Regnjackor

Det finns bra och dåliga regnjackor. De absolut bästa regnjackorna är de som håller vatten utifrån borta men kan släppa ut vatten som finns på insidan. Det kanske låter som en omöjlighet, men faktum är att funktionella material som Gore-tex klarar precis det.

Materialet är ett membran som inte släpper igenom vattendroppar (regn) men som kan släppa igenom vattenånga (svett). Det gör att man kan skydda sig mot regnet, men fortsätta sin fysiska aktivitet och vara torr på insidan.

Snygga regnjackor online

Här hittar du snygga regnjackor från ledande varumärken som svenska nätbutiker säljer. Vill du läsa mer om en jacka, se en större bild eller tekniska specifikation. Klicka dig då vidare till den e-butik som saluför regnjackan.

Populärt inom regnjackor

 • Regnjacka Pinewood Gremista

  Regnjacka Pinewood Gremista
  En längre regnjacka i högelastisk, mjuk och kvalitativ Soft-Rain-Flex PU trikå. Fickor med lock samt med knappslå som täcker dragkedjan för extra säkerhet i riktigt busväder. Kapuschong med förstärkt brätte som förhindrar regn på glasögon eller i ansiktet. Ventilation under ärmhål. 100% PU. 100% borstat polyester trikåfoder. Finns
 • Mjelle camo regnjacka

  Mjelle camo regnjacka
  Mjelle regnjacka är ett lätt och praktiskt regnplagg som också passar bra att ta med i ryggsäcken. Regnjackan är mjuk med många funktionella detaljer. Mjelle är regnkläder med låg vikt som håller hög kvalité och som passar bra till de långa vandringarna - även när det regnar.
 • Sprell fodrad regnjacka barn 1 - 7

  Sprell fodrad regnjacka barn 1 - 7
  Sprell är en fleecefodrad regnjacka som håller barnet både varmt och torrt. Regnjackan har hög isolationsförmåga och är speciellt anpassad att användas av aktiva barn i förskola och till vardags. Regnjackan har reflexer och avtagbar huva för högre säkerhet.
 • Drypp regnjacka

  Drypp regnjacka
  Drypp regnjacka är en lätt och bekväm regnjacka i SuperProofstretch med PU laminering, 5000 mm vattenpelare och svetsade sömmar. Drypp regnjacka är lätt att röra sig i och passar bra till aktiva barn.

Fler tips på regnjackor

 • Regnpytt regnjacka barn 1-7 - outlet

  Regnpytt regnjacka barn 1-7 - outlet
  Regnpytt är en lätt och bekväm regnjacka i stretch för ökad rörelsefrihet. Regnjackan passar bra till både pojke och flicka och kan användas året runt. Jackan har avtagbar huva för ökad säkerhet och följer våra stränga krav för säkra barnkläder.
 • Barn regnjacka Vatten

  Barn regnjacka Vatten
  A-linjeformad regnjacka för barn med vackert tryck och längre nederkant bak. Tillverkad i bekvämt och elastiskt material. Regnjacka för barn är tillverkad i behagligt, elastiskt och PVC-fritt material. Sömmarna är svetsade så att inget vatten slinker igenom. Den A-linjeformade modellen med längre nederkant bak skyddar effektivt mot regn. Jackan blir inte stel ens i minusgrader, så den kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under. Den avtagbara huvan skyddar mot kraftigt regn och är även säker under lek utomhus. Hellång dragkedja fram och massor av reflexdetaljer. Lyssna! Regnet bjuder upp till dans!
 • Camelbak Chase Bike Vest

  Camelbak Chase Bike Vest
  Camelbak Chase Bike Vest är gjord för minimalisten som inte vill kompromissa med vätskan eller prestandan. Egenskaper som lättillgängliga frontfickor, en stretchficka för till exempel en regnjacka ...
 • Barn regnjacka Vesi

  Barn regnjacka Vesi
  Regnjacka för barn tillverkad i bekvämt och elastiskt material. Matcha dina favoritfärger. Säsongfärger på rea! Regnjacka för barn är tillverkad i behagligt, elastiskt och PVC-fritt material. Sömmarna är svetsade så att inget vatten slinker igenom. Jackan blir inte stel ens i minusgrader, så den kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under. Den avtagbara huvan skyddar mot kraftigt regn och är även säker under lek utomhus. Hellång dragkedja fram och massor av reflexdetaljer. Kombinera med Reima-regnbyxor så blir allt ännu roligare när det regnar!
 • Perlepytt regnjacka

  Perlepytt regnjacka
  Perlepytt regnjacka är en mjuk, elastisk och slitstark jacka som passar bra för aktiva barn. Jackan är lätt och skön att bära samt ger stor rörelsefrihet.
 • Mjelle regnjacka flicka 8-14

  Mjelle regnjacka flicka 8-14
  Mjelle allvädersjacka är en lätt och praktisk jacka som passar bra att ta med sig i ryggsäcken. Detta är en populär jacka också i vuxen- och ungdomsmodellerna. Det vattentäta materialet har lägre vikt och lägre slitstyrka än vanliga regnkläder.
 • Vestland regnjacka barn 1 - 7 - outlet

  Vestland regnjacka barn 1 - 7 - outlet
  Vestland regnjacka är en färgglad och slitstark regnjacka i tjockt SuperProof-material. Den är speciellt utvecklad att användas av aktiva barn på förskola och vid lek. Jackan har starka färger för högre synlighet. 
 • Mjelle camo regnjacka dam

  Mjelle camo regnjacka dam
  Mjelle regnjacka till dam är ett lätt och praktiskt regnplagg som också passar bra att ta med i ryggsäcken. Regnjackan är mjuk med många funktionella detaljer. Mjelle är regnkläder med låg vikt som håller hög kvalité och som passar bra till de långa vandringarna - även när det regnar.
 • Marina regnjacka dam

  Marina regnjacka dam
  Marina är en vattentät och skön regnjacka i stretch som är tillverkad i ett PU-material. Jackan har svetsade sömmar och slitstark stormklaff framför blixtlåset för att hålla dig torr. Den har två rymliga fickor och åtstramning på huva och ärmar.
 • Vestergapet regnjacka

  Vestergapet regnjacka
  Vestergapet regnjacka är vår toppmodell inom regnkläder. Den är tillverkad i SuperProof-material och håller både vatten och vind borta oavsett nederbördsmängd. Jackan har svetsade sömmar, reflex och innerficka med dragkedja.
 • Sprell fodrad regnjacka barn 1-7

  Sprell fodrad regnjacka barn 1-7
  Sprell är en fleecefodrad regnjacka som håller barnet både varmt och torrt. Regnjackan har hög isolationsförmåga och är speciellt anpassad att användas av aktiva barn i förskola och till vardags. Regnjackan har reflexer och avtagbar huva för högre säkerhet.
 • Stänka regnjacka barn 1-7

  Stänka regnjacka barn 1-7
  Stänka regnjacka är en bekväm regnjacka med skön stretch för att ge bättre rörlighet. Regnjackan är slitstark och bra till aktiva barn.
 • Vestland regnjacka ungdom 8-14

  Vestland regnjacka ungdom 8-14
  Vestland regnjacka är en solid regnjacka i tjockt SuperProof-material. Den är speciellt utvecklad för aktiva ungdommar till skolan och till lek. Jackan är i samma serie som vårat testvinnande regnställ till barn.
 • Barn fleecefodrad regnjacka Koski

  Barn fleecefodrad regnjacka Koski
  Regnjacka med mjukt fleecefoder. Den är tillverkad i bekvämt och elastiskt material. Regnjacka för barn fodrad i varm fleece. Jackan är tillverkad i elastiskt material som inte stelnar i kylan. Med värmande lager under kan du använda jackan året runt. Alla sömmar är svetsade och vattentäta, så att inget regn slinker igenom. Den barnsäkra huvan är fäst med tryckknappar och lossnar lätt om den skulle råka fastna i någonting. Elastiska muddar och reflexdetaljer på ärmar och huva. Reimas regnkläder är tillverkade i mjukt och behagligt material fritt från PVC.
 • Vestland fodrad regnjacka barn 1-7

  Vestland fodrad regnjacka barn 1-7
  Vestland är en varm och fodrad regnjacka, speciellt framtagen för aktiva barn. Jackan är gjord av solidt och vattentätt SuperProof?-material och har ett mjukt teddyfoder invändigt. Ärmarna är härligt varmt vadderade. Jackan har en hög riv- och slitstyrka, vilket gör att den passar perfekt till förskolan och lek.
 • Patagonia W's Torrentshell Jacket

  Patagonia W's Torrentshell Jacket
  Patagonia W's Torrentshell Jacket är en lätt, slitstark regnjacka i dammodell och är perfekt för vandring eller vardagsanvändning när det är riktigt blött. W's Torrentshell Jacket packas enkelt ih...
 • Regndag regnjacka unisex

  Regndag regnjacka unisex
  Regndag regnjacka är en lätt och bekväm regnjacka med stretch för större rörelsefrihet. Passar utmärkt att användas både till vardags och friluftsliv.
 • Vestland regnjacka barn 1-7

  Vestland regnjacka barn 1-7
  Vestland regnjacka är vinnaren i Testfaktas stora test för regnkläder augusti 2016. Det är en slitstark regnjacka i tjockt SuperProof®-material som är speciellt utvecklad för aktiva barn att användas i förskola och till lek.
 • Barn regnjacka Lampi

  Barn regnjacka Lampi
  Populär regnjacka för barn är tillverkad i behagligt och elastiskt material. Perfekt för regniga dagar året runt. Den populära Lampi-regnjackan håller barnet torrt och ser finfin ut! Det flexibla materialet blir inte stelt ens i minusgrader, så den här jackan kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under. Den avtagbara huvan skyddar inte bara mot kraftigt regn – den är också säker under lek utomhus. Reflexdetaljerna ökar synligheten i dimma och mörker. Öko-Tex-certifierat, PVC-fritt material. Vad kan vara roligare än att leka och hoppa i regnet – utan att bli blöt?
 • Skyll regnjacka unisex

  Skyll regnjacka unisex
  Skyll regnjacka är tillverkad i StretchProof ®, ett slitstarkt material som används i regnkläder. Materialkombinationen tillsammans med en PU yttersida och polyesterduk gör plagget väldigt mjukt och skönt att bära samtidigt som den har en låg vikt.
 • Springflo regnjacka barn 1-7

  Springflo regnjacka barn 1-7
  Springflo är en färgglad och slitstark regnjacka som är tillverkad i ett kraftigt PU-material. Den är speciellt utvecklad för aktiva barn i förskola och i lek. Starka färger ger högre synlighet.
 • Pytt regnjacka barn 1-7 - outlet

  Pytt regnjacka barn 1-7 - outlet
  Pytt regnjacka är en lätt och bekväm regnjacka med stretch för större rörelsefrihet. Regnjackan passar både till flickor och pojkar och kan användas året runt. Jackan har avtagbar huva för ökad säkerhet och följer våra stränga riktlinjer för säkra barnkläder. ;;;;.;Pojkmodellen är 104 cm lång och har på sig storlek 3 år. Flickmodellen är 130 cm lång och har på sig storlek 7 år
 • Regndag regnjacka ungdom 8-14

  Regndag regnjacka ungdom 8-14
  Regndag regnjacka är en lätt och bekväm regnjacka med stretch för större rörelsefrihet. Passar utmärkt att användas både till vardags och friluftsliv.
 • Stormflod regnjacka barn 1-7

  Stormflod regnjacka barn 1-7
  Stormflod regnjacka är våran toppmodell inom regnkläder för barn och är gjort av solidt och kraftigt SuperProof-material. Detta är våra bästa regnkläder som håller ute vatten även under extremväder. Stormflod har reflexdetaljer, avtagbar huva och följer våra strikta riktlinjer för barnens säkerhet.
 • Moradalen MOM regnjacka

  Moradalen MOM regnjacka
  Moradalen MOM regnjacka för gravida är en lätt och praktisk jacka som passar bra till både fritid- och friluftsanvändning. Jackan har dragkedjor i sidorna för att kunna öka omkretsen kring magen.
 • Barn regnjacka Vesikko

  Barn regnjacka Vesikko
  Cool regncape: Håller allting torrt: barn, ytterkläder och ryggsäck. Den här regncapen i dubbla storlekar har precis rätt storlek! Håller allting torrt: barn, ytterkläder och ryggsäck. Praktiska tryckknappar som skapar ärmar håller capen på plats när vid promenad och cykling. Vi älskar den här modellen!
 • Vestergapet regnjacka 8-14

  Vestergapet regnjacka 8-14
  Vestergapet regnjacka är vår toppmodell inom regnkläder. Den är tillverkad i SuperProof-material och håller både vatten och vind borta oavsett nederbördsmängd. Jackan har svetsade sömmar, reflex och innerficka med dragkedja.
 • Vestland regnjacka barn 1-7 - randig

  Vestland regnjacka barn 1-7 - randig
  Vestland regnjacka är vinnaren i Testfaktas stora test för regnkläder augusti 2016. Det är en slitstark regnjacka i tjockt SuperProof®-material som är speciellt utvecklad för aktiva barn att användas i förskola och till lek.
 • Regnpytt regnjacka barn 1-7

  Regnpytt regnjacka barn 1-7
  Regnpytt är en lätt och bekväm regnjacka i stretch för ökad rörelsefrihet. Regnjackan passar bra till både pojke och flicka och kan användas året runt. Jackan har avtagbar huva för ökad säkerhet och följer våra stränga krav för säkra barnkläder.
 • Mjelle regnjacka

  Mjelle regnjacka
  Mjelle regnjacka är ett lätt och praktiskt regnplagg som också passar bra att ta med i ryggsäcken. Regnjackan är mjuk med många funktionella detaljer, däribland reflex på logo. Mjelle är regnkläder med låg vikt som håller hög kvalité och som passar bra till de långa vandringarna - även när det regnar.
 • Vestergapet regnjacka dam

  Vestergapet regnjacka dam
  Vestergapet regnjacka är vår toppmodell inom regnkläder. Den är tillverkad i SuperProof-material och håller både vatten och vind borta oavsett nederbördsmängd. Jackan har svetsade sömmar, reflex och innerficka med dragkedja.

Tips på snabbt och lätt alternativ till regnjacka

Om man ska på vandring eller cyklar till jobbet men inte vill behöva bära med sig en stor och bökig regnjacka kan en regnponcho vara ett smart alternativ.

ileadilead