Urberg tunneltält

Urberg är ett av de mest prisvärda tillverkarna av fritidsutrustning och det inkluderar tunneltält i olika storlekar. G4 Tunnel Tent är en tältmodell som finns i storlekar för 2, 3 eller 4 personer och alla har en väl tilltagen absid.

Här kan du titta på några korta filmer som visar tälten monterade ute i naturen. Scrolla sedan ner för att se aktuella priser på Urbergs tält i tunnelformat.

Tältar du ensam har Urberg ett minimalistiskt tunneltält i 1-person UL som endast väger 1,38 kg och har ett packmått på 48x17 cm.

Populärt inom Urberg tunneltält

  • 3-person Tunnel Tent G5

    3-person Tunnel Tent G5
    Tips! Sätt upp ditt tält hemma innan du beger dig ut på äventyr. På så vis ser du att alla delar finns och att tältet är helt. Se till att tältet är helt torrt innan det packas ner i sin förvaringspåse och var noga med att få bort allt gräs då det är en vanlig orsak till att mögel uppstår. Häng tältet på tork inomhus för att skydda ytterväven mot solens påfrestande strålar.Innertältet behöver inte plockas ur när tältet packas ihop och därmed kan allting resas samtidigt vid nästa tillfälleY-formade tältspik med 23 cm lina på varderaReparationskit ingårSlitstark infästning mellan ytter- och innertältRipstop tygV-formade stormlinor med reflexerStänger: 3 st (1 x 296 cm , 48 cm hopfälld och 1 x 301 cm , 48 cm hopfälld 1 x 337 cm 42 cm hopfälld) tillverkade i 7001 T6 aluminium 8,5 mmDörr med myggnätInvändiga förvaringsfickorGoda ventilationsmöjligheterPackpåse inkluderadVikt tältstänger: 615 grampackmått ca (längd x bredd x höjd) i cm (cm) 53X23X20URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet