MaximalFritid » Camping » Tält

Märken på tält

Urberg tält

Outnorths eget varumärke Urberg Skandinavien har tagit fram tält i några olika storlekar och alla är prisvärda i förhållande till storlek och kvalité. Urbergs tält finns från 2-manna upp till 4-manna tält. De flesta av Urbergs tältmodeller är tunneltält med absid och är lätta att sätta upp. De finns även enstaka kupoltält och tarp.

Förslag på tält från Urberg

Här är en översikt med aktuella modeller du kan köpa online. Klicka på det tält du vill veta mer om och läs mer på Outnorths produktsida.

 • 4-Person Tunnel Tent G3

  4-Person Tunnel Tent G3 från Urberg är ett 3-säsongs tunneltält för fyra personer. Det erbjuder gott om utrymme och är lätt att sätta upp. Här får du verkligen mycket tält för pengarna.
 • 2-Person Dome Tent G2

  2-person Dome Tent G2 är ett självstagande 2 personstält med bra rymd. Innertältet är självstagande och den ovanpåliggande tältstången på ytterduken ger extra utrymme på de bägge absiderna.
 • 3-Person Tunnel Tent G4

  3-Person Tunnel Tent G4 från Urberg är ett 3-säsongs tunneltält för tre personer. Tältet är riktigt prisvärt, erbjuder gott om plats och är enkelt att sätta upp. Passar bra till vandringen tack vare sin vikt men gör inte bort sig på campingplatsen heller.
 • 2-Person Light SF

  2-Person Light SF från Urberg är ett påkostat och lätt tunneltält med stormmattor, lagom för två personer. Den starka och lätta tältväven i kombination med DAC Featherlite tältstänger möjliggör en kombination av lätt vikt, stabilitet och gott om utrymme både i innertält och absid.
 • 2-Person Plus Light

  2-Person Plus Light från Urberg är ett påkostat och lätt tunneltält med extra stor absid. Fyra stycken tältbågar ger ett otroligt stabilt tält som står emot väder och vind. Den starka och lätta tältväven i kombination med DAC Featherlite tältstänger möjliggör en kombination av lätt vikt, stabilitet och gott om utrymme både i innertält och absid.
 • 4-Person Tunnel Tent G4

  4-Person Tunnel Tent G4 från Urberg är ett 3-säsongs tunneltält för fyra personer. Det erbjuder gott om utrymme och är lätt att sätta upp. Här får du verkligen mycket tält för pengarna.
 • 6-Person Camping Tent

  6-person Camping Tent är ett stort 6-personers tält som lämpar sig bra för camping. Två innertält med plats för 3 personer i varje. Tältet har en stor absid med ståhöjd och bra ventilationsmöjligheter.
 • 2-Person Light

  2-Person Light från Urberg är ett påkostat och lätt tunneltält för två personer. Den starka och lätta tältväven i kombination med DAC Featherlite tältstänger möjliggör en kombination av lätt vikt, stabilitet och gott om utrymme både i innertält och absid.
 • Ultra Tarp

  Ultra Tarp från Urberg är en lätt och slittålig tarp med silikonbeläggning på båda sidorna. Med åtta fästpunkter kan du förankra den stadigt oavsett om du är på vandring på ett blåsigt berg eller på picknick i skogen. OBS! Reflekterande linor ingår men tältpinnar köpes separat.
 • Premium Tarp

  Premium Tarp är en mycket användbar tarp. De 10 fästpunkterna med medföljande linor möjliggör många olika sätt att sätta upp tarpen.
 • 2-Person Tunnel Tent G4

  Ett klassiskt tunneltält från Urberg för två personer, 2-Person Tunnel Tent G3 är ett riktigt prisvärt tält som är enkelt att sätta upp och gör sig lämpligt från vår till tidig höst.
 • Y-peg set (10 pcs)

  Urberg Y-peg set är ett paket med 10 stycken tältpinnar tillverkade i aluminium. I änden sitter ett reflexsnöre som gör dem synliga i mörker. En tältpinne väger 14 g.
 • 2-Person Plus Tent

  2-person Plus Tent från Urberg är ett påkostat och lätt tunneltält med extra stor absid. Fyra stycken tältbågar ger ett otroligt stabilt tält som står emot väder och vind. Den starka och lätta tältväven möjliggör en kombination av lätt vikt, stabilitet och gott om utrymme både i innertält och absid.
 • Premium Tarp

  Premium Tarp är en mycket användbar tarp. De 10 fästpunkterna med medföljande linor möjliggör många olika sätt att sätta upp tarpen.