Vätskeblåsor

En vätskeblåsa är en påse för vatten eller sportdryck som du bär på ryggen i en löparryggsäck. För att kunna ha en vätskeblåsa måste din ryggsäck ha ett fack för det och en utgång för en slang. Du dricker genom att suga från munstycket i vätskeslangen. Den kan du fästa på framsidan av ryggsäcken om det finns en bra hållare.

Populärt inom vätskeblåsor

 • Crux Reservoir On/Off Valve

  Crux Reservoir On/Off Valve
  Crux™ Reservoir On/Off Valve har en ergonomisk på/av ventil som är enkel att greppa och reglera vattentillförseln med under tiden du rör dig. Tillsammans med Big Bite Valve förseglas munstycket automatiskt efter varje dryckespaus för att eliminera irriterande droppande. OBS: Big Bite Valve säljes separat och ingår inte till denna vara.
 • Crux Lumbar 3L Reservoir

  Crux Lumbar 3L Reservoir
  *100 % fri från BPA, BPS och BPF *Längd: 28 cm *Handdisk rekommenderas *Material: TRUTASTE™ POLYPROPYLENE
 • Hydraulics Reservoir Hose

  Hydraulics Reservoir Hose
  Hydraulics Reservoir Hose från Osprey är en ersättningsslang som är snabb och lätt att fästa till din Osprey Hydraulics™ Reservoir.
 • Hydraulics Lumbar 1.5L Reservoir

  Hydraulics Lumbar 1.5L Reservoir
  *Bitmunstycket ger snabb och smidig vattentillförsel. (Magneter kan störa kompasser. Se alltid till att hålla din kompass och det magnetiska bitvalvet åtskilda. ). *Fri från BPA plast *Bärhandtag gör det enkelt att hantera och fylla vätskeblåsan *Hydraulics™ slang som enkelt kan ersättas *Medföljande QuickConnect™ gör det enkelt att koppla loss slangen *Litermarkeringar tryckta på vätskeblåsan *Tillverkad i tåligt och hållbart TPU-material *Hällskyddet gör den enklare att fylla *Löstag- och ersättningsbar slang och bitmunstycke *Slide-Seal™-öppning upptill för enkel påfyllning och rengöring *Svetsade, vinklade mellanväggar förhindrar skvalpande och bevarar formen

Fler tips på vätskeblåsor

 • Streamer 1.5 L

  Streamer 1.5 L
  Streamer 1.5 L är ett vätskesystem från Deuter som passar bra i deras ryggsäckar. Hela systemet är BPA och PFC fritt och mycket enkelt att hantera. Enkelt att fylla och att rengöra. Tack vare dessa molekylära egenskaper är vätskeblåsan smakfri, mycket hygienisk och lätt att rengöra.
 • Soft Reservoir 2 L

  Soft Reservoir 2 L
  *Plug-n-Play systemet innebär att slangen klickas fast i behållaren och kan kopplas bort även när vätskeblåsan är full *90 cm lång slang som kan klippas kortare vid behov *Droppfri bitventil
 • Crux Insulated Tube

  Crux Insulated Tube
  Crux Insulated Tube är en isolerad slang till din Camelbak Crux™ vätskeblåsa. Gör så att inte vattnet fryser i slangen när det är kallt ute samtidigt som den håller vattnet kallt när det är varmt.
 • 3D Hydro Trek 3 L

  3D Hydro Trek 3 L
  3D Hydro Trek 3 L från Gregory är ett vätskesystem med magnetiskt munstycke. Har din ryggsäck inget separat fack för vätskeblåsa kan du enkelt placera den i toppen av ryggsäcken och låta slangen sticka ut genom dragskoöppningen.
 • Hydrasleeve Reservoir 3 L

  Hydrasleeve Reservoir 3 L
  Hydrasleeve Reservoir 3 L är en 3 liters vätskeblåsa med rulltoppstängning som garanterar att du får tillgång till kallt vatten i en strid ström under högpulsaktiviteter. Tillverkad med många fästpunkter i slitstarkt material för att tåla att hänga på utsidan av ryggsäcken. Isolerat munstycke och skydd mot smuts.
 • Velocity 1,5 L

  Velocity 1,5 L
  Vätskeblåsan Velocity från Hydrapak är skapad för löparen med sin lite smalare design och öppning. Den rymmer 1,5 liter vätska och passar de flesta löparvästar/ryggsäckar som finns idag.
 • Fusion 2 Reservoir

  Fusion 2 Reservoir
  *Förstärkt baksida *Slangen är kompatibel med Quicklink™ *Hydroguard™ motverkar tillväxt av bakterier *Munstycke som ger högt flöde för all typ av användning *Kompatibel med Camelbak Filtered By Lifestraw Reservoir Filter Kit
 • 1,5 L Compact Lumbar Hydration Bladder / With Plug-N-Play Coupling

  1,5 L Compact Lumbar Hydration Bladder / With Plug-N-Play Coupling
  *Bitventilen Blaster Bite Valve *Plug-N-Play *Hydraflex slang
 • Hydraulics 3 L Reservoir

  Hydraulics 3 L Reservoir
  Hydraulics 3 L Reservoir från Osprey är ett smart hjälpmedel för att hålla dig hydrerad under dina äventyr utomhus. Dess unika design, med ett skyddande lock och Slide-Seal™-öppning, gör det enkelt att fylla på och tömma reservoaren samtidigt som du lätt kan rengöra den efter användning. *Hydraulics™ Reservoir är anatomiskt formad vilket gör att reservoaren smidigt glider in och ut ur din ryggsäck. *Det magnetiska bitmunstycket gör det enkelt att förvara och snabbt få åtkomst till vatten när du är på språng. När du inte använder bitmunstycket kan du enkelt stänga av det med ett vridlås. *Reservoaren är tillverkad av tåligt TPU-material som klarar av både kyla och varmt vatten. *Med QuickConnect™-systemet kan du smidigt ta bort reservoaren för enklare påfyllning, byte och rengöring. *Kom ihåg att magneter kan påverka kompassens avläsningar, så håll alltid kompassen och det magnetiska bitmunstycket isär.
 • Velocity IT 1,5 L

  Velocity IT 1,5 L
  *Håller vattnet kylt i upp till 38% längre tid jämfört med en vätskeblåsa av standardmodell tack vare teknologin Hydrapak IsoBound ™ som fördröjer värmeöverföringen från användaren till vätskeblåsan. *Fungerar i alla väder eftersom Velocity IT 1,5 L klarar allt från att vara fryst upp till 60ºC. *Erbjuder ett riktigt bra grepp samtidigt som den är bekväm att hålla i.
 • Hydration Bladder

  Hydration Bladder
  Hydration Bladder från Coxa Carry är en 2 liter vätskeblåsa med rakt munstycke. Systemet är försett med ett slidelock för att åstadkomma optimal hantering både när du fyller på med vätska och när vätskeblåsan behöver rengöras. Slidelockets öppning är styv så att det ska vara enkelt att fylla på med vätska. Slang ingår inte.
 • Hydration Bladder

  Hydration Bladder
  Hydration Bladder från Coxa Carry är en 1 liter vätskeblåsa med rakt munstycke. Systemet är försett med ett slidelock för att åstadkomma optimal hantering både när du fyller på med vätska och när vätskeblåsan behöver rengöras. Slidelockets öppning är styv så att det ska vara enkelt att fylla på med vätska.
 • Four Season Insulation Kit

  Four Season Insulation Kit
  *Vätskeblåsa köpes separat
 • Hydraulics Reservoir Hose Kit

  Hydraulics Reservoir Hose Kit
  Hydraulics Reservoir Hose Kit från Osprey är en reservslang till din Hydraulics-behållare. En flexibel 6,35-milimetersslag som är designad för ett snabbt, jämt vattenflöde. Passar Hydraulics Bite Valve.
 • Hydraulics LT 2.5L Reservoir

  Hydraulics LT 2.5L Reservoir
  *Slide-Seal-öppning - möjliggör att fylla på med en hand, försluts ordentligt *HydraClip- fungerar fullt ut med Osprey vätskeblåsor av både ny och äldre modell *Bitventil - bibehåller ett optimalt vätskeflöde, kan öppnas och stängas med en hand *Magnetklämma *Mittbaffel - plattar ut blåsan och fortplantar bakplattans styvhet till frontpanelen, förhindrar att vätskeblåsan böjs när du sätter den på plats i ryggsäcken.
 • Hydraulics 2 L Reservoir

  Hydraulics 2 L Reservoir
  Hydraulics 2 L Reservoir från Osprey är ett smart hjälpmedel för att hålla dig hydrerad under dina äventyr utomhus. Dess unika design, med ett skyddande lock och Slide-Seal™-öppning, gör det enkelt att fylla på och tömma reservoaren samtidigt som du lätt kan rengöra den efter användning. *Hydraulics™ Reservoir är anatomiskt formad vilket gör att reservoaren smidigt glider in och ut ur din ryggsäck. *Det magnetiska bitmunstycket gör det enkelt att förvara och snabbt få åtkomst till vatten när du är på språng. När du inte använder bitmunstycket kan du enkelt stänga av det med ett vridlås. *Reservoaren är tillverkad av tåligt TPU-material som klarar av både kyla och varmt vatten. *Med QuickConnect™-systemet kan du smidigt ta bort reservoaren för enklare påfyllning, byte och rengöring. *Kom ihåg att magneter kan påverka kompassens avläsningar, så håll alltid kompassen och det magnetiska bitmunstycket isär.
 • 3D Hydro Trek 3 L

  3D Hydro Trek 3 L
  3D Hydro Trek 3 L från Gregory är en vätskeblåsa med utrymme för 3 liter vatten.100 % BPA och PVC-fri.
 • Hydraulics LT 1.5 L Reservoir

  Hydraulics LT 1.5 L Reservoir
  Med nytt ergonomiskt handtag för enkel påfyllning och avtappning med en hand. Den kompakta bitventilen ger optimalt vätskeflöde, och den nya Slide-Seal-öppningen gör den lätt att fylla samtidigt som den enkelt försluts. Uppdaterat magnetiskt system och HydraClip-fäste för säker infästning. Lätt, funktionell och pålitlig för alla dina äventyr.
 • Camelbak Rim Runner X 22 - Vätskesystem ryggsäck Grey / Lime 22 L

  Camelbak Rim Runner X 22 - Vätskesystem ryggsäck Grey / Lime 22 L
 • Camelbak Mule 5 Waist Pack - Vätskebälte Gibraltar Navy 3,5 + 1,5 L

  Camelbak Mule 5 Waist Pack - Vätskebälte Gibraltar Navy 3,5 + 1,5 L
 • Nathan 1.6 Liter Insulated Hydration Bladder - Dricksystem Unik

  Nathan 1.6 Liter Insulated Hydration Bladder - Dricksystem Unik
 • Camelbak Women Rim Runner X 20 - Vätskesystem ryggsäck Vapor 20 L

  Camelbak Women Rim Runner X 20 - Vätskesystem ryggsäck Vapor 20 L
 • Osprey Hydraulics 2L Reservoir

  Osprey Hydraulics 2L Reservoir
  Nästa generations vätskeblåsa är här. Vår Hydraulics™-blåsa på 2 liter har fått en helt ny design med innovativa och ergonomiska förbättringar som gör den lättare att bära, fylla, packa och använda, vare sig du ska gå på stan, resa iväg eller ge dig ut på stigarna. Den här versionen har en lätt men stadig bakplatta som gör att den inte böjs eller viks ihop när den fylls, vilket gör den perfekt för både invändiga och utvändiga vätskefack.
 • Deuter Streamer 3.0 L - Dricksystem Transparent 3 L

  Deuter Streamer 3.0 L - Dricksystem Transparent 3 L
 • Hydrapak Expedition 8L - Vätskebehållare 8 L

  Hydrapak Expedition 8L - Vätskebehållare 8 L
 • Source Kit Helix Tube Unik

  Source Kit Helix Tube Unik
 • Nathan Run Sling - Vätskesystem ryggsäck Black / Ribbon Red 8 L

  Nathan Run Sling - Vätskesystem ryggsäck Black / Ribbon Red 8 L
 • Camelbak Arete 14 1.5L - Vätskesystem ryggsäck Ginger / Golden Rod 12,5 + 1,5 L

  Camelbak Arete 14 1.5L - Vätskesystem ryggsäck Ginger / Golden Rod 12,5 + 1,5 L
 • Camelbak Circuit Run Vest - Vätskesystem ryggsäck Black / Yellow 3,5 L

  Camelbak Circuit Run Vest - Vätskesystem ryggsäck Black / Yellow 3,5 L
 • Camelbak Lobo 9L - Vätskesystem ryggsäck Dam Blue Haze / Black 7 + 2 L

  Camelbak Lobo 9L - Vätskesystem ryggsäck Dam Blue Haze / Black 7 + 2 L
 • Camelbak M.U.L.E. 12L - Vätskesystem ryggsäck Black 12 L

  Camelbak M.U.L.E. 12L - Vätskesystem ryggsäck Black 12 L
 • Gregory 3D Hydro 3L Reservoir

  Gregory 3D Hydro 3L Reservoir
  Gregory 3D Hydro 3L Reservoir är en vattenreservoar som levererar komfort och stabilitet ute på vandringsleden. Den unika, flexgjutna 3D-designen förhindrar kontakt mellan över- och underlager när du hänger upp den, vilket dramatiskt minskar torktiden och minimerar bakterietillväxt. Reservoarens anatomiska passform gör, tillsammans med 3D-designen, att reservoaren även hänger platt längs ryggen för optimal stabilitet och komfort. Det bekväma, mjuka handtaget och den styva basplattan gör reservoaren enkel att fylla på, medan den mangetiska DryLock-ventilen förhindrar läckage när du rör dig. Det går dessutom snabbt och enkelt att koppla på och av slangen från reservoaren, utan att du behöver trä ur den ur ryggsäcken. Reservoaren har även en QuickDry Hanger för att du ska kunna hänga upp reservoaren för torkning, och ett SpeedClip Mounting-system. Specifikation Volym: 3 L Vikt: 200 g Mått: 43.8 x 17.8 x 7.6 cm
 • Camelbak Women Chase Bike Vest - Vätskesystem ryggsäck Silver / Black 4 L

  Camelbak Women Chase Bike Vest - Vätskesystem ryggsäck Silver / Black 4 L
 • Nathan Liter Hydration Bladder - Dricksystem 2 L

  Nathan Liter Hydration Bladder - Dricksystem 2 L
 • Oxsitis Watter Bladder 2 L - Dricksystem Unik

  Oxsitis Watter Bladder 2 L - Dricksystem Unik
 • Dakine Replacement Bite Valve Assorted One Size

  Dakine Replacement Bite Valve Assorted One Size
 • Camelbak Mini Mule 1.5L - Vätskesystem ryggsäck Green Mountains 1,5 + 1,5 L

  Camelbak Mini Mule 1.5L - Vätskesystem ryggsäck Green Mountains 1,5 + 1,5 L
 • Sea To Summit Watercell X - Vätskebehållare 10 L

  Sea To Summit Watercell X - Vätskebehållare 10 L
 • Black Diamond Distance 4 - Vätskesystem ryggsäck Dark Patina L

  Black Diamond Distance 4 - Vätskesystem ryggsäck Dark Patina L
 • Hydrapak Seeker - Vätskebehållare Sutro Green 2 L

  Hydrapak Seeker - Vätskebehållare Sutro Green 2 L
 • Sea To Summit Watercell ST - Vätskebehållare 10 L

  Sea To Summit Watercell ST - Vätskebehållare 10 L
 • Dakine Session 8L - Vätskesystem ryggsäck - Herr Cascade Camo 8 L

  Dakine Session 8L - Vätskesystem ryggsäck - Herr Cascade Camo 8 L
 • Gregory 3D Hydro 3L Reservoir

  Gregory 3D Hydro 3L Reservoir
  Tack vare den mjuka 3D-konstruktionen fungerar 3D Hydro-reservoaren som en reservoar och torkar som en flaska. Funktioner 3D QuickDry: Mjukgjuten 3D-design förhindrar kontakt mellan övre och undre skikt när den hänger öppen, vilket dramatiskt påskyndar torktiden och motverkar bakterietillväxt. QuickDry-hängare: Ett bekvämt alternativ för förvaring eller hängande torkning på eller utanför leden, integrerat i själva behållaren. SpeedClip-monteringssystem: 3D Hydro-aktiverade Gregory-ryggsäckar har en enhandslås-och-gå-länk mellan reservoarens hängare och SpeedClip-systemet som är monterat inuti ryggsäckens vätskehylsa. Anatomisk passform: 3D-formen och den genomgående baffeln fördelar reservoarens vikt korrekt genom att placera vattnet platt mot ryggen för optimal stabilitet och komfort, utan att lägga till vikt och cylindrisk massa. Spine Co-Molded Handle: Ett bekvämt, mjukt gjutet handtag gör det enkelt att fylla på och den samgjutna basplattan ger stöd i hela längden för problemfri insättning och avlägsnande från packningen. Snabbkoppling: Snabbkoppling för slang i linje för enkel påfyllning utan att behöva lossa slangen från axelbältet. Soft Spout Bite Valve med magnetisk klämma: Hävstångsfunktion på/av bettventil möjliggör säker, läckagefri förvaring när du reser till och från leden (tillbehör till bröstbandet med magnet ingår). EasyGrip-fyllningsport: Gummibeklädd öppning för påfyllningsport med integrerad slanglokaliserare för snabbkoppling i linje och skruvkapselbälte. Specifikation Material - Metallocen PE-film (BPA- och PVC-fri) Färg - Optisk blå Mått -7,6 x 43,8 x 17,8 cm Volym - 3 L Vikt - 0,2 kg SKU - 145287-5583
 • Dakine 2L Vertical Reservoir - Dricksystem Assorted One Size

  Dakine 2L Vertical Reservoir - Dricksystem Assorted One Size
 • Camelbak Crux Lombar 3L - Dricksystem Blue 3 L

  Camelbak Crux Lombar 3L - Dricksystem Blue 3 L
 • Raidlight Responsiv 12L - Vätskesystem ryggsäck Black / Neo Red S

  Raidlight Responsiv 12L - Vätskesystem ryggsäck Black / Neo Red S
 • Camelbak Lobo 9L - Vätskesystem ryggsäck Fired Brick / Black 7 + 2 L

  Camelbak Lobo 9L - Vätskesystem ryggsäck Fired Brick / Black 7 + 2 L
 • Source Widepac Ultimate - Dricksystem 3 L

  Source Widepac Ultimate - Dricksystem 3 L