Kajak- & kanotvagn

För att enkelt kunna rulla ner din kajak eller kanot till vattenbrynet kan du använda en kajak- eller kanotvagn. Vagnen har två hjul och ett stödben. Du placerar kajaken eller kanoten ovanpå och binder fast den för att sen lyfta och styra kosan mot paddelvatten.

Kanotvagn som går snabbt att montera

Vill du kunna förflytta dig mellan sjöar och vattendrag på din kanot- eller kajaktur ska du köpa kärran som går enkelt att montera isär och ihop.

Hjulen kan kopplas lös och vagnens ram kan vikas ihop för att stoppas ner i kajakens eller kanotens förvaringsutrymme.

Populärt inom kajak- & kanotvagn

 • Sea to Summit Aquaracks Original Yellow

  Sea to Summit Aquaracks Original Yellow
  Aquaracks är det enklaste, starkaste och samtidigt mångsidiga förvaringsställ som finns och passar för praktiskt taget alla kanoter på marknaden. Aquaracks gör det möjligt för dig att förvara kanoten i nästan vilken vinkel som helst utan skaderisk. Kapacitet: 80 kg.
 • Sea to Summit Kayak Cart M

  Sea to Summit Kayak Cart M
  Ibland så är det omöjligt att parkera nära vattnet och då kommer Sea to Summit Kayak Cart väl till hands. Kanotvagnen har punkteringssäkra, solida däck samt överdimensionerade, anodiserade aluminiumrör (25 mm) som ger bra hållbarhet i de mest krävande terränger. Spännremmar i Hypalon håller bättre än traditionella remmar samt de inbyggda packremmarna är gjorda i högkvalitativt polyester. När den inte används så fälls den ihop för kompakt packvolym. Produktfakta: Bredd: 46 cm (För kanoter) Kapacitet: 70 kg
 • Sea to Summit Kayak Cart, small

  Sea to Summit Kayak Cart, small
  Sea to Summit Kayak Cart är en smidig kanotvagn som låter dig transportera kajaker och kanadensare kortare sträckor som t.ex. mellan sjöar. Den är tillverkad av anodiserad aluminium och har avtagbara däck utan lager, vilket gör dem mindre känsliga mot saltvatten och sand. Däcken klarar sig bra i tuff terräng och är lätta fälla ihop och packa ned i kanoten samt vagnen är försedd med stöd vilket underlättar för dig som ensam kanotist att lägga kajaken på vagnen. Produktfakta: Bredd: 28 cm Djup: 20 cm