Löparstrumpor

Att köpa löparskor är ofta förenat med en ganska stor utgift. Att dina löparskor sitter perfekt är ingen garanti för att du inte får skavsår. Har du dåliga strumpor har du ett begynnande skavsår före du anar det.

Det som är typiskt för löparstrumporna är att de är stickade i material som andas och transporterar bort fukt från foten. En torr fot är A och O för att undvika skavsår. En till viktig funktion hos strumpor för löpning är att de har förstärkta zoner i häl och tår där slitaget är som störst.

Det finns löparstrumpor med olika skafthöjd, i olika tjocklekar och material beroende på var, när och hur du vill springa. Många gillar att springa med s.k. kompressionsstrumpor, som sitter extra tajt mot vaden. Vad som funkar bäst för dig är något du får testa fram.

Populärt inom löparstrumpor

Fler tips på löparstrumpor

 • Waterproof Warm Weather Mid Length Sock

  Waterproof Warm Weather Mid Length Sock
  Uni/Herrstorlekar.
 • Triathlon Cykelskor Shimano TR5 Vit SPD-SL/SPD DAM

  Triathlon Cykelskor Shimano TR5 Vit SPD-SL/SPD DAM
 • Newline Compression Sock - Neon Green

  Newline Compression Sock - Neon Green
 • Newline Compression Sock - White

  Newline Compression Sock - White
 • Base Sock

  Base Sock
  Material: 69% Prolen, 23% Elastan, 8% Polyamid
 • Running Mid Comfort

  Running Mid Comfort
  Material: 39% Polytetrafluoreten (Friction Relief), 31% Polyamid, 26% Dri Release®/Bomull-Polyester, 2% Elastan, 2% Reflex
 • Hellner Running Socks Mid Comfort

  Hellner Running Socks Mid Comfort
  Material: 45% polyamid, 20% Coolmax polyester, 20% bomull, 13% tactel polyamid, 2% elastan
 • Seger Running Thin Multi Low Cut * Fri Frakt *

  Seger Running Thin Multi Low Cut * Fri Frakt *
  Löparstrumpor från Seger som ger den rätta känslan under springrundan. Tunna och slätstickade strumpor med luftkanaler under foten och strukturstickad ovansida som låter fötterna andas, transporterar bort fukt, motverkar dålig lukt och ger en följsam passform. Sömlöst konstruerade strumpor med bekväm resår och resår upptill så du syns i mörkret. Optimala strumpor till löpning och andra fysiska aktiviteter.
 • Eva Socks

  Eva Socks
  Material:86% Polyester10% Ull4% Elastan
 • Compression Sock

  Compression Sock
  87% Polyamide 13% Elastane
 • Newline Compression Calf Vit

  Newline Compression Calf Vit
 • Seger Running Mid Compression * Fri Frakt *

  Seger Running Mid Compression * Fri Frakt *
  Kompressionsstrumpor från Seger med suveräna funktioner anpassade för fysiska aktiviteter. Strukturstickade strumpor för komfort och ventilation med graderad kompression. Sömlöst konstruerade strumpor med frotté och Friction Relief material under foten så du undviker skav och blåsor. Upptill finns reflex så du syns då syns i mörker. Perfekta strumpor för dig som vill få maximalt ut av din träning.
 • Trail Running

  Trail Running
  Strumpan är designad för att ge ett bra stöd över ankel och hålfot i ojämn och stenig terräng samtidigt som det snabbtorkande materialet 37.5 Technology snabbt transporterar bort fukten från foten. Strumpan torkar snabbt och förblir lätt även när den är våt.
 • Seger Running Thin No Show * Fri Frakt *

  Seger Running Thin No Show * Fri Frakt *
  Låga och lätta löparstrumpor från Seger som inte syns i skorna. Tunna strumpor som är slätstickade under foten med piké på ovansidan så fötterna andas under hela passet. Tillverkade i funktionsmaterial som leder bort fukt och motverkar dålig lukt. Sömlöst konstruerade strumpor med extra resår runt hålfoten så de sitter ordentligt på plats. Här är löparstrumporna som ger dig rätta känslan under hela springturen.
 • Running Thin Wool Low Cut

  Running Thin Wool Low Cut
  Material: 100% Merino Ull
 • Träningsstrumpor Newline Tech Sock - Black

  Träningsstrumpor Newline Tech Sock - Black
 • Träningsstrumpor Newline Base Socklet - Black

  Träningsstrumpor Newline Base Socklet - Black
 • Seger Running Mid Distance * Fri Frakt *

  Seger Running Mid Distance * Fri Frakt *
  Strumpor från Seger som är perfekta att använda vid både löpning och långa vandringar. Strumporna är något kraftigare med frotté under foten som går högt upp på hälen som motverkar skav. Under foten finns även luftkanaler så du håller dig torr. Piké och ribstickning på ovansidan som låter fötterna andas med extra resår runt hålfoten så strumporna håller sig ordentligt på plats. Upptill finns reflex så du syns i mörker. Utmärkta strumpor som gör att du får fullt fokus på din fysiska aktivitet.
 • Tåfis Sock 3-Pack

  Tåfis Sock 3-Pack
  Kari Traa Tåfis Sock är en populär, mjuk, låg allroundsocka. Skön blandning mellan bomull och polyester med 4-vägsstretch och elastiskt stöd gör att sockan andas bra, torkar snabbt och har en skön passform. Säljs i 3-Pack.
 • Träningsstrumpor Newline Tech Socklet - White

  Träningsstrumpor Newline Tech Socklet - White
 • Seger Running Thin Compression * Fri Frakt *

  Seger Running Thin Compression * Fri Frakt *
  Stumpor med kompression från Seger som blir perfekta att använda under träningsaktiviteterna. Strumpor med högre tryck vid ankeln som gradvis avtar upp till vaden. Tunt stickade i mjukt funktionsmaterial som transporterar bort fukt och motverkar dålig lukt. Sömlöst konstruerade strumpor med reflex i skaftet så du syns i mörkret. Få fullt fokus på din träning med de här högkvalitativa strumporna från Seger.
 • Träningsstrumpor Newline Tech Sock High - Black

  Träningsstrumpor Newline Tech Sock High - Black
 • Newline Compression Calf Svart

  Newline Compression Calf Svart
 • Casall Run Sock * Fri Frakt *

  Casall Run Sock * Fri Frakt *
  Denna mjuka och sköna löparstrumpa med lågt skaft är tillverkad i miljövänligt microlon-garn och stickad mesh-struktur för bästa ventilation. Få hög komfort och förhindra skav vid löpning tack vare de släta sömmarna över tårna och det extra elastiska tyget som är skonsamt mot hälen. Det mjuka tyget är även förstärkt vid tå och häl så du kan springa ofta och länge med dina Runsockor från Casall. Kolla även in Casalls övriga sortiment och få en komplett outfit till din löparrunda.
 • Seger Running Thin Reductive Compression * Fri Frakt *

  Seger Running Thin Reductive Compression * Fri Frakt *
  Funktionella strumpor med kompression från Seger. Tunna kompressionsstrumpor tillverkade i Friction Relief material som gör att du inte får skav och blåsor. Dessutom känns materialet svalare än andra material vilket gör att strumporna även är optimala att använda vid varmare väderförhållanden. Strumporna är slätstickade under foten och strukturstickad på ovansidan för bästa hållbarhet och ventilation. På skaftet finns reflex så du syns i mörker. Här är hög kvalitativa strumpor som ger dig fullt fokus på din träning.
 • Floke Sock

  Floke Sock
  Material: 50% ull, 16% polyamid, 20% modal, 12% polyester, 2% elastan
 • Newline Compression Sock - Neon Yellow

  Newline Compression Sock - Neon Yellow
 • Newline Compression Sock - Neon Pink

  Newline Compression Sock - Neon Pink
 • Waterproof Warm Weather Mid Length Sock With Hydro

  Waterproof Warm Weather Mid Length Sock With Hydro
  Uni/Herrstorlekar.Hydrostop: Minskar risken för vatten att tränga igenom
 • Triathlon Topp Newline Triathlon Crop Top Herr

  Triathlon Topp Newline Triathlon Crop Top Herr
 • Träningsstrumpor Newline Base Sock

  Träningsstrumpor Newline Base Sock
 • Seger Running Thin * Fri Frakt *

  Seger Running Thin * Fri Frakt *
  Utmärkta löparstrumpor från Seger med suveräna funktioner. Tunna och lätta strumpor som är slätstickade under foten med piké på ovansidan så fötterna andas under hela passet. Tillverkade i funktionsmaterial som transporterar bort fukt och motverkar dålig lukt. Medelhögt skaft så du undviker skav med reflex upptill så du syns i mörker. Sömlöst konstruerade strumpor med extra resår runt hålfoten så de sitter ordentligt på plats. Perfekta löparstrumpor för dig som vill ha den rätta känslan under hela springrundan.
 • Triathlon Cykelskor Shimano TR9 Blå SPD-SL

  Triathlon Cykelskor Shimano TR9 Blå SPD-SL
 • Cool Mid 2-Pack Sock

  Cool Mid 2-Pack Sock
  Material: 100% Polyamid
 • Seger Running Mid Comfort * Fri Frakt *

  Seger Running Mid Comfort * Fri Frakt *
  Löparstrumpor från Seger med utmärkta funktioner så du får fullt fokus på din träning. Strumpor med frotté och Friction Relief material under foten som gör att du inte får skav eller blåsor. Ribbstickad ovansida med luftkanaler på ovansidan som låter fötterna andas och ger en följsam passform. Ett material som transporterar bort fukt och motverkar dålig lukt. Sömlöst konstruerade strumpor med Y-häl som gör att strumporna sitter ordentligt på plats. Strumporna har även reflex upptill så du syns i mörker. Här är de perfekta strumporna för olika typer av fysisk aktivitet som exempelvis löpning och vandring.
 • Seger Running Mid Trail * Fri Frakt *

  Seger Running Mid Trail * Fri Frakt *
  Tunna löparstrumpor från Seger som är särskilt anpassade för traillöpning. Strumporna har inga sömmar, vriststöd för att minimera risk för vridskador och extra stöd vid hälen så de sitter ordentligt på plats. Tillverkade i funktionsmaterial som transporterar bort fukt och motverkar dålig lukt. Upptill finns reflex så du syns i mörker. Suveräna strumpor som gör dig redo för hårda träningspass.
 • Running Thin Low Cut

  Running Thin Low Cut
  Material: 52% Dri Release® / Bomull-Polyester, 46% Polyamid, 2% Elastan
 • Träningsstrumpor Newline 2 Layer Sock - White

  Träningsstrumpor Newline 2 Layer Sock - White
 • Seger Running Mid * Fri Frakt *

  Seger Running Mid * Fri Frakt *
  Utmärkta träningsstrumpor från Seger för dig med en aktiv livsstil. Funktionella strumpor med frotté under foten och tunn piké på ovansidan som ger en skön och följsam passform. Sömlöst konstruerade strumpor med luftkanaler undertill som leder bort fukt och motverkar att du får skav och blåsor. Strumporna har även reflex upptill så du syns i mörker. Strumpor av hög kvalité som passar till all typ träning.
 • Träningsstrumpor Newline Tech Socklet - Black

  Träningsstrumpor Newline Tech Socklet - Black
 • VECTR Light Cushion Full Length Socks

  VECTR Light Cushion Full Length Socks
  2.5mm ultralätt kudde under foten för extra stöd och komfort.Sömlös konstruktion runt tårna.Mesh paneler gör att strumpan ventilerar bra.Material: 88% Nylon, 12% Elastan
 • Seger Running Active * Fri Frakt *

  Seger Running Active * Fri Frakt *
  En klassisk sportstrumpa från Seger av hög kvalité. En modell med en enkel design för dig som vill ha en bra och skön strumpa perfekt utformad för en aktiv livsstil men som vill ha en mer avskalad design men med de allra bästa funktionerna. Tillverkad i mjuk polyamid för ultimat komfort och passform.
 • Träningsstrumpor Newline Base Sock - White

  Träningsstrumpor Newline Base Sock - White
 • Running Mid

  Running Mid
  Material: 66% Dri Release®/Bomull-Polyester, 33% Polyamid, 1% Elastan
 • Running Mid Trail

  Running Mid Trail
  Reflex för extra synlighet i mörkretMaterial: 68% Polyamid, 24% Polyester, 4% Bomull, 3% Elastan och 1% Reflex
 • Träningsstrumpor Newline Tech Sock High - White

  Träningsstrumpor Newline Tech Sock High - White
 • Women's Vertex Micro Crew Ultra-Light

  Women's Vertex Micro Crew Ultra-Light
  Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänds för hand.Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar.Material: 50% Merino Ull 44% Nylon 6% Elastan
 • Triathlon Cykelskor Shimano TR5 Vit SPD-SL/SPD

  Triathlon Cykelskor Shimano TR5 Vit SPD-SL/SPD