Concept 2 roddmaskin

Modell E och D är populära roddmaskiner från Concept 2. D-modellen utsågs till bästa val i ett test september 2019 (se grön markering i bilderna nedan). Med luftmotstånd blir det ett steglöst ökande motstånd beroende på din dragstyrka.

Populärt inom Concept 2 roddmaskin

 • Concept 2 RowErg, Roddmaskin

  Concept 2 RowErg, Roddmaskin
  Bäst i test enligt Bäst-i-test.se! Concept 2 RowErg är med all rätt Sveriges mest populära roddmaskin. Nu uppgraderad till PM5-displayen har den blivit ett mycket prisvärt val bland de bästa roddmaskinerna. Concept2 har genom åren vunnit tester i åtskilliga erkända fitnesstidningar runt om i världen. Både rena funktionsjämförelser och slitagetester. Med luftmotståndet byggs motståndet steglöst upp allt eftersom du kommer upp i dragstyrka under träningspasset. Det ger en mycket skonsam roddrörelse. Monitorn PM5 ger exakta data för träningen och presenterar på monitorn en stor mängd olika typer av data som du även kan lagra i ett USB-minne. Träningsdatan syns bra mha bakgrundsbelysningen. Justerbar monitorarm. Det ergonomiska roddhandtaget ger bra fäste och säkerställer en bra roddposition.
 • Concept 2 Skyddsmatta Indoor Rower

  Concept 2 Skyddsmatta Indoor Rower
  Matta för roddmaskin, 250 x 80 x 0,4 cm. Funkar på alla underlag och hjälper till att skydda ditt golv och hindra maskinen från att glida omkring.
 • Concept 2 RowErg Tall, Roddmaskin

  Concept 2 RowErg Tall, Roddmaskin
  Concept2 RowErg har genom åren utsetts till testvinnare i en mängd erkända tidningar världen över. RowErg är skapad av och för roddare och används av personer i alla åldrar runt om i hela världen som oavsett förmågor och ambitioner vill ha en effektiv helkroppsträning. RowErg Tall har en höjd på 51 cm från golvet till sitsen och passar dig som prioriterar bekvämligheten eller föredrar utseendet på en högre rodd. En högre modell gör det också lättare att komma av och på för dig som har begränsad rörelseförmåga. Oavsett vilken modell du väljer får du garanterat ut samma effektiva träning. RowErg är konstruerad för att fungera smidigt, vara lätt att underhålla och hålla livet ut. Den behagliga känslan i roddraget skapas tack vare det välbalanserade svänghjulet som bromsas upp av luftmotstånde
 • Concept 2 Sittdyna Indoor Rower

  Concept 2 Sittdyna Indoor Rower
  Sittdyna till Concept2 roddmaskin modell C/D/E.

Fler tips på Concept 2 roddmaskin

 • Concept 2 AdRow

  Concept 2 AdRow
  ADrow är påbyggnadsadaptern som funktionsanpassar Concept2s RowErg och gör roddträning tillgänglig för rullstolsburna motionärer och atleter. ADrow stödjer träningsmålen för alla, oavsett om du precis påbörjat din träningsresa, vill testa något nytt eller satsar på olympisk- eller elitnivå. ADrow är konstruerad så att rullstolsburna motionärer kan använda RowErg utan att behöva lämna rullstolen. ADrow är kompatibel med samtliga av Concept2:s roddmaskiner och kan användas i både rehabiliterings- och habiliteringssyfte och som rent träningsredskap. ADrow:s justerbara delar är lätta att komma åt och ger motionären frihet att styra över sin egen träning. Lyft enkelt bort glidskenan på Concept2:s RowErg och ersätt denna med ADrow som hakas i på samma smidiga sätt. Två spännremmar fästs i motion
 • Roddmaskin RowErg Standard Modell D Svart

  Roddmaskin RowErg Standard Modell D Svart
  Högkvalitativ träningsutrustning från Concept2! Modell D är en roddmaskin som effektivt ger dig en helkroppsträning som känns!
 • RowErg Standard, Concept2

  RowErg Standard, Concept2
  Upptäck Concept2 RowErg - Den Ultimata Ro-maskinen för Effektiv Helkroppsträning!Concept2 RowErg är det självklara valet för roddentusiaster över hela världen. Oavsett din ålder eller dina träningsambitioner&hellip:
 • RowErg Tall, Concept2

  RowErg Tall, Concept2
  Utforska Concept2 RowErg - Den Ultimata Ro-maskinen för Effektiv Helkroppsträning!Concept2 RowErg har fått erkännande som testvinnare i flera välrenommerade tidningar världen över. Denna roddmaskin&hellip:
 • RowErg Tall - Concept2

  RowErg Tall - Concept2
 • RowErg Modell D, Black - Concept2

  RowErg Modell D, Black - Concept2

Concept 2 Model D vs Model E roddmaskiner

Concept 2 erbjuder modeller av roddmaskiner i olika färger, vanligen grå, svart eller metallic. Båda modellerna kan köpas med PM5-display i vilken du kan plugga in USB-minne för att lagra träningsdata från dina roddpass.

En tydlig skillnad på Rower model E och model D är sitshöjden. Vill du sitta högre upp från marken ska du välja E som har en sitshöjd på 51 cm mot 36 på model D. Det gör att man lättare kommer på plats och upp en bit från marken med Concept2 Model E.

Rowerg bäst i test 2022

Bäst-i-test.se har korat Concept 2 Rowerg till den bästa roddmaskinen som fanns att köpa år 2022.

ilead