Vätskeblåsor

En vätskeblåsa är en påse för vatten eller sportdryck som du bär på ryggen i en löparryggsäck. För att kunna ha en vätskeblåsa måste din ryggsäck ha ett fack för det och en utgång för en slang. Du dricker genom att suga från munstycket i vätskeslangen. Den kan du fästa på framsidan av ryggsäcken om det finns en bra hållare.

Populärt inom vätskeblåsor

 • Hydraulics LT 1.5L Reservoir

  Hydraulics LT 1.5L Reservoir
  Gjord av MPE plastVrid locket ett halvt varv för att öppna och stänga180 graders av/på bitmunstyckeMedföljande QuickConnect™ gör det enkelt att koppla loss slangenMagnetiskt bitmunstycke föratt undvika läckageLöstag- och ersättningsbar slang och bitmunstyckeSvetsade, vinklademellanväggar förhindrar skvalpande och bevarar formenLitermarkeringar tryckta påvätskeblåsan
 • Crux Reservoir On/Off Valve

  Crux Reservoir On/Off Valve
  Crux™ Reservoir On/Off Valve har en ergonomisk på/av ventil som är enkel att greppa och reglera vattentillförseln med under tiden du rör dig. Tillsammans med Big Bite Valve förseglas munstycket automatiskt efter varje dryckespaus för att eliminera irriterande droppande.OBS: Big Bite Valve säljes separat och ingår inte till denna vara.
 • Crux 3L Reservoir

  Crux 3L Reservoir
  100 % fri från BPA, BPS och BPFLängd: 46 cmHanddisk rekommenderasMaterial: TRUTASTE™ POLYPROPYLENE
 • Shape-Shift 3 L

  Shape-Shift 3 L
  Shape-Shift har en snabbkoppling mellan slang och blåsa vilket gör det enkelt att ta ut vätskeblåsan utan att behöva dra ur hela slangen när du behöver fylla på. Detta gör det smidigt om du behöver fylla på vätskeblåsan längst med vägen/turen.

Fler tips på vätskeblåsor

 • Crux 2L Reservoir

  Crux 2L Reservoir
  100 % fri från BPA, BPS och BPFLängd: 38 cmHanddisk rekommenderasMaterial: TRUTASTE™ POLYPROPYLENE
 • 3D Hydro Trek 3 L

  3D Hydro Trek 3 L
  3D Hydro Trek 3 L från Gregory är ett vätskesystem med magnetiskt munstycke. Har din ryggsäck inget separat fack för vätskeblåsa kan du enkelt placera den i toppen av ryggsäcken och låta slangen sticka ut genom dragskoöppningen.
 • Hydraulics Lumbar 1.5L Reservoir

  Hydraulics Lumbar 1.5L Reservoir
  Bitmunstycket ger snabb och smidig vattentillförsel. (Magneter kan störa kompasser. Se alltid till att hålla din kompass och det magnetiska bitvalvet åtskilda.)Fri från BPA plastBärhandtag gör det enkelt att hantera och fylla vätskeblåsanHydraulics™ slang som enkelt kan ersättasMedföljande QuickConnect™ gör det enkelt att koppla loss slangenLitermarkeringar tryckta på vätskeblåsanTillverkad i tåligt och hållbart TPU-materialHällskyddet gör den enklare att fyllaLöstag- och ersättningsbar slang och bitmunstyckeSlide-Seal™-öppning upptill för enkel påfyllning och rengöringSvetsade, vinklade mellanväggar förhindrar skvalpande och bevarar formen
 • Hydration Reservoir V 1L

  Hydration Reservoir V 1L
  Hydration Reservoir V 1L är försedd med Hydrapak IsoBound™ isoleringsteknik som hjälper till att hålla vattnet kallt under en längre period i jämförelse med en vanlig vätskeblåsa, även när det är varmt ute.Behållaren är tillverkad av det oerhört slitstarka och stöttåliga materialet TPU, och har RF-förstärkta sömmar som bidrar till längre livstid utan att tumma på komforten. Själva munstycket är självförslutande och har även en skruvförslutning så du slipper risken för läckage medan du springer. Tack vare Hydrapak Slide-Seal™ kan du enkelt öppna upp hela toppen av vätskeblåsan när du fyller på den och sedan försluta den lika lätt utan risk för läckage.Den här 1-litersblåsan passar perfekt till alla löparvästar och löparryggsäckar i Strive-serien. Du trär enkelt slangen genom de smarta fästena på din väst så har du alltid vätskan redo utan att behöva stanna till för en vätskepaus. V i produktnamnet står för vertikal, det innebär att vätskeblåsan ska placeras vertikalt i löparvästen för optimalt flöde.
 • Hydrasleeve Reservoir 3 L

  Hydrasleeve Reservoir 3 L
  Hydrasleeve Reservoir 3 L är en 3 liters vätskeblåsa med rulltoppstängning som garanterar att du får tillgång till kallt vatten i en strid ström under högpulsaktiviteter. Tillverkad med många fästpunkter i slitstarkt material för att tåla att hänga på utsidan av ryggsäcken. Isolerat munstycke och skydd mot smuts.
 • Hydration Bladder

  Hydration Bladder
  Hydration Bladder från Coxa Carry är en 2 liter vätskeblåsa med rakt munstycke. Systemet är försett med ett slidelock för att åstadkomma optimal hantering både när du fyller på med vätska och när vätskeblåsan behöver rengöras. Slidelockets öppning är styv så att det ska vara enkelt att fylla på med vätska. Slang ingår inte.
 • Shape-Shift 2 L

  Shape-Shift 2 L
  Shape-Shift har en snabbkoppling mellan slang och blåsa vilket gör det enkelt att ta ut vätskeblåsan utan att behöva dra ur hela slangen när du behöver fylla på. Detta gör det smidigt om du behöver fylla på vätskeblåsan längst med vägen/turen.
 • Soft Reservoir 2 L

  Soft Reservoir 2 L
  Plug-n-Play systemet innebär att slangen klickas fast i behållaren och kan kopplas bort även när vätskeblåsan är full90 cm lång slang som kan klippas kortare vid behovDroppfri bitventil
 • 3D Hydro Trek 3 L

  3D Hydro Trek 3 L
  3D Hydro Trek 3 L från Gregory är en vätskeblåsa med utrymme för 3 liter vatten.100 % BPA och PVC-fri.
 • Hydration Bladder

  Hydration Bladder
  Hydration Bladder från Coxa Carry är en 1 liter vätskeblåsa med rakt munstycke. Systemet är försett med ett slidelock för att åstadkomma optimal hantering både när du fyller på med vätska och när vätskeblåsan behöver rengöras. Slidelockets öppning är styv så att det ska vara enkelt att fylla på med vätska.
 • 3D Hydro 3 L Reservoir

  3D Hydro 3 L Reservoir
  3D Hydro 3 L Reservoir från Gregory är ett vätskesystem för vandring och träning. 3D Hydro har ett magnetiskt munstycke som håller munstycket på plats när du vandrar. När du vill torka vätskeblåsan hänger du enkelt upp den i den inbyggda kroken.
 • Four Season Insulation Kit

  Four Season Insulation Kit
  Vätskeblåsa köpes separat
 • 3D Hydro 2 L Reservoir

  3D Hydro 2 L Reservoir
  3D Hydro 2 L Reservoir från Gregory är ett vätskesystem för vandring och träning. 3D Hydro har ett magnetiskt munstycke som håller munstycket på plats när du vandrar. När du vill torka vätskeblåsan hänger du enkelt upp den i den inbyggda kroken.
 • Velocity 1,5 L

  Velocity 1,5 L
  Vätskeblåsan Velocity från Hydrapak är skapad för löparen med sin lite smalare design och öppning. Den rymmer 1,5 liter vätska och passar de flesta löparvästar/ryggsäckar som finns idag.
 • Soft Reservoir 1.6 L Insulated

  Soft Reservoir 1.6 L Insulated
  Anpassar sig efter ryggsäcken och krymper allteftersom du dricker, vilket minskar vattenskvalpFryssäkert lock och en mjuk, droppfri ventilTillverkad av TPU som tål alla vätskor, är genomskinlig för att du ska se vätskenivån och helt smakfri. Fri från PVC.
 • Hydraulics Reservoir Hose

  Hydraulics Reservoir Hose
  Hydraulics Reservoir Hose från Osprey är en ersättningsslang som är snabb och lätt att fästa till din Osprey Hydraulics™ Reservoir.
 • Velocity IT 1,5 L

  Velocity IT 1,5 L
  Håller vattnet kylt i upp till 38% längre tid jämfört med en vätskeblåsa av standardmodell tack vare teknologin Hydrapak IsoBound ™ som fördröjer värmeöverföringen från användaren till vätskeblåsan.Fungerar i alla väder eftersom Velocity IT 1,5 L klarar allt från att vara fryst upp till 60ºC.Erbjuder ett riktigt bra grepp samtidigt som den är bekväm att hålla i.
 • Soft Reservoir 1,5 L

  Soft Reservoir 1,5 L
  Behållaren kombinerar mjuka material, kortare slangdragning och optimerat grepp på glidskenan vilket är skonsammare mot ryggen.
 • Camelbak Women Chase Bike Vest - Vätskesystem ryggsäck Silver / Black 4 L

  Camelbak Women Chase Bike Vest - Vätskesystem ryggsäck Silver / Black 4 L
 • Camelbak M.U.L.E. 12L - Vätskesystem ryggsäck Aluminium / Black 12 L

  Camelbak M.U.L.E. 12L - Vätskesystem ryggsäck Aluminium / Black 12 L
 • Camelbak Lobo 9L - Vätskesystem ryggsäck Burnt Olive / Black 7 + 2 L

  Camelbak Lobo 9L - Vätskesystem ryggsäck Burnt Olive / Black 7 + 2 L
 • Hydrapak Seeker - Vätskebehållare Sutro Green 2 L

  Hydrapak Seeker - Vätskebehållare Sutro Green 2 L
 • Hydrapak Seeker - Vätskebehållare Mammoth Grey 4 L

  Hydrapak Seeker - Vätskebehållare Mammoth Grey 4 L
 • Dakine 2L Lumbar Reservoir 2021 - Dricksystem Assorted One Size

  Dakine 2L Lumbar Reservoir 2021 - Dricksystem Assorted One Size
 • Dakine Session 8L - Vätskesystem ryggsäck - Herr Cascade Camo 8 L

  Dakine Session 8L - Vätskesystem ryggsäck - Herr Cascade Camo 8 L
 • Hydrapak Expedition 8L - Vätskebehållare 8 L

  Hydrapak Expedition 8L - Vätskebehållare 8 L
 • Dakine 3L Lumbar Reservoir 2021 - Dricksystem Assorted One Size

  Dakine 3L Lumbar Reservoir 2021 - Dricksystem Assorted One Size
 • Camelbak Zoid 70oz - Vätskesystem ryggsäck Black / White 2 L

  Camelbak Zoid 70oz - Vätskesystem ryggsäck Black / White 2 L
 • Source Widepac Premium Kit 3L - Dricksystem Transparent-Blue One Size

  Source Widepac Premium Kit 3L - Dricksystem Transparent-Blue One Size
 • Hydrapak Shape-Shift - Dricksystem 3 L

  Hydrapak Shape-Shift - Dricksystem 3 L
 • Dakine Drafter 10L - Vätskesystem ryggsäck - Dam Sparrow 10 L

  Dakine Drafter 10L - Vätskesystem ryggsäck - Dam Sparrow 10 L
 • Camelbak Crux Lumbar 3L Reservoir

  Camelbak Crux Lumbar 3L Reservoir
  Camelbak Crux Lumbar är en helt ny vätskeblåsa som ger 20% mer vätska per smutt och har ett ergonomiskt grepp för enklare påfyllning samt en on-/off-hävarm som motverkar spill. Dess design gör att ...
 • Deuter Streamer 3.0 L - Dricksystem Transparent Unik

  Deuter Streamer 3.0 L - Dricksystem Transparent Unik
 • Camelbak Crux 1.5L Reservoir

  Camelbak Crux 1.5L Reservoir
  Camelbak Crux är en helt ny vätskeblåsa som ger 20% mer vätska per smutt och har ett ergonomiskt grepp för enklare påfyllning samt en on-/off-hävarm som motverkar spill. Den läcksäkra kapsylen är e...
 • Camelbak M.U.L.E. 12L - Vätskesystem ryggsäck Dam Blue Haze / Black 12 L

  Camelbak M.U.L.E. 12L - Vätskesystem ryggsäck Dam Blue Haze / Black 12 L
 • Camelbak Snoblast 23L - Vätskesystem ryggsäck Grey / Orange 21 + 2 L

  Camelbak Snoblast 23L - Vätskesystem ryggsäck Grey / Orange 21 + 2 L
 • Hydrapak Shape-Shift - Dricksystem 2 L

  Hydrapak Shape-Shift - Dricksystem 2 L
 • Osprey Kitsuma 1.5 - Löparväst Teal Reef 1,5 L

  Osprey Kitsuma 1.5 - Löparväst Teal Reef 1,5 L
 • Source Kit Helix Tube Unik

  Source Kit Helix Tube Unik
 • Lifestraw Lifewstraw Carbon Capsule Unik

  Lifestraw Lifewstraw Carbon Capsule Unik
 • Source Widepac 1,5 L - Dricksystem Unik

  Source Widepac 1,5 L - Dricksystem Unik
 • Camelbak Chase Bike Vest - Vätskesystem ryggsäck Fired Brick / White 4 L

  Camelbak Chase Bike Vest - Vätskesystem ryggsäck Fired Brick / White 4 L
 • Camelbak Mini Mule 1.5L - Vätskesystem ryggsäck Red Racing 1,5 + 1,5 L

  Camelbak Mini Mule 1.5L - Vätskesystem ryggsäck Red Racing 1,5 + 1,5 L
 • Camelbak Lobo 9L - Vätskesystem ryggsäck Gunmetal / Lime 7 + 2 L

  Camelbak Lobo 9L - Vätskesystem ryggsäck Gunmetal / Lime 7 + 2 L
 • Camelbak Arete 14 1.5L - Vätskesystem ryggsäck Black 12,5 + 1,5 L

  Camelbak Arete 14 1.5L - Vätskesystem ryggsäck Black 12,5 + 1,5 L
 • Vaude Aquarius Pro 3.0 - Dricksystem 3 L

  Vaude Aquarius Pro 3.0 - Dricksystem 3 L
 • Camelbak Women Chase Bike Vest - Vätskesystem ryggsäck Blue Haze / Black 4 L

  Camelbak Women Chase Bike Vest - Vätskesystem ryggsäck Blue Haze / Black 4 L
 • Hydrapak ArcticFusion Tube Unik

  Hydrapak ArcticFusion Tube Unik
ilead