiga armar som används separat. Anpassa vikten genom att hänga viktskivor på armarna. Monteras på X10/X14 eller X16 som har 70x70 ram. Bilden visar hur armarna är monterade på X14. Varken X14 eller viktskivor ingår i denna artikel.