Regnskydd till ryggsäck

Undvik att få din packning blöt i regnet genom att trä ett regnskydd över ryggsäcken. Vi har plockat ihop ett utbud av regnöverdrag som passar till små och stora ryggsäckar för vardagspendling, vandring med mera.

Många ryggsäckstillverkare gör sina egna ryggsäcksöverdag, anpassade efter deras olika modeller av ryggsäckar. När du ska köpa ett regnskydd till din ryggsäck, se till att skyddet är tillräckligt stor för att nå runt din ryggsäcksvolym.

Populärt inom regnskydd till ryggsäck

Fler tips på regnskydd till ryggsäck

 • Hunting Rain Cover 16-28L

  Hunting Rain Cover 16-28L
  *Säkerhetshake att fästa i ryggsäcken. *Integrerad packpåse med kardborre.
 • Rain Cover Small For School Packs

  Rain Cover Small For School Packs
  Rain Cover Small For School Packs från Bergans är ett regnskydd som passar ryggsäckar med packvolym på 20-35 liter. Regnskyddet är tillverkad i lättviktig 70D nylon och tar liten plats i packningen.
 • Rain Cover 15-30L

  Rain Cover 15-30L
  Funktioner *Håller väskan och sakerna i den torra tack vare hållbar, 70-denier ripstop nylon med en vattentät polyuretanbeläggning *Lagra regnskyddet bekvämt i en inbyggd packpåse *Säkras lätt runt väskan med dragsnodd som fäster bra för snygg passform *Passar väskor med 15-30 liter.
 • High Vis Raincover S

  High Vis Raincover S
  *High visibility - extra synlighet i fält *Reflekterande tryck *Volymspann 20-35L *Fullständigt vattentäta sömmar och plastad väv *Packas i sin egen förvaringspåse
 • High Vis Raincover XS

  High Vis Raincover XS
  *High visibility - extra synlighet i fält *Reflekterande tryck *Volymspann 10-20L *Fullständigt vattentäta sömmar och plastad väv *Packas i sin egen förvaringspåse
 • Rain Cover 20-35L

  Rain Cover 20-35L
  Smidigt regnskydd med reflekterande logotryck. Sytt i smidig PU-behandlad nylonväv med tejpade sömmar. Tillverkad i vår säkerhetsfärg UN Blue som ger optimal synlighet i alla väder och typer av terräng. Kompression med resår i nederdelen och snörjustering med dragskolås. Regnskyddet har även en hake som gör om snörjusteringen till en stormlina för att förhindra att regnskyddet far iväg i hårda vindar. Integrerad packpåse med kardborre gör att det alltid kan finnas till hands i packningen när du behöver det. Uppdaterad, rymligare skärning som passar ryggsäckar 20-35 liter. Om du vet med dig att du gärna bär mycket packning på utsidan av ryggsäcken kan du eventuellt gå upp en storlek för att få mer plats.
 • Rain Cover 60-75L

  Rain Cover 60-75L
  Smidigt regnskydd med reflekterande logotryck. Sytt i smidig PU-behandlad nylonväv med tejpade sömmar. Tillverkad i vår säkerhetsfärg UN Blue som ger optimal synlighet i alla väder och typer av terräng. Kompression med resår i nederdelen och snörjustering med dragskolås. Regnskyddet har även en hake som gör om snörjusteringen till en stormlina för att förhindra att regnskyddet far iväg i hårda vindar. Integrerad packpåse med kardborre gör att det alltid kan finnas till hands i packningen när du behöver det. Uppdaterad, rymligare skärning som passar ryggsäckar 60-75 liter. Om du vet med dig att du gärna bär mycket packning på utsidan av ryggsäcken kan du eventuellt gå upp en storlek för att få mer plats.
 • Raincover

  Raincover
  Material: *70 D taffeta nylon, PU-belagdVattenpelare: *10. 000 mmMått (stängd). M: *22 × 32 × 65 cmPackad M: *16 × 13 cmStorlek M passar alla ryggsäckar från 25 L till max 40 L volym.
 • Core Rain Cover >80 L

  Core Rain Cover >80 L
  Core Rain Cover >80 L från Lundhags är justerbart regnskydd som passar ryggsäckar med packvolym på över 80 liter. Regnskyddet är vattentätt och har ett justerbart dragskoband för en tight passform. Till regnskyddet ingår en packpåse.
 • Raincover Medium

  Raincover Medium
  *Inbyggd förvaringspåse *Elastisk dragsko med snörlås *Clips att fästa i ryggsäcken *Passar ryggsäckar 40-60 liter *Material: 70D 190T Taffeta Polyamide, bluesign® approved
 • Pack Fly M

  Pack Fly M
  Pack Fly M är ett regnskydd från Mystery Ranch. Den passar alla Mystery Ranchs ryggsäckar med packvolym mellan 45 och 70 liter. Regnskyddet är elastiskt och tillverkat i 70D nylon.
 • Rain Cover 80-100L

  Rain Cover 80-100L
  Smidigt regnskydd med reflekterande logotryck. Sytt i smidig PU-behandlad nylonväv med tejpade sömmar. Tillverkad i vår säkerhetsfärg UN Blue som ger optimal synlighet i alla väder och typer av terräng. Kompression med resår i nederdelen och snörjustering med dragskolås. Regnskyddet har även en hake som gör om snörjusteringen till en stormlina för att förhindra att regnskyddet far iväg i hårda vindar. Integrerad packpåse med kardborre gör att det alltid kan finnas till hands i packningen när du behöver det. Uppdaterad, rymligare skärning som passar ryggsäckar 80-100 liter. Om du vet med dig att du gärna bär mycket packning på utsidan av ryggsäcken kan du eventuellt gå upp en storlek för att få mer plats.
 • Terra Rain Cover M

  Terra Rain Cover M
  Volym: 25 - 40 L
 • Rain Cover 16-28 L

  Rain Cover 16-28 L
  Rain Cover 16-28 L är ett regnskydd från Fjällräven som passar 16-28 liters ryggsäckar. Färgen UN Blue är väl synlig i de flesta typer av terräng. Elastisk dragskojustering ger bra passform och en hake låter dig säkra regnskyddet i ryggsäcken, så att det inte blåser iväg i en plötslig vindby. Packas i en integrerad ficka med kardborre.
 • Raincover XL

  Raincover XL
  Bergans Regnskydd är ett lätt och bra regnskydd som passar de allra största ryggsäckarna på 130+ liter.
 • Raincover Square

  Raincover Square
  Raincover Square från Deuter är ett regnskydd till dagstursryggsäckar. Kompatibel med ryggsäckar från 20 L till 32 L.
 • R-pet Rain Covers L

  R-pet Rain Covers L
  R-pet Rain Covers L från Silva är ett lätt regnskydd tillverkat i 100% återvunnet material som placeras lätt över din ryggsäck för att skydda både din ryggsäck och dina tillhörigheter. Oavsett om du pendlar till jobbet eller om du går ut på vandring, vill du inte att regn eller snö förstör dina planer. Passar till ryggsäck på 40-60 L.
 • Terra Rain Cover S

  Terra Rain Cover S
  Volym: 15 - 25 L
 • Raincover X-Large

  Raincover X-Large
  *Inbyggd förvaringspåse *Elastisk dragsko med snörlås *Clips att fästa i ryggsäcken *Passar ryggsäckar 80-110 liter *Material: 70D 190T Taffeta Polyamide, bluesign® approved
 • Terra Rain Cover L

  Terra Rain Cover L
  Volym: 40 - 60 L
 • Ultralight Raincover M

  Ultralight Raincover M
  *Tejpade sömmar för vattenskydd *Dragsko för flexibel passform *Packas ner i sin egen ficka *bluesign®-godkänt tyg av 100% återvunnet 40D nylon *PFAS-fri vattenavvisande ytbehandling *Volymspann: 30 - 50 L
 • Rain Cover 40-55L

  Rain Cover 40-55L
  Smidigt regnskydd med reflekterande logotryck. Sytt i smidig PU-behandlad nylonväv med tejpade sömmar. Tillverkad i vår säkerhetsfärg UN Blue som ger optimal synlighet i alla väder och typer av terräng. Kompression med resår i nederdelen och snörjustering med dragskolås. Regnskyddet har även en hake som gör om snörjusteringen till en stormlina för att förhindra att regnskyddet far iväg i hårda vindar. Integrerad packpåse med kardborre gör att det alltid kan finnas till hands i packningen när du behöver det. Uppdaterad, rymligare skärning som passar ryggsäckar 40-55 liter. Om du vet med dig att du gärna bär mycket packning på utsidan av ryggsäcken kan du eventuellt gå upp en storlek för att få mer plats.
 • Rain Cover Large 55-80 L

  Rain Cover Large 55-80 L
  Egenskaper: *Förpackad blir den bara 1/4 av dess storlek *Silikonbehandlad yta för att klara av fukt bättre *Passar ryggsäckar 55-80 liter
 • Hi-Vis Commuter Raincover S

  Hi-Vis Commuter Raincover S
  *Reflextejp och tryck för synlighet *Tejpade sömmar för vattenskydd *Dragsko för flexibel passform *Volymspann 20 - 35 L
 • Backpack Raincover L

  Backpack Raincover L
  Passar ryggsäckar 60-80 LMaterial: polyester
 • R-pet Rain Covers S

  R-pet Rain Covers S
  R-pet Rain Covers S från Silva är ett lätt regnskydd tillverkat i 100% återvunnet material som placeras lätt över din ryggsäck för att skydda både din ryggsäck och dina tillhörigheter. Oavsett om du pendlar till jobbet eller om du går ut på vandring, vill du inte att regn eller snö förstör dina planer. Passar till ryggsäck på 15-25 L.
 • R-pet Rain Covers M

  R-pet Rain Covers M
  R-pet Rain Covers M från Silva är ett lätt regnskydd tillverkat i 100% återvunnet material som placeras lätt över din ryggsäck för att skydda både din ryggsäck och dina tillhörigheter. Oavsett om du pendlar till jobbet eller om du går ut på vandring, vill du inte att regn eller snö förstör dina planer. Passar till ryggsäck på 25-40 L.
 • Pack Fly L

  Pack Fly L
  Pack Fly L 70-105L är ett regnskydd från Mystery Ranch. Den passar alla Mystery Ranchs ryggsäckar med packvolym mellan 70 och 105 liter. Regnskyddet är elastiskt och tillverkat i 70D nylon.
 • Poco Raincover

  Poco Raincover
  *Regnskyddet till Poco är endast kompatibelt med 2020 års Poco-modell och Poco AG. *Fullständigt vattentäta sömmar och plastad väv *High visibility *Kompatibel med Osprey Poco bärstol
 • Sapling Raincover

  Sapling Raincover
  Sapling Raincover är ett regnskydd för Thules barnbärstol Sapling.
 • Kånken Rain Cover

  Kånken Rain Cover
  *Passar Kånken Original och Kånken Laptop 13" och 15". *Integrerad packpåse med kardborre. *Knappar upptill fäster det i ryggsäckens axelremmar. *Kånken-logo i reflextryck.
 • Raincover Xl

  Raincover Xl
  *Passar de flesta ryggsäckar (80-90 liter). *Kan fästas mot baksidan av Lundhags Gnaur för en tightare passform *Justerbar dragsko *Fodral med dragkedja
 • Core Rain Cover 60-75 L

  Core Rain Cover 60-75 L
  Core Rain Cover 60-75 L från Lundhags är justerbart regnskydd som passar ryggsäckar med packvolym på 60-75 liter. Regnskyddet är vattentätt och har ett justerbart dragskoband för en tight passform. Till regnskyddet ingår en packpåse.
 • Ultralight Raincover L

  Ultralight Raincover L
  Ultralight Raincover L från Osprey är ett regnskydd till vandringsryggsäckar i storleken 50 till 70 L. Regnskyddet är tillverkat av återvunnet nylon och är behandlat med PFAS-fri vattenavvisande ytbehandling.
 • Core Rain Cover 35-55 L

  Core Rain Cover 35-55 L
  Core Rain Cover 35-55 L från Lundhags är justerbart regnskydd som passar ryggsäckar med packvolym på 35-55 liter. Regnskyddet är vattentätt och har ett justerbart dragskoband för en tight passform. Till regnskyddet ingår en packpåse.
 • Paramount Rain Cover

  Paramount Rain Cover
  Paramount Rain Cover är ett regnskydd som ger bättre synlighet och totalt regnskydd för dina värdefulla saker. Kompatibel med de allra flesta laptop-ryggsäckar.
 • UL Raincover XL

  UL Raincover XL
  *Volym: 75-110L
 • Raincover X-Small

  Raincover X-Small
  *Inbyggd förvaringspåse *Elastisk dragsko med snörlås *Clips att fästa i ryggsäcken *Passar ryggsäckar 15-30 liter *Material: 70D 190T Taffeta Polyamide, bluesign® approved
 • Core Rain Cover 15-30 L

  Core Rain Cover 15-30 L
  Core Rain Cover 15-30 L från Lundhags är justerbart regnskydd som passar ryggsäckar med packvolym på 15-30 liter. Regnskyddet är vattentätt och har ett justerbart dragskoband för en tight passform. Till regnskyddet ingår en packpåse.
 • Raincover Large

  Raincover Large
  *Inbyggd förvaringspåse *Clips att fästa i ryggsäcken *Passar ryggsäckar 70-80 liter *Material: 70D 190T Taffeta Polyamide, bluesign® approved
 • Kånken Rain Cover Mini

  Kånken Rain Cover Mini
  Den har en reflekterande logga och en elastisk kant runt om som i kombination med knappar håller den ordentligt på plats. Lätt att packa ner i sin integrerade ficka, och med hjälp av en liten ögla så kan du fästa den till din Kånken Mini med en liten karbinhake.
 • Rain Cover Medium 30-60 L

  Rain Cover Medium 30-60 L
  Egenskaper: *Förpackad blir den bara 1/4 av dess storlek *Silikonbehandlad yta för att klara av fukt bättre *Passar ryggsäckar 30-60 liter
 • Raincover L

  Raincover L
  *Passar de flesta ryggsäckar (60-75 liter). *Kan fästas mot baksidan av Lundhags Gnaur för en tightare passform *Justerbar dragsko *Fodral med dragkedja
 • Raincover Small

  Raincover Small
  *Inbyggd förvaringspåse *Elastisk dragsko med snörlås *Clips att fästa i ryggsäcken *Passar ryggsäckar 25-40 liter *Material: 70D 190T Taffeta Polyamide, bluesign® approved
 • Deuter Raincover I - Regnskydd ryggsäck Néon Unik

  Deuter Raincover I - Regnskydd ryggsäck Néon Unik
 • Osprey AirCover - Regnskydd ryggsäck Black Large

  Osprey AirCover - Regnskydd ryggsäck Black Large
 • Gregory Raincover 50-80 L Tropical Forest Ryggsäckstillbehör

  Gregory Raincover 50-80 L Tropical Forest Ryggsäckstillbehör
  Ryggsäcksregnskydd från GregoryTåligt, superlätt och praktiskt regnskydd. För dig som köpt ryggsäck utan regnsskydd eller letar efter en uppgradering.FinesserMycket lättAvrinningshålFlera fästpunkterLevereras&hellip:
 • Deuter Raincover Square - Regnskydd ryggsäck Neon Unik

  Deuter Raincover Square - Regnskydd ryggsäck Neon Unik

Ryggsäcksöverdrag skyddar också mot slitage

Ett överdrag är också bra att ha för att skydda sin ryggsäck mot onödigt slitage vid transport. Om du till exempel använder din ryggsäck på flygresor eller bussresor.

Vid transporter ligger väskor och annan packning och skumpar mot varandra. Det leder till slitskador på sikt och då är det bättre om det är ryggsäcksöverdraget som slits. Det kan du enkelt byta och det kostar mycket mindre än att behöva köpa en ny ryggsäck.

Ett problem på just flygresor är att ryggsäckens remmar kan fasta på bagagebandet. Det kan ett ryggsäcksöverdrag förhindra då remmarna inte är synliga.