MaximalFritid » Kläder » Mössor » Hattar

Märken på hattar

Tilley hattar

Tåliga hattar med bra skydd mot solen och god andningsförmåga. Så kan man beskriva hattarna från märket Tilley som startades 1980 i Toronto. Alla hattar flyter och är därför perfekt att ha som fiskehatt. Tilley Endurables lämnar livstids garanti för de är så säker på att deras kvalité håller för det mesta.

Tillverkningen är ett hantverk som görs i 41 steg. Allt börjar med att noga välja rätt tyg som skärs ut med modeller för hattens brätte och krona. Bitarna sys ihop av duktiga hantverkare som ser till att svettband och sömmar hamnar rätt. Sen skickas de till olika butiker runt om i världen så att även vi här i Sverige kan köpa hattarna.

 • LTM6 Airflo Hat

  LTM6 Airflo Hat är en tålig hatt med utmärkt solskydd och mesh vid kronan för ventilation. Den håller dessutom undan regn, flyter om den hamnar i vatten och sitter kvar på huvudet under blåsiga dagar.
 • T3 Snap-Up Hat

  T3 Snap-Up Hat är en tålig hatt som ger utmärkt skydd mot solen och där sidorna går att fälla upp. Den håller dessutom undan regn, flyter om den hamnar i vatten och sitter kvar på huvudet under blåsiga dagar.
 • LTM5 Airflo Hat

  LTM5 Airflo Hat är en tålig hatt med utmärkt solskydd och mesh vid kronan för ventilation. Den håller dessutom undan regn, flyter om den hamnar i vatten och sitter kvar på huvudet under blåsiga dagar.
 • LT5B Breathable Nylon Hat

  LT5B Breathable Nylon Hat är en tålig hatt med utmärkt solskydd och hög andningsfunktion. Den håller dessutom undan regn, flyter om den hamnar i vatten och sitter kvar på huvudet under blåsiga dagar.
 • T3 Wanderer Hat

  T3 Wanderer Hat är en tålig hatt som ger utmärkt skydd mot solen och där sidorna går att fälla upp. Den håller dessutom undan regn, flyter om den hamnar i vatten och sitter kvar på huvudet under blåsiga dagar.
 • TH9 Women's Hemp Hat

  TH9 Women's Hemp Hat är en feminin hatt med sluttande brätte och vackert band. Den ger utmärkt solskydd och håller undan regn, flyter om den hamnar i vatten och sitter kvar på huvudet under blåsiga dagar.
 • Twc7 Waxed Cotton Hat

  Twc7 Waxed Cotton Hat är en vaxad bomullshatt från Tilley som skyddar dig från sol och regn. Den flyter dessutom om den hamnar i vatten och sitter kvar på huvudet under blåsiga dagar.
 • T5mo Organic Airflo

  T5mo Organic Airflo är en tålig hatt från Tilley som erbjuder utmärkt solskydd och mesh vid kronan för ventilation. Den är dessutom vattenavvisande, flyter om den hamnar i vatten och sitter kvar på huvudet under blåsiga dagar.
 • Tws1 Paddler's Hat

  Tws1 Paddler's Hat är en lätt och tålig hatt från Tilley som erbjuder ordentligt med skydd från solen, både tack vare det in byggda solskyddet och det breda brättet. Hatten är även välventilerad så att du förblir behagligt sval även när solen gassar. Passar för paddling och alla möjliga andra friluftsaktiviteter.